Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב350-385אלף שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא משנה הרקע.

אבל מדובר במישהו שרוצה לקנות מרצדס E או C חדשה שזה בערך איזור המחירים שלה.

אני חושב שבאותו מחיר אפשר למצוא משהו יותר טוב. חדש או אפילו יד שניה עם פחות מ10אלף ק"מ.

אני לא מצליח למצוא מספיק דוגמאות...

אני בטוח שיש כאן מספיק אנשים שנתקלו במקרים כאלה ויכולים לעזור.

תודה :)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה מחיר של בית יווארדי :|

שיקנה טוארג וזהו...לשכן שלי היה כזה :/ איזה אוטו יפה

דברים כאלה אני יודע בעצמי...

טוארג עולה פי-2 מזה.

כפי שאתה יכול לראות לא מדובר בג'יפ אלא ברכב פרטי\משפחתי\מנהלים\יוקרה. איך שלא תרצה.

ולא, 385 זה מחיר ממוצע לרכב בקטגוריה שציינתי. רוב הרכבים היקרים עולים הרבה יותר.

שכחתי לציין שהוא לא מחפש רכב ספורט אלא רכב לבן אדם מבוגר, אישה :)

פורסם

יותר טוב מC או E? לא בטוח. שונה? יש ויש. אתה בוודאי יודע שהקונצנזוס הוא שהב.מ.וו 3\5 שולטות בפסגת הקטיגוריות האלו, אבל מעבר לזה... יש את הCTS וה300C.

אם הוא לוקח משומש, הוא לא ממש יכול לעלות קטיגוריה (ב.מ.וו 7\מרצדס S) אלא רק לקבל מנוע גדול יותר (לא שזה רע).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
יותר טוב מC או E? לא בטוח. שונה? יש ויש. אתה בוודאי יודע שהקונצנזוס הוא שהב.מ.וו 3\5 שולטות בפסגת הקטיגוריות האלו, אבל מעבר לזה... יש את הCTS וה300C.

אם הוא לוקח משומש, הוא לא ממש יכול לעלות קטיגוריה (ב.מ.וו 7\מרצדס S) אלא רק לקבל מנוע גדול יותר (לא שזה רע).

בטוח שאין יותר טוב מC או E ב385אלף? O.O

ברור שיש את המקבילות של BMW, אבל הוא אמר שהוא הלך לראות ומבפנים המרצדס הרבה יותר יפה. (לא מדובר על הסידרה 7 של BMW כמובן).

את ה300C לא יצא לי להכיר, אבל הCTS על הפנים, הייתה לנו כזאת למשך שבוע, גורטאה.

משומש אני מדבר על רכב שמוכרים אחרי חודשים בודדים על הכביש עם פחות מ10אלף.

אפשר למצוא שם דברים מעניינים, אבל זה לא נותן לך אפשרות לעלות את הסכום ביותר מ30אלף.

אור, אני לא חושב שאפשר להשוות TYPE-X למרצדס מבחינת הגימור... ל-CTS אתה אולי יכול להשוות יגואר.

בנוסף, CTS ויגואר הן מכוניות מאוד גדולות. C זה אוטו הרבה יותר קטן. סך הכל אנחנו מדברים על אישה, לא על איזה Business Man :)

פורסם

BMW 523, הבעיה היא רמת אבזור נמוכה מאוד. לדעתי זו האופציה הכי טובה.

קדילאק CTS, הכי ביצעויסטית, מאובזרת, נראית נהדרת לדעתי.

אודי A6

פורסם
BMW 523, הבעיה היא רמת אבזור נמוכה מאוד. לדעתי זו האופציה הכי טובה.

קדילאק CTS, הכי ביצעויסטית, מאובזרת, נראית נהדרת לדעתי.

אודי A6

צודק, כמו שרשמתי, BMW הרבה פחות מאובזרת.

CTS זאת לא אופציה. חודש שעבר הייתה לי כזאת למשך שבוע ורק דברים רעים אני יכול להגיד. מבחוץ היא מרשימה, אבל כאן זה נגמר. הדבר הכי טוב שיש בה זאת המערכת :)

A4 דווקא יכולה להיות אחלה אופציה. A6 יותר יקרה לא?

מה דעתכם על A4 חדש לעומת מרצדס? (או A6 אם זה בתקציב)

פורסם

A4/A6, C/E Class או סדרה 5/3 כולן כנראה יהיו מעולות בסופו של דבר..

לבחור אחת מביניהן זה כבר יותר עניין של טעם.

אה והאמריקאיות למיניהן, אמנם משתפרות בזמן האחרון, אבל עדיין לא בליגה של הגרמניות.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
מחירה של A6 2.4 הוא כ-370K, איזה אבזור יש ודף התוספות (באורך הגלות כנראה) תראה כבר בסוכנות.
מצטרף להמלצה :mm_yeah:. כמו כן, סידרה 5 של BMW אמורה להיכנס לתקציב במידה ומשלמים במזומן.
פורסם

אתם באמת חושבים שעדיף A6 על מרצדס?

יש את ה C Class: http://www.motocar.co.il/motocar/model/tech_details.asp?id=11447&node_id=1254

שהיא אומנם C אבל עם מנוע 2.5 V6 חזק. הדגם הכי מפואר של ה-C.

ויש את ה-E הכי זולה: http://www.motocar.co.il/motocar/model/tech_details.asp?id=11262&node_id=1833

יותר יפה מבחוץ, כנראה גם רמת גימור יותר גבוהה ואי לכך, יותר יקרה למרות המנוע החלש יחסית.

אני יודע שיש גם E Classic או משהו כזה. שזאת הצורה של ה-E עם המנוע 2.5 של הC, אני לא יודע אם עדיין מייצרים אותם. (2005 בטוח היה)

אני יודע שיש גם איזה E Sport Edition עם אגזוז גדול ויפה מאחור :) אותה ראיתי בסוכנות, המחיר לא יותר מ400, אני חושב גם 385.

בקיצור, קשה להעדיף A6 על מרצדס.

פורסם
בקיצור, קשה להעדיף A6 על מרצדס.
כולה תדמית. שיעשה נסיעות מבחן ויחליט בעצמו. לא מדובר כאן במכוניות גרועות ואין סיבה שהוא יפול איתן.

כמו כן, אם כבר תדמית וסטיגמה הרי ש-A6 (בתקציב הנ"ל) תתפס כבחירה סולידית והגיונית וזאת ללא התפשרות על סטטוס, טיב הרכב וכיו"ב. לעומת זאת קניית E200 תתפס כאילוץ מפאת חוסר תקציב לרכוש E בעלת מנוע חזק יותר וכהתעקשות מסויימת לנצנץ בכוכב (אל תבין אותי לא נכון,ה-E200 היא בהחלט מכונית מצויינת אך היא לא משדרת את התדמית המתבקשת).

לעניין הC מול הA6, במידה והפרש המחירים בינהן לא משחק תפקיד אזי אין מקום לחשוב פעמיים.

נ.ב.

טוראג 2.5TDI כן תיכנס בתקציב אבל אין ממש סיבה לרכוש אחת אם הם לא מתכוונים להיכנס לשטח (מה גם שהמנוע קצת קטן עליה).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...