Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 172
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אורן - יש לך טמבון של ראלי, כמה כ"ס זה מוסיף?

לגבי איכות העבודה - נחיה ונראה. גם ניב מ-PSI מכניס את הרכב לפחחות צביעה בקרוב, אז אני אקבל התרשמות גם מאיכות העבודה אצלו.

הבעיה הרצינית - עבודה גרועה לא תמיד רואים במקום. לעתים מתפתחים עובש, בועות או שאר בעיות רק לאחר חצי שנה או שנה מהצביעה.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
הבעיה הרצינית - עבודה גרועה לא תמיד רואים במקום. לעתים מתפתחים עובש, בועות או שאר בעיות רק לאחר חצי שנה או שנה מהצביעה.
זה יקרה בכל מקרה, גם אם לא תצבע את הרכב :p... קוראים לזה זיקנה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
זה מחיר בשביל אנשים רגילים..אשכנזים תמיד משלמים יותר...

העבודה נעשת אצל פחח ערבי בבית שמש,מי שיודע להעריך את עבודתם של הערבים גורלו הוא לשלם פחות.

התכוונת - מי שאוהב לשלם פחות, לחיות באשלייה כי "דפק את העולם" ולקבל עבודה גרועה...

אין אפס - משלמים זול - יוצא בהתאם.

לא חסר מקרים (גם בפורום) אנשים התהדרו בעבודה זולה... תמיד הם גילו בסופו של דבר כי בסוף הבדיחה הייתה עליהם...

ישנם עובדים ערבים עם ידיים זהב אבל הם גם ייגבו בהתאם.

פורסם

אז כנראה שהרכב של ההורים של חבר שלי,אודי A4 שנת 2000,אשר נצבעה כולה לאדום אצל הבנאדם שאני עושה אצלו,חיה באשלייה עד היום...

אני חייב לציין שלמרות שזאת אשלייה,שנתיים היא מחזיקה....

מאשליה כזאת שווה לא להתעורר.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אורן,

אני מקוה שהוא מוריד לפני הצביעה את הלוחית רישוי, מראות, עוטף את הג'אנטים וכד'...

עופר

פורסם

אורן יש לי המון משפחה בבית שמש אני מעוניין גם לבצוע אצל הבחור הזה

אנא ממך שלח לי פרטים שלו ב"ה

תודה יום טוב

Mazda 3 2004

פורסם

קיבלתי עכשיו תמונות מאורן, האוטו שלו חזר היום מצביעה.

ההחלקות נראות מצוין, ההחלקה של הסמל הקדמי יפהפיה, אפילו יותר מהפוטו-מונטאג' שעשיתי!

אבל זה רק מחזק את ההחלטה שלי להחליק קדימה ואחורה (וגם אנטנה), טמבונים - אולי.

לגבי איכות העבודה - את זה אצטרך כבר לראות בעיניים.

נראה לי שיצא לא רע בכלל! אבל אני והפדנטיות שלי... :shock:

עדיין בחיפוש אחר כנפון וספוילר.

עדכונים בהמשך.

- - -------[Fireball]------ - -

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...