Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 172
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קיבלתי עכשיו תמונות מאורן, האוטו שלו חזר היום מצביעה.

ההחלקות נראות מצוין, ההחלקה של הסמל הקדמי יפהפיה, אפילו יותר מהפוטו-מונטאג' שעשיתי!

אבל זה רק מחזק את ההחלטה שלי להחליק קדימה ואחורה (וגם אנטנה), טמבונים - אולי.

לגבי איכות העבודה - את זה אצטרך כבר לראות בעיניים.

נראה לי שיצא לא רע בכלל! אבל אני והפדנטיות שלי... :shock:

עדיין בחיפוש אחר כנפון וספוילר.

עדכונים בהמשך.

הינה דוגמא לאיך שזה יראה במציאות-

http://www.205gtidrivers.com/carsforsale.php?car=mattblue106rallye

פורסם

לדעתי יצא לאורן פצצה. להחליק זה הכי יפה! ראלי זה הכי יפה!

איתי - תודה על הלינק.

לגבי איכות הפחחות\צביעה - אני לא התרשמתי במיוחד, אני אאלץ לחפש מקומות אחרים שיבצעו את העבודה.

- - -------[Fireball]------ - -

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לצערי לא :evil:

אני מנסה להשיג כנפון וספיולר מחו"ל וכמו כן מהארץ. בנתיים הנסינות עלו בתוהו.

מישהו יודע עד כמה רפליקה של כנפון\ספוילר מפיבר טובים?

יש להם סיכוי גדול יותר להיסדר\להישבר? (עד כמה שידוע לי פיברגלאס הוא חומר די חזק כשהוא מתקשה)

פורסם

עדכון לגבי הנושאים האחרים שהעלתי:

הלכתי לברוך ובניו קארגלאס (זגג) בהמלצתו של רפי לין. חבר'ה טובים.

סידרו לי בעיה של סגירת לא מוצלחת של הדלת.

לדבריהם הרעשי רוח זה מהגומיות חלון, החלון עצמו, המסילות והדלת תקינים לחלוטין. הזמנתי זוג גומיות חלון (320 ש"ח + מע"מ לכל גומיה), מקווה שיעזור.

וזה אחרי שהחלפתי לפני חצי שנה את 2 הגומיות דלת :shock:

על הדרך גם הלכתי לעשות איזון גלגלים, לפני שאני צובע אותם (וגם כיוון סרנים).

הגלגלים, מסתבר, יצאו לגמרי מאיזון. פתר לי בעיה של רעידות בהגה במהירות גבוהה. יופי טופי.

עכשיו אני רק צריך למצוא רק פאקינג כנף וספוילר!

(וזכור לי חבר ב-PSI שגנבו לו את כל 4 הכנפונים במפגש בלטרון, ואני עוד חשבתי שאני מסכן...)

פורסם

ביג מק, אם אתה מעוניין להזניח את הרכב שלך, Go Ahead...

לא זכיתי בלוטו, אבל שמירה על מצב טוב של הרכב עולה כסף.

רוצה לקרוא לזה בזבוז? קרא לזה.

פורסם

הי ליאור

אני מקוה שאינך מתכוון להחליק את המנעול לדלת הנהג. הרי זו רק שאלה של זמן עד שהשלט של האזעקה יפסיק לעבוד...

ובבקשה אל תעלים את הסמל מלפנים. בלי סמל עוד יחשבו שזה סובארו פורסטר, וכבר יש לנו אחד כזה בבית.

ואם תרצה הלואה לשיפוץ, הבית שלנו פתוח... רק תן לי להתאושש ממקצה השיפורים של הפורסטר. נראה לי שהוא יעבור את ה-35K...

ואם תרצה סיבוב על הטורבו...

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

עדכון:

לאחר זמן ממושך שלא הצלחתי למצוא כנפון, נכנעתי.

הזמנתי אתמול מז'אן כנפון חדש דנדש. מחיר: קצת פחות מ-500 ש"ח, אחרי הנחה!

(שלא נדבר על זה שהשארתי שם עוד 1300 ש"ח בנוסף, על תושבות למנוע ולגיר, פלסטיקה, ועוד כמה דברים שהייתי צריך).

הכנפון יגיע תוך שבועיים. אני לא מחכה לספוילר! ברגע שאמצא ספוילר, אצבע אותו בנפרד ואתקין אותו על הרכב (אני הולך לבקש שישאירו לי כמות יפה של צבע עבור הספוילר ועבור תיקונים).

בנתיים יש לי זמן להתחיל בבירורים וקבלת הצעות מחיר!

נתקלתי כבר בעוד כמה חבר'ה שצבעו את המכוניות שלהם בזול לאחרונה. חבר'ה - זה נראה זוועה... :nono:

----

אם למישהו יש עוד המלצות על בעלי מקצוע, אבקש לשמוע. אני מדבר על בעלי מקצוע ברמה גבוהה, ואני מוכן לשלם על זה.

פורסם

אם אתה מעוניין בבעל מקצוע באזור חיפה אז יש לי אחד! אותו אחד שעשה לי פחחות וצבע כללי לרכב,במידה ואתה מעוניין צור איתי קשר בה"פ.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=65362&highlight=%F4%E7%E7%E5%FA+%E5%F6%E1%F2+%EE%E9%F6%E5%E1%E9%F9%E9

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
אני לא מחכה לספוילר! ברגע שאמצא ספוילר, אצבע אותו בנפרד ואתקין אותו על הרכב (אני הולך לבקש שישאירו לי כמות יפה של צבע עבור הספוילר ועבור תיקונים).
סבלנות מר בחור, תעשה פעם הכל פעם אחת אבל כמו שצריך.

מוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...