Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן השחתת המכוניות הגיעה אליי בשנית.

בפעם הקודמת זה היה בפולו ששברו את החלון גנבו את המערכת והמסך ונתנו כמה שריטות למזכרת.

ועכשיו שקניתי את הגולף מישהו זרק אבן על השמשה הקידמית (בצד הנוסע) וסדק אותה קלות.

אני רוצה להחליף עכשיו שמשה כי זה ממש ממש מציק לי הסדק המכוער, ורציתי לדעת כמה עולה בערך שמשה קידמית לגולף שנת 2000.

שאלה נוספת היא, אם יש לי ביטוח מקיף יש אפשרות לבצע זאת באמצעות הביטוח, ואם כן מה ההשלכות?

תודה מראש לעונים.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

אם יש לך בטוח שמשות אז החלפת השמשה תבוצע במסגרת הביטוח ללא כל תשלום מצידך ואין כל השפעה על תעריפי הביטוח בהמשך.

אם מדובר בסדק קטן בשמשת החזית אז ניתן אפילו לתקן זאת ללא החלפת השמשה וזאת ע"י מקצוען המגיע אליך לביצוע העבודה, אם תזדקק לשרות כזה, כתוב ותקבל פרטים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ביטוח שמשות נכלל בביטוח מקיף, או שמא הוא כמו ביטוח מערכת שמבטחים בנפרד?

אם בתקופת הפולו ששברו לי את החלון בצד על מנת לגנוב את המערכת הביטוח החליף כחלק מהפוליסה, ועשינו את אותו ביטוח לגולף אז זה נחשב ביטוח שמשות?

הסדק שנעשה הוא בתוך השמשה עצמה, אם אתה נוגע בו אתה לא מרגיש סדק... יש מין שקע (של האבן) והשמשה המשיכה להסדק מהאמצע שלה.

תודה על התגובה המהירה.

פורסם

סדק בשמשה קדמית הוא עניין בטיחותי. אם חס וחלילה בזמן נסיעה תעוף אבן ממשאית או כל דבר אחר והשמשה תסדק לגמרי או תשבר אתה תאבד את קו הראיה שלך ותגרם מכך תאונה.

אם החליפו לך בפולו, סביר להניח שיש לך , תתקשר לביטוח, הם ישלחו אותך למקום שם יסדרו לך בחינם.

בנוסף רק חשוב שתדע. צלם את הסדק ואת הרכב עם הסדק, למען לא יגיד הקונה הבא שהייתה תאונה, כי הוא בוודאות ידע שהוחלפה שמשה.

עוד משהו שעליך לדעת, בביטוח שמשות לא ישימו לך שמשה מקורית של פלוץוואגן אלא שמשה חלופית, היא לא פחות טובה, אבל אין לה את הסמל של פלוץוואגן בצד.

פורסם

בררתי והביטוח תופס על השמשה הקדמית, מחר אני ייקח את האוטו לתיקון, ואקח לתשומת ליבי את מה שאמרת לגבי המים, ויבדוק זאת לפני שהוציא את הרכב משם.

פורסם

אורן, נידמה לי שאתה טועה.

שמשה מקורית של פולקסוואגן מונעת בהרבה יותר סינוור מאשר השמשה התחליפית ששמו לי באוטו! כשהייתה לי את השמשה המקורית בקושי הייתי צריך לנהוג עם משקפי שמש, כרגע אני לא יכול בלי משקפי שמש אם יש טיפת שמש ממולי, או שיש השתקפות אור על פני הכביש.

ואם אתה חושב שאני מדבר שטויות, תנהג במכונית פולקסוואגן עם שמשה מקורית ולאחר מכן אותה מכונית עם שמשה תחליפית ואני מבטיח לך שתרגיש בהבדל, ולא רק אני מרגיש בו אלא גם שאר הנהגים בפולו.

לפותח השרשור, תנסה להתמקח עם הביטוח על שמשה מקורית, או של חברה טובה (כרגע יש לי OSG, מנסיון שלי לפחות, קקה של חברה) יכול להיות שזה יעלה לך יותר בהשתתפות העצמית, אבל זה שווה.

מה גם שתבדוק שמדביקים היטב את הזכוכית גם לפלסטיקים שמתחת למגבים, מכיוון שזה עלול לגרום לנזילות היישר לתוך פילטר המזגן! (מה שעשו אצלי בפולו ב"זכוכית דרום" שדרך הביטוח, אמרו לי שיש שם חור לניקוז מים ולכן לא אוטמים לחלוטין כי זה לא נורא, אבל ניקוז המים הוא בצד שמאל, ובצד ימין יש פילטר מזגן ועוד איזשהו בלוק שנראה כמו מחשב או משהו כזה כי היו מחוברים אליו המון חוטים, לכן חזרתי אליהם והם הדביקו כמו שביקשתי ללא תשלום).

בהצלחה, איתמר ג'ורג'.

• תוכן חדש...