Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב350-385אלף שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור אחד שנהג על רוב המתחרות בקטגוריה (אם כי לא יצא לי לנהוג על ה-CTS/300C, אבל הבנתי ממקורות מספיק מוסמכים שהן טובות, אך פשוט עדיין לא ברמה של הגרמניות, כפי שאיש החרדל אמר).

יגואר S טייפ מכונית טובה, אבל עומדת בצילן של הגרמניות. אודי A6 גם היא מכונית טובה, אפילו מאוד, אבל מול ה-E וה-5 היא פשוט לא מתבלטת.

בין ה-5 וה-E קלאס זה עניין של גישה. ה-5 יותר מחודדת ובעלת מראה מיוחד. הפנים שלה מאוד איכותי אך מאכזב מעט בפשטותו ביחס לזה של המרצדס, וה-I DRIVE ממש מכה. ה-E קלאס מכונה מדהימה, במיוחד עם השילוב של גיר ה-7G-טרוניק עם מנוע ה-280 או ה-350, והכי הכי - עם מתלי אוויר, שהם משהו באמת מיוחד. המראה מכובד ביותר, היכולות גבוהות ביותר, האבזור נהדר (וכמובן שאפשר להוסיף עוד הרבה...) - בכלל, הרכב כל כך הרשים אותי, עד כי יהיה לי קשה מאוד לבחור מבין השתיים, ה-E וה-5. מה שבעבר היה קל ביותר לבחור בב.מ.וו, עכשיו קשה מאוד כיוון שהמרצדס יכולה גם לספק הנאה לא מועטה מהנהיגה, תוך כדי אווירה מכובדת הרבה יותר ובלי התפשרות באף סעיף (לא מנוע ולא גיר, לא מתלים ולא נוחות או מרווח).

וכמובן - נסיעת מבחן חובה!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

E CLASS הכי זולה ה-280 עולה כ-435K ואם רוצים את מערכת מתלי האוויר שרוני ציין תצתרך להפרד מעוד 25K, אז ה-C יורדת מהפרק כחדשה.

אני היית הול לכיוון ה-A6 מאובזרת יחסית או סדרה 5 די ערומה. שוב, תעשו סיבוב בסכנויות + נסעית מבחן!

פורסם

תודה לכולם על העזרה :)

סכ"ה ראיתי שהרוב חושבים כמוני, שמהמכוניות בטווח מחירים הנ"ל, מרצדס נותנת הכי הרבה.

הייתה לנו לתקופה מסויימת E קלאסית עם מנוע 2.5 V6 כמו שאמרתי, נותן 200 כ"ס והחווית נהיגה מדהימה.

האוטו נמוך, יושב על הכביש כל כך טוב שאתה לא מרגיש שאתה עושה סיבובים. המערכת ברקסים עם הנעילה האוטומטית והאטה האוטומטית גם מוסיפה לך עוד מידמד לנהיגה. במנוע כמו שאמרתי חזק לאוטו לא גדול כ"כ.

המערכת באוטו גם טובה למרות ששלנו הגיעה בלי כל התוספות ובלי ה-built-in סאב מאחורה.

בקיצור, בלי כל התוספות עדיין היא הייתה מאוד מאובזרת בפנים. בקיצור, אוטו מדהים.

תודה :)

פורסם
סאאב 9-5 2.3T אוט' 367,900 ש"ח

פיג'ו 607 3.0 אוט' 300,000 ש"ח (+-)

אאודי A6 2.4 אוט' 360,000 (+-)

יש גם את וולוו S80

הזוי לחלוטין. יותר קל לשרוף את הכסף... (חוץ מהאאודי כמובן - יש לי אחת...)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

ובכן, יצא לי לנהוג על רוב הרכבים שדוברו באשכול

כגון סידרה 5 החדשה (530) - מכונה פנטסטית! זה מה שיש לי להגיד.. תלכו על ה 520 אני בטוח שהיא נכנסת בתקציב, אם כי מבחינת המנוע לא תקבלו הנאה כמו מה530 עם ה 6בטור :twisted:

אבל איכות הנסיעה ואיכות הנהיגה ברכב הזה, פשוט מדהים!

קדילאק CTS - עגלה אמריקאית , גיר מסורבל (4 אוטומט) , עיצוב פנימי כמו לגו.. פשוט לא מצדיק סכום של 350 אלף שקל וצפונה מזה, לרכב עם מראה פנימי כה זול..

מבחוץ עוד איכשהו יש לה עיצוב נחמד.. אבל בגדול? חבל על הכסף!!

מרצדס E CLASS אם אני לא טועה 280 - מ-ד-ה-י-מ-ה! פשוט חוויה של נהיגה.

עיצוב חיצוני ופנימי מרשימים בהחלט!

קרייזלר 300C - להתרחק כמו מאש!

רכב מסורבל וגדול , למנוע 3.5 ליטר שבקושי מזיז את הטנק הזה!

רצועת כח כל כך דלה! עיצוב חיצוני מהמם , פנימי על הפנים, טנק מרכבה עם שטח ראות אפסי.

הרגשה של קלסטרופביה בגלל הגג הנמוך.

עד עכשיו מארבעתם (הנעות אחוריות כולן) הייתי מסתכל רק על הבמוו סידרה 5 , אם כי גם סידרה 3

מנוע 3000 נכנס בתקציב, מדהימה לא פחות, במיוחד אם הרכב מיועד לאישה !

המרצדס גם סירת מפרש לא קטנה..

בכל מקרה בהצלחה :-)

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

אופציה מאוד מעניינת אך פחות מודרנית היא האלפא 166.

מכונת נהיגה מדהימה.

מבין ה-E וסידרה 5, הייתי בוחר בלי לחשוב פעמיים ב-5.

מודרנית הרבה יותר מה-E, ואני אישית מעדיף ב.מ.וו על מרצדס.

פורסם

האמת שהסאאב לא באמת רעה כמו שהיא פשוט עתיקה. גם ירידת הערך קטסטרופלית - ויש כאן הרבה ערך בשביל שירד. האם מכונית מאמצע שנות ה90 (תקנו אותי אם אני טועה) מסוגלת להתחרות בסדרה 5 העדכנית ביותר? אני בספק.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אופציה מאוד מעניינת אך פחות מודרנית היא האלפא 166.

מכונת נהיגה מדהימה.

מבין ה-E וסידרה 5, הייתי בוחר בלי לחשוב פעמיים ב-5.

מודרנית הרבה יותר מה-E, ואני אישית מעדיף ב.מ.וו על מרצדס.

אלפא 166 מפסידה בעקביות במבחנים השוואתיים למכוניות כמו סדרה 5 של ב.מ.וו.

בנוגע ל-E מול 5, אני חשבתי כמוך - עד שנהגתי בשתיהן. ה-5 נראית אמנם חללית יותר, מודרנית יותר בקווים המיוחדים שלה מבחוץ, אבל בפנים היא פשוטה יותר ולוקה בכמה תחומים (לדוגמא - הנדסת אנוש. ניסית פעם להפעיל I-DRIVE?). מבחינה מכנית היא באמת הטופ של הטופ, עם ששה הילוכים ו-258 כ"ס ל-3.0 ליטר, א-ב-ל גם כאן המרצדס תפתיע אותך, בכך שהיא לא תייצר קצב נחות משמעותית עם גרסת ה-280 לה 231 כ"ס "בלבד" עקב הגיר הנפלא בן 7 ההילוכים. מעבר לכך - היא נותנת אווירה עשירה ומכובדת יותר בתא הנוסעים, והפלא ופלא - גם ננהגת לא פחות טוב מהב.מ.וו (עם חבילת מתלי האוויר, לא יודע איך היא בלעדיהם כי לא נהגתי). הנוחות גם ללא תחרות עם המתלים הללו, והתנהגות הכביש מאוד מגובשת ואף מהנה.

לגבי המחיר - כמו בב.מ.וו, גם במרצדס אפשר להתמקח לא מעט...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נזכרתי שפתחתי את העץ הזה בעבר...

רק כדי לעדכן את כל מי שעזר.

הרכב שנבחר הוא המרצדס E280, עם ה232 כ"ס.

אומנם הוא עולה "קצת" יותר מהתקציב הנ"ל, אבל הרכב פשוט מדהים ושווה את הכסף.

פורסם

אם זה היה היום, הייתי ממליץ להעיף מבט ללקסוס IS300 בגרסא הכי מאובזרת..

בכל מקרה - תתחדשו ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בחירה מצוינת! A6 לא עומדת בתחרות. פחות נוחה ומשדרת פחות יוקרה. סאאב 9-5 כבר ממש מיושנת. לקסוס IS היא קטגוריה אחת למטה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רגע, אז עכשיו כל אחד כותב איזה רכב הוא היה רוכש אחרי שחבר של פותח התרד ביצע את הקנייה?

מצויין! :-D

אני הייתי לוקח 330 מאובזרת בכל טוב.

תתחדשו על הרכב!

פורסם
תתחדש!

אבל הייתי מעדיף A6, סאאב 9-5

הייתי מעדיף שתתחיל לנהוג על רכבים לפני שתייעץ

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...