Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרק אפוקסי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרק אפוקסי זה החומר שדומה לפלסטלינה בעל 2 צבעים שכאשר לשים אותם ביחד הוא מיתקשה תוך

מספר דקות ונהיה כמו ברזל?

מרק אפוקסי עמיד בטמפרטורות גבוהות ?

למה הוא משמש בעיקר ומהם תכונותיו?

החומר אכן דומה לפלסטלינה או שהוא יותר נוזלי ונוח למריחה על מקום התיקון?

היכן ניתן לרכוש את החומר ומה מחירו בחנויות?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

השם הוא "אפוקסולינה"ישנם כל מיני סוגים לפלסטיק או לברזל,תלוי בחומר. הצמיגות שלו יותר קשה מפלסטלינה. ויש אפילו סוגים שמתקשים ב12 ו24 שעות.עמיד עד 160C (אם אני זוכר טוב,אך שוב גם לזה יש כל מיני רמות). לאיזו מטרה אתה זקוק לזה?

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם

אז זה אכן החומר שבא בתוך קופסא מפלסטיק שקופה כמו מבחינה והוא עשוי מליפוף של 2 צבעים=2

חומרים שכאשר לשים אותם ביחד בעזרת האצבעות מתקבל צבע אחיד שונה ומרגע זה החומר מיתקשה

ונהיה חזק כמו אבן/ברזל תוך כמה דקות נכון או שעדיין אני טועה?

אני מודע שיש כמה סוגים לפלסטיק שמתאים יותר לצנרת אינסטלציה ,ויש לברזל שעמיד יותר בחום גבוה

אבל נתקלתי בהום סנטר/אייס ואפילו באוטודיפו בסוג שעולה בסביבות ה30 ש"ח ,אז איזה חומרים נוספים

ישנם שעולים 100 ש"ח כפי שציין הבחור שהגיב ראשון להודעה?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

מניסיוני, חומר שנקרא פרופוקסי20 עובד מעולה על פלסטיק. הוא אמנם קשיח יחסית לפלסטיק, אבל נדבק היטב לכל סוגי הפלסטיק ומאשר זמן משחק ארוך יחסית לפני ההתיבשות (אבל לא ארוך מדי, למקרה ומדובר בחלק שצריך להחזיק עד שיתיבש).

יש חומר נוסף, של חברת יעקובי, שגרוע על פלסטיקים. הוא פשוט לא מתחבר לפלסטיק ומעדיף את היד.

(כל האמור נבדק על פלסטיק צרפתי בלבד :wink:)

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני דווקא שואל יותר בכיוון של החומר שמתאים ונדבק טוב לברזל או אלומיניום וגם עמיד בטמפרטורות גבוהות, אז איך נקרא האפוקסי הזה בשפה המיקצועית?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

יש אחד שנקרא מגיק סטיל ועמיד עד 500 פרהנייט...משהו כמו 230 צלזיוס .

יש באייס ואוטו דיפו וכל חנות עשה זאת בעצמך..

פורסם
יש אחד שנקרא מגיק סטיל ועמיד עד 500 פרהנייט...משהו כמו 230 צלזיוס .

יש באייס ואוטו דיפו וכל חנות עשה זאת בעצמך..

החומר הזה גם בסיגנון של הפלסטלינה שלשים אותה והיא מתקשה?

הוא נצמד חזק לברזל/מתכות?

יש לך ניסיון עם החומר הזה?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

כן יש לי נסיון...כולם כמעט אותו דבר אבל אני השתמשתי בו והוא בסדר לגמרי....רק דאג לנקות את השטח יסודית ועדיף אפילו לשייף קצת שידבק יותר טוב.

אין פתרונות קסם...

פורסם

כמו שאמרתי קודם... למה צורך השימוש? אני יכול לעזור במגוון פתרונות הדבקה...

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם
כמו שאמרתי קודם... למה צורך השימוש? אני יכול לעזור במגוון פתרונות הדבקה...

לסתימת חור בבלוק מנוע, יש לך רעיון או חומר הדבקה שיחזיק מעמד בתנאיי לחץ מים חזק וחום גבוהה?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

epoxy ברזל .יש רשימה עליו של סוג הדברים שאפשר לתקן ואחד ממה שרשום שם זה בלוק מנוע ,אבל פתרון לסדר את הבלוק זה לא !

אלא אם כן זה זמני ותחליף את המנוע ,אבל לתמיד זה לא ישאר גג חודשיים משהו כזה .

בכל מקרה החומר עולה בערך 20-30 שקל

פורסם
epoxy ברזל .יש רשימה עליו של סוג הדברים שאפשר לתקן ואחד ממה שרשום שם זה בלוק מנוע ,אבל פתרון לסדר את הבלוק זה לא !

אלא אם כן זה זמני ותחליף את המנוע ,אבל לתמיד זה לא ישאר גג חודשיים משהו כזה .

בכל מקרה החומר עולה בערך 20-30 שקל

כן זה ברור שזה פיתרון זמני ,אבל בהנחה שהתיקון נעשה בצורה טובה לאחר ניקוי יסודי ושיוף של האיזור

ואכן החומר סתם את החור בבלוק אז מה לפי דעתך זה יחזיק רק חודשיים לערך עד שהמים יתחילו לנזול

שוב? אם זה ככה אז כנראה שהחומר הזה לא מספיק טוב ויעיל לתיקון מהסוג הזה ובתנאים כאלה ואוליי בכלל ישנו חומר/דבק אחר שמיועד לתיקונים כאלה ויכול להחזיק מעמד יותר זמן מה דעתך/כם?

אשמח לשמוע מבעליי ניסיון על חומרים כביכול זמניים אשר מסוגלים לסתום חור/סדק בבלוק מנוע לטווח ארוך יותר

תודה וסופ"ש נעים לכולם

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

הלחצים, הרעידות, שינויי הטמפרטוה הקיצוניים וכו' יחסלו כל תיקון בלוק מנוע עם אפוקסי כלשהו, ויהיה הכי חזק בעולם.

חתיכת הדבק אפוקסי לא תישבר, אבל היא תפרד מהמתכת בסוף. לכן כל שיטות ההדבקה האלה טובות אולי לסדקים בקרטר שמן (אצלי זה החזיק שנים ארוכות) אבל לא לבלוק מנוע.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...