Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 2 דפיקות משני הצדדים, כנפון קדמי שנתלש בברוטליות, גג דהוי להחריד, סמל אחורי שהתקלף, מגוון שריטות ומיש-מש של צבעים - אני נכנע...

אני עושה חודש הבא פחחות-צביעה כוללים לבובה! :twisted:

הצבע יהיה זהה להיום, ז"א כחול אינדיגו, עם תוספת אקסטרה לכה. תודה לדדי (DKNY) על העצה.

ברמת הבסיס זה מה שאני מתכנן:

• צבע ופחחות לכל הרכב חיצונית, כולל מראות וידיות.
  • העפת כל המדבקות מהרכב (Debadging). כמו כן, חזרה למכסה הדלק המקורי.
  • החלקה של הסמל בתא המטען ושל האנטנה שבגג.
  • קיבוע של החצאיות והכנפונים לגוף הרכב שיראו כמו Body Kit (וגם למנוע גנבה או בלאי של הקליפסים)
  • צביעה באבקה של הג'אנטים בלבן (הגעתי למסקנה שאי אפשר להגיע לצבע מדויק עם צביעת פוליאוריתן).

יש עוד כמה אופציות שאני מתלבט לגביהן. עשיתי קצת עבודת פוטושופ. תגידו מה דעתכם:

האוטו כיום (נו טוב, זה לפני כל הדפיקות והמכות...)

side-before.jpg

האוטו כפי שיראה לאחר הצביעה:

side-after.jpg

שאלה 1: האם להחליק את המנעול של הדלת?

side-after-delocking.jpg

שאלה 2: האם להחליק את ידית הדלת כולה (עבודת פחחות\פיבר)?

side-after-smoothing.jpg

- - -------[Fireball]------ - -

• תגובות 172
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כך יראה הפרונט של הרכב (לאחר הסרת אנטנה וצביעת מראות):

front-after.jpg

שאלה 3: האם כדאי להחליק את הטמבון הקדמי לכדי מקשה אחת?

front-smooth.jpg

שאלה 4: האם כדאי להסיר את הסמל מקדימה (ולהשלים באמצעות פחחות\פיבר)?

front-smooth-nobadge.jpg

פורסם

כך הרכב נראה כיום מאחור:

back-before.jpg

כך הוא יראה לאחר הסרת המדבקות והחלקת הבגאז':

back-after.jpg

שאלה 5: האם כדאי להחליק את הטמבון האחורי לכדי מקשה אחת?

back-smooth.jpg

ניסיתי לדמות את ההחלקה שראיתי כאן (תמונה מאנגליה):

back-smooth-gti.jpg

פורסם

1. חבל על הג'אנטים. הם כל כך הרבה יותר יפים עכשיו שזה פשוט בזבוז לצבוע אותם

2. הדה-באדג'ינג זה רעיון יפה. כנ"ל להחליק את המנעול מצד הנוסע, אבל מיותר להעיף את הידית - זה לא מוגזם? אתה לא יוצא? בעל חיי חברה? נפגש \ מסיע \ נוסע עם חברים?

למה להעיף את הידית?

3. ברור לך שפרוייקט כזה לא נסגר בזול - אשמח לשמוע איפה אתה עושה את העבודה ולמה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני אסתפק כרגע ב-5 השאלות הנ"ל.

אשמח לשמוע את דעתכם!

-----

לכל מי שמנסה להגיד לי שאני משוגע, או להניא אותי מלצבוע את הרכב - עזבו אותי באמא'שכם :arrow:

ההחלטה לצבוע כבר נפלה. אני לא יכול לראות את הראלי כמו שהיא נראית כיום, ואני בטח לא מתכוון לעשות חצי עבודה.

השאלה היחידה היא מה יתבצע בנוסף לצביעה.

הרכב הזה כבר מזמן לא נמדד בכסף נטו.

פורסם

היי נסיך. תודה על התגובה.

הפרוייקט הזה יסגר ביקר מאוד. אין לי ספק.

עוד לא הוחלט איפה תעשה העבודה, אני עוד יגיע לזה. קודם אני צריך להחליט מה סוג העבודה ומה היא תכלול.

בכל אופן, אני לא מחפש כאן בעל מקצוע זול, אלא מישהו שהוא בגדר אמן.

לגבי העפת המנעול או הידית, הרעיון הוא להתקין סולנואידים בדלת. ברגע שלוחצים על כפתור בשלט האזעקה, הדלתות "קופצות" מעט החוצה. כמו בגאז' שנפתח. כמובן שיהיה מנגנון "גיבוי" לעניין הזה, פשוט עוד לא חשבתי איזה מין מנגנון :-)

בכל אופן, הרעיון המקורי היה להעיף את המנעולים ו\או את הידיות בשני הצדדים ולא בצד הנוסע.

פורסם

תשמע ליאור, הרבה תגובות אתה תקבל מהרבה אנשים אבל לדעתי תלך בסוף עם מה שאתה מאמין בו בלב שלם כי כל אחד יאהב את הרכב אחרת, חלק יגידו לך אל תגע באוטו תעשה לו פחחות וצבע ותשמור עליו סטנדרטי לגמרי, אפילו תחזור לג'אנטים המקוריים וחלק יגידו לך תעשה ככה ותעשה ככה.

לטעמי האישי הפרונט עם ההחלקה של הסמל והמכסה מנוע נראה ממש עצבני ויפה בקשר לאחורה אני לא כ"כ בטוח לעניין ההחלקה של הטמבון להפוך אותו שיראה כחתיכה אחת, אבל שוב עניין של טעם.

בקשר לצד של האוטו לדעתי התמונה האחרונה שכוללת את ההחלקה של המנעולים, הסרה של הסמלים, וצביעת הג'אנט ללבן יצא ממש יפה לטעמי, אבל לדעתי ג'אנט אחר עם האוטו מונמך ישב עם כל הפחחות והצבע ממש ממש מדהים אבל זה עניין של טעם ויכול להיות שאתה רואה את האוטו אחרי כל העבודה כמושלם בשבילך.. אני לא

אבי.

פורסם

אל תחליק שום דבר

כל הסמלים, מדבקות וכו' נעדו כדי למשוך את העין למקום מסויים, שאתה מחליק אתה הופך את האוטו לקירח

אני אישית לא אוהב החלקות

ההחלקה היחידה שנראת לי "בסדר" היא של האחורה

פורסם

מנגנון גיבוי יכול להיות פשוט להשאיר את המקום שאליו אתה מכניס את המפתח זה גם ככה ממש קטן אבל אם זה ממש מפריע לך בעין אז כנראה שתצטרך למצוא גיבוי אחר (ברור שלא חשמלי)

אבי.

פורסם

ליאור,

דעתי האישית בנושא:

1+2: לא. כמו שאופיר טען, זה "משעמם". הידית של הראלי לדעתי מאד לא סטנדרטית והייתי שומר על הייחוד הזה. לדעתי העלות של המנגנון עוקף + ההחלקה לא תצדיק את התמורה.

3+4: כן. נראה "קרבי". גם אני רוצה! :smile: אולי אפשר לשלב BAD BOY, למרות שזה לא פשוט במקרה של הראלי.

5+6: כן. בינתיים החלקתי דלת אחורית ואני מרוצה.

81164890_f00c07f376_o.jpg

לגבי קיבוע של החצאיות והכנפונים לגוף הרכב שיראו כמו Body Kit - גם בתכנית שלי! :razz:

אם אתה רוצה איכות ללא פשרות + ייעוץ מעולה + שירות אישי - דניאליס, אוטופיקס הרצליה. עשיתי שם את ההחלקה לדלת תא מטען וכאמור הייתי המאושר שבאדם :razz:. אמנם לא זול, ויהיו שיטענו שזה לא מצדיק את המחיר, אבל כפי שכתבת (ובצדק לטעמי) "הרכב הזה כבר מזמן לא נמדד בכסף נטו". מה גם שזה קל"ב :wink:.

אלון

עריכה: שכחתי לציין שיש 15% הנחה לחברי מועדון PSI באוטופיקס. תרוויח :-P

פורסם

ליאור, דעתי האישית היא ש תחליק את המנעולים ברכב (דלתות צד ואחורית)

אל תחליק את הסמל מקדימה.

תחליק את הטמבון שיראו כמקשה אחת, זה נראה מעולה במיוחד מאחורה, וגם את הכנפונים.

תוסיף ספילר של 106GTI בצבע הרכב על הדרך.

בשום אופן אל תשנה את הצבע של הג'אנטים שלך. הם מדהימים ומשתלבים ממש ממש יפה בצבע של הראלי.

תחליף איתותים בכנף לשקופים, ותחזור למכסה דלק המקורי בצבע הרכב. הכסוף לא קשור. אני יודע שנסחפתי:)

בהצלחה, נאור.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

לפי דעתי ויכול להיות שרבים יחלקו על דעתי..

אבל על כל השאלות שלך התשובה שלי היא כן חוץ מהידיות תשאיר אותם זה לא יפה חלק פשוט לא מתאים לרכב..

יש לך הצעות מחיר על כל הפרוייקט הזה?

לפי דעתי זה הולך להיות פיצוץ

פורסם

• קיבוע של החצאיות והכנפונים לגוף הרכב שיראו כמו Body Kit (וגם למנוע גנבה או בלאי של הקליפסים)

:screwy: :screwy: :loco: :loco:

Boy , you have to get yourself a lay...

:lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...