Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת רכב מהמוסך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה, "להביא" רכב מליסינג לילד בן 22 שרק השתחרר מהצבא ועובד בכלל במשרה חלקית רכב צמוד זה לא טריוויאלי. זה גם לא טריוויאלי "להביא" לו רכב שבחברה שלו ניתן לעובדים בדרג ראשי צוותים.

נכון, זה רכב אפור מאין כמוהו, אבל הוא עשה את העבודה יופי. את ההתגרזנות בסופ"ש אני עושה על רכבים אחרים.

ותודה על השיר! עשה לי את הבוקר!

לגבי הכיסוי של המוסך, השלט לא בהכרח מגן עליהם. ראשית, אני יכול לשים שלט בכניסה לבית שלי, על פיו מסיגי גבול יירו. היות ואני לא גר בדרום דאקוטה, אם אני אעשה את זה, אני אסתבך.

שנית, לא מדובר כאן על משהו שנגנב מהרכב (שזה דבר שיחסית קשה לשמור עליו) וקשה להוכיח לגביו רשלנות. גנבו פה את כל הרכב, בצהרי היום, וזאת רשלנות וודאית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא מאמין... פשוט לא מאמין!!!!!!!

יש לך לאנסר?!?!? תגיד לי אתה רציני!??!?!?!

ועוד יש לך ליסינג בחייאת... יכולת להביא איזה סיוויק או איזה קורולה או בכלל מאזדה 3..... לא משנה בפעם הבאה, או יותר נכון עכשיו

שנו חז"ל :

"אל תדון את חברך , עד שתקבל ליסינג שאינך חפץ בה במקומו " :idea:

פורסם

בהזדמנות חגיגית זו. מסתבר שהDB באתר המשטרה לא מתעדכן כל כך מהר. חיפשתי את הרכב שלי שם, ולא רשום שהוא גנוב. 8247957 למי שמתעניין

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לפי הבנתי כל תביעה שיש לך היא כלפי חברת הליסינג היות והם מטפלים בבעיותיך באופן ישיר לדוגמא הם לקחו את הרכב למוסך ולא אתה.

במידה וחברת הליסנג תבחר לתבוע את המוסך -זכותה.

לך אין כל עילה כלפי המוסך שכן אין בינכם קשרים ספק -צרכן

אינך משלם למוסך!

סיכוייך לזכות גבוהים היות וזהו לא המקום הרגיל בו אתה חונה

בהצלחה

פורסם

בכול כרטיס עבודה של כול מוסך רשום בברור שאין אחריות המוסך על חפצים וכסף או כול דבר אחר שהשארת ברכב ואתה (מי שמכניס את הרכב למוסך במקרה שלך הליסינג) חותם על זה ככה שאתה או הליסינג לא יכולים לתבוע את המוסך על רכש שהשארת ברכב ! מבחינת המוסך ואני לא יודע למה אנשים משאירים דברים כאלה ברכב אתה צריך לרוקן את האוטו לפני שאתה משאיר אותו למשך זמן ממושך

זה מקובל שרושמים את הקוד של הרכב על הכרטיס עבודה וגם צמוד למפתחות כדי שיהיה אפשרי לכול אחד להזיז את הרכב ולא נראה לי שתוכל להצביע על איזה התרשלות המוסך על העיניין הזה

"למה לשתות ולנהוג אם אפשר לעשן ולעוף"

פורסם

הרכוש שהשארתי ברכב הוא בעייתי הקטנה ביותר. הסיפור שלי הוא המפתחות. וזה לא הושאר ברכב, אלא נמסר להם למשמורת. בכל מקרה, אני לא חתמתי על כלום, כך שהדרך פתוחה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

כשאני מוסר את רכב הליסינג שלי לטיפול אני "מנקה" מכל החפצים האישיים כאילו אני נפרד ממנו לנצח (חוץ מהדברים שאי אפשר לפרק) לנו יש צי של כ-95 כלי רכב מהם בממוצע 3 (!) רכבים בשנה נלקחים לטיפול ולא חוזרים עקב תאונה סופנית, במהלך השנים היו עוד 3 מכוניות שעברו תאונה קשה בידי נהגי חברת הליסינג.

זאת ועוד, אחד מחבריי שהיתה לו מכונית מיורופקאר (פיאט בראבה) מסר את מכוניתו לטיפול תקופתי, וקיבל אלפא 147 כרכב חלופי. כמקובל בחברות הליסינג שהן גם חברות להשכרת רכב, טיפול שלוקח כשבוע הוא דבר די מצוי... החבר מאד נהנה לנהוג ברכב החילופי ולכן התקשר לחברת הליסינג רק אחרי שלושה שבועות... הפקידה התקשתה לומר לו היכן נמצאת מכוניתו, לאחר שלושה ימים הסתבר שהמכונית...נמכרה :shock:

חברת הליסינג פיצתה את הבחור ב-5000 ש"ח עבור התכולה שהלכה ללא שוב...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בקיצור ניטש,

אני מקווה שתסתדר איכשהו עם הבלאגן הזה.

וכמו שיוגב R אמר,

זאת עוד סיבה להיות זהיר במסירת האוטו לטיפול

ולרוקן את הבאגאז'..

נ.ב הרסת אותי מצחוק עם ערכת המזמוזים שלך!

:wink:

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
רק רגע...

היום בבוקר הפקדת את הרכב במוסך - וכבר בצהריים הודיעו לך שהוא נגנב ?

איך לעזאזל רכב נגנב מהמוסך, באמצע יום עבודה ?!

איציק

בדיוק כמו שנגנבים הרבה דברים אחרים... בשיעור נהיגה האחרון שלי שהיה ביום שני (אני לומד לאופנוע 500) אחד בא עם קסדה, אני הייתי ליד המשרד, לא היה שם אף אחד אחר חוץ ממני והפקידה. הוא בא, ישב על האופנוע (ER-5) הניע, ונסע. סוף סיפור. וזה קורה, לצערי, ברמות שפשוט בלתי נתפסות... וזאת תופעה מעצבנת שאין כמוהה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

לחברה שלנו לעבודה "נעלם" לה תיק עור יוקרתי מעור כשהרכב הליסינג חזר מהטיפול במוסך.

היא בקשה פיצוי על כך, סה"כ מילוי טופס ופקס לחברת הליסינג וקיבלה כ-400 ש"ח.

פורסם

לעניין אחריות המוסך על כל נזק לרכב (גם גניבה כמובן) וכן למיטלטלין (חפצים שלך) שהיו ברכב- ישנה אחריות מלאה של המוסך !!

בעשר השנים האחרונות פורסמו מס' פסקי דין שמכירים באחריות נזיקית של מוסך לכלי רכב הנמצאים בו לצורך טיפול ושניזוקו במהלך אותו טיפול.

בקצרה, לעניין תביעה, בן אם בסדר דין רגיל ובין אם בבימ"ש לתביעות קטנות - סיכוייך טובים עד טובים מאוד.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

עדכון: לפני שבועיים זכינו במשפט ב 5500 ש"ח על הציוד שלי שהיה ברכב + הוצאות + עוגמת נפש + ת"ש + מין + כלכלה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

התופעה של גניבות רכב ממוסכים הולך ומחמיר. במוסכים גדלים עם פעילות רבה ושוקקת הנושא יותר קשה למוסך וקל לגנב.

אל תתפלאו אם יבקשו מכם תעודת זהות בבואכם לקחת את רכבם מטיפול, לרכבי ליסינג הנושא מסובך יותר ולרוב רק נהג מוכר וידוע יכול למשוך את הרכב או עם מכתב יפוי כוח מקצין הרכב של החברה. המפתחות של רכבים בסיום הטיפול נמסרים למשמרת אצל פקידת השחרור בארון נעול.

למרות כל אמצעי הבטיחות עדיין מצליחים הגנבים ע"י שכלול שיטותיהם "להעלים" רכבים מהמוסך, בזמן העבודה או בסיומה.

פורסם

המקרה שלך מוכיח כי אם נגרם לך עוול אל תוותר בשל עצלנות או בשל "שלטים" שכביכול פוטרים מאחריות.

יישר כח- בכסף שדרג את ערכת המזמוזים החדשה לרווחת בנות ישראל הכשרות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...