Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 172
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חשבת על להזמין מאי ביי אולי או מכל מקום אחר בחו"ל?

זאת גם יכולה להיות אפשרות ,ואם המחיר לא משתלם אז תמיד אפשר לבנות ספויילר מפיבר .

פורסם

תמורת הג'אנטים אני מוכן לתת את הספויילר.

גם יחסוך לך לצבוע את הג'אנטים :-P

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

היי ליאור

אם יש לך כסף ואם אתה רוצה להשקיע לאוטו שלך תוכל להוריד ידית וגם את הסמלי ותוסיף רבות לפנסים עשוי בפריבלגס על מכסה מנוע ולא מסכות סתאאאם זה יהיה סקסית לדעתי ואין צורך להוריד אנטנה זה לא רואים וכדאי להחליף טמבון בקדמי יפהפייה עם רשות זה הכי יפהפייה מאד!ואם אני יכול להגיד לך משהו?כדאי להחליף את הגנטים יותר סקסית בהצלחה יוסי

פורסם

לא הבנתי כלום, קליאו RSI...

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
היי ליאור

אם יש לך כסף ואם אתה רוצה להשקיע לאוטו שלך תוכל להוריד ידית וגם את הסמלי ותוסיף רבות לפנסים עשוי בפריבלגס על מכסה מנוע ולא מסכות סתאאאם זה יהיה סקסית לדעתי ואין צורך להוריד אנטנה זה לא רואים וכדאי להחליף טמבון בקדמי יפהפייה עם רשות זה הכי יפהפייה מאד!ואם אני יכול להגיד לך משהו?כדאי להחליף את הגנטים יותר סקסית בהצלחה יוסי

היי יוסי

תשמע אם אתה מתכוון לכתוב בלי שום סימני פיסוק תדע לך שהרבה יותר קשה להבין ככה מה אתה בעצם מנסה להגיד נקודות פסיקים ושאר סימני הפיסוק ממש יעזרו לאנשים אחרים להבין למה אתה מתכוון בדיוק רק שתהיה בעניינים אני לא זה שמנסה להוציא לך את הרוח מהמפרשים סתם לעזור לך קצת בהצלחה בהמשך הקריאה והכתיבה בפורום מוטי

פורסם

מוטי,

למרות שניסית, עדיין לא הצלחת לכתוב כמוהו...

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אם כבר טבלתי בשרשור אז הנה הרעיונות שלי -

קודם כל תחליף את הוינקרים על הכנף הקדמית בוינקרים עם עדשה לבנה, אין לך שום פנס אחר מושחר באוטו וזה נראה לא קשור.

אל תשים וינקרים שקופים לגמרי סטייל לקסוס כי אין לך גם כאלו באוטו.

הייתי מחליק את הדלת של הבגאז' כולל להוריד את הוישר האחורי ולשים פקק במקומו כמו בתמונה של ה-106 הבורדו שצירפת.

גם יותר יפה וגם שוקל פחות (אם תוריד אז כמובן גם את המנוע של הוישר).

הייתי מחליק את המנעולים בדלתות אבל משאיר את הידיות.

את הג'אנטים לא הייתי צובע בלבן אלא אם בא לך לנקות אותם מהאבק של הבלמים על בסיס יומי כדי שיישארו לבנים... לבן נראה מצוין ב-3% מהזמן שהוא נקי לגמרי אבל שאר הזמן הוא פשוט מלוכלך וזה לא נראה ממש טוב.

הייתי צובע בשחור מאט או בברונזה עמוקה למדי (לא זהב! ברונזה!), גם נראה יפה וגם מלא רוע, כמו שצריך :twisted:!

את טבעות הגרירה בפגושים הייתי צובע בשחור מאט כדי להחביא אותן יותר טוב או באדום כמו טבעות גרירה של מכוניות מירוץ :-).

שאלה: האם הכונסים העגולים בפגוש הקדמי הולכים לאן שהוא או שמא הם סתומים וסתם נראים כמו כונסים ליופי?

מוטי

פורסם

הקונסים העגולים מקדימה כרגע סתם, יש כאלה שמורידים אותם ומתעלים משם צינור לכיוון הבלמים לטובת קירור מוגבר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תודה על העצות מוטי.

אני לא רוצה להוריד את הוישרים. למרות שזה יפה לאללה,

יש לוישרים ערך בטיחותי. השמשה האחורית מתלכלכת ממש מהר פה בארץ הקודש, שלא נדבר על החודשים שבהם יש גשם, ואז לא רואים כלום מאחורה.

לגבי טבעת הגרירה - רעיון יפה לצבוע אותן בשחור.

כמו שתומר אמר, הכונסים מקדימה הם סתם ליופי, ב-106GTI יש שם פנסי ערפל. לדעתי האישית זה נראה יותר טוב בלי פנסי ערפל.

שאלה קטנה: אני מנסה לעשות חיפושים ב-eBay. איך אומרים כנפון קדמי באנגלית?

(להסיר כל ספק: קישוט הפלסטיק שיושב על הכנף הקדמית, מעל הגלגל)

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
הקונסים העגולים מקדימה כרגע סתם, יש כאלה שמורידים אותם ומתעלים משם צינור לכיוון הבלמים לטובת קירור מוגבר.
עכשיו שאני חושב על זה...אפשרי גם לעשות משהו סטייל ראמ-אייר בעזרת הקונסים האלה...:twisted: (למצערת כמובן.)

בכל מקרה ליאור,הרכב שלי כרגע נמצא אצל הפחח...עובר גם פרוייקט דיי גדול,ואני מחליק את הסמל הקדמי והאחורי.

הוא יצא כנראה ביום שישי הזה,תחכה עד אז ותראה איך יצא אצלי...ככה תחליט בדיוק על מה אתה הולך.:wink:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אורן - נחכה ונראה, אם זה טוב אני אלך לבקר אצל הבחור הזה בבית שמש. יש פירוט עלויות? אתה עושה עוד משהו חוץ מהחלקות?

איתי - תודה.

נראה אם אני אצליח להוציא משם משהו בזול.

מישהו יודע האם קשתות ("כנפונים") של 106 GTI או Quiksilver תואמות לראלי דור 2?

- - -------[Fireball]------ - -

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...