Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב היום שכאשר אני חוצה את קו ה 3000 במצב ניוטרל ישנו מעיין רעש מוזר של חרחור מתכתי והוא נעלם אחרי פחות משניה.. מעיין צליל כזה לרגע , כשאני ממשיך לעלות את הסל"ד אין צליל כזה.. אבל כשאני מוריד את האגל מהגז הצלילי בין 4000 ל 3000 סל"ד חוזר לשניה שוב ויורד..

לא יצא לי לשמוע את הרעש הנ"ל בנסיעה כי.. פשוט אי אפשר... (נעלם ברעש הנסיעה)...

מה הבעיה האמורה לדעתכם.. פשוט מעיין חחחחחחר מתכתי שכזה (ניסיתי להדמות את הצליל מקווה שזה עוזר :) ).

פורסם

רוקנת ממיר והשארת את הדוד שלו ריק?

לעיתים כשמסירים ממיר בשיטה הנ"ל לעיתים נשאר צליל מתכתי בסל"ד מסוים, זהו הסל"ד שבו הדוד הריק של הממיר נכנס לתדר התהודה שלו.

אם זאת הבעיה אין מה לעשות בנידון למעט ריתוך של צינור מעבר במקומו של הדוד הריק.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

ממש לא.. לא נגעתי במרכב של הרכב.. (שיפורים וכו' לא נעשו עד כה מכל הבחינות של המנוע)....

הרעש הוא מהמנוע עצמו לא מכלל הרכב.. בדקתי את זה וזה בדוק ב 100%... זה בא מאיזור המנוע.

פורסם

את הסעפת .

הבט מתוך המנוע ובדוק את המגן חום שלה שאין לו חופש.

בקש מחבר להביא בסרק את המנוע לסל""ד הזה והקשב למקור הרעש

ישנה השפעה מלבד רעש?

ירידה בביצועים?

יום טוב

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

בן כמה האוטו? כמה קילומטרים עבר?

אם זה רעש מתכתי, כאילו יש מתכת משוחררת - יכול להיות שדוד פליטה מתפורר מבפנים. לא נראה לי הגיוני באוטו חדש יחסית כמו HGT.

אפשרות נוספת - תהודה שנגרמת עקב שינוי במערכת הפליטה - הורדת ממיר, כיפוף קטן בעקבות מכה....

כמובן, אלה רק השערות חסרות בסיס.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

ערכתי בדיקה קטנה עם חבר...

וזה מה שאנחנו חושבים הרכב כפי שלא צייני הוא שנת 2002 עבר 21000 ק"מ

בכל אופן מה שקורה הוא שנראה כי האינג'קטורים עושים את הרעש הנ"ל.. מאחר וזה רעש מינימלי של מאית השניה וזה עובר זה נראה כאילו האינג'קטורים שואבים יותר ואז זה מה שנגרם.. ככה זה נראה כל אופן בהילוך 3,4,5 זה לא נגרם.. אני משער שזות מאחר והעלאת הטורים בהילון 1,2 הינם יחסית מהירים וכמובן המנוע מגיע לסל"ד גבוהה הרבה יותר מהר וככה האינג'קטורים מתאמצים יותר... בכל אופן בהילוך ראשון שומעים את הרע"ש יותר מהילוך שני יחסית כמובן.. בשלישי לא שומעים כלום.. מה שהכי מצחיק הוא שאת הרעש הנ"ל שומעים בתוך הרכב הרבה יותר טוב מחוץ לרכב במנוע.. מאוד מוזר.. זה לא מאיזור הפליטה ושוב... לא נעשה כל שינוי ברכב לא תוספות או הורדות של דודים וכו'...

פורסם

... זה יעשה אבל לא כעת... אני רוצה לדעת האם זאת בעיה בכלל או שמה אין לי מה לדאוג.. אני משער שאני ילך למוסך וזהו בתל אביב.. :)

• תוכן חדש...