Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 172
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"הגרוסמן" תתחדש, נראת מעולה:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אם אפשר לקרוא לזה התקדמות...
מה הקשר בין מחט לת%ת?

היה יכול לקנות למשל 306GTI שזאת עליית מדרגה מכל הבחינות, כולל איבזור.

אני מודה ומתוודה שהתייאשתי ממציאת גולף GTI והלכתי על פשרה מסויימת כי מצאתי אחת (ידנית)

באמת במצב חסר תקדים,תוך מחשבה להשתיל מנוע טורבו של גולף GTI בצורה פשוטה יחסית בעתיד.

זה כמו לקנות ZX AURA ולנסות לעשות ממנה וולקן... :-D

רק שכאן אני לא נוסע ברכב מתפרק... :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לך תמצא GTI6.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

בערך כמו למצוא גולף GTI בלי שאסי... :-D

לכן, אנשים כמו זה ששלומי קנה ממנו בזמנו את ה306 או ROY עושים דברים דומים :

לוקחים XSI/XR מעיפים את המנוע המקורי, מביאים מנוע פלוס צמה ומחשב קומפלט , ושלום על ישראל.

גם ידידנו שמר שכח שהוא בעצמו עשה זאת בZX שלו.

בכל מקרה, מה שאמרתי על העבודה שנעשתה כאן היה מתוך הערכה לבן אדם על דבקותו במטרה,

כאשר מולו השוויתי את רוב האנשים האחרים שלא היו נכנסים בחיים להשקעה כזאת.

אגב, זוגלובק וזד איקס מתחילים באותה אות8)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אולי קצת קטנוני אני יודע...

אבל בכל זאת, תחדש את הלוחיות רישוי, זה בולט לעין שהם ישנות.

עכשיו עד כמה שהאוטו מושלם... כולם מחפשים בעיות :lol:

Polo 2012

פורסם

... :wink:

אייל אתה באמת משווה את המחיר של 106 ראלי למחיר של 306GTI?

נכון, ה-306 תהווה שדרוג מכל הבחינות,אבל זה כולל מבחינת מחיר, זה בוודאי לא מסתכם ב-13K פלוס מינוס שעלתה לליאור העבודה.

אגב, הלוואי שה-306GTI היתה נדירה כמו הגולף GTI............את מספר ה-306GTI שיש בארץ ניתן לספור בערך של 2 ידיים........לכמה מתוכן אין מכת שילדה ?

שאלה טובה.

ואם כבר התעסקת בהחלפות מנועים וכו', גם בראלי של ליאור ניתן לבצע הרבה דברים נחמדים..... מנוע 16V עם קצת ממתקים מסביב והוא יעמוד יפה מאוד עם רכבים "חזקים" בהרבה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לוקחים XSI/XR מעיפים את המנוע המקורי, מביאים מנוע פלוס צמה ומחשב קומפלט , ושלום על ישראל.

במקרה של XR, זה הרבה יותר מלהשתיל מנוע.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
מה הקשר בין מחט לת%ת?

אני מודה ומתוודה שהתייאשתי ממציאת גולף GTI והלכתי על פשרה מסויימת כי מצאתי אחת (ידנית)

באמת במצב חסר תקדים,תוך מחשבה להשתיל מנוע טורבו של גולף GTI בצורה פשוטה יחסית בעתיד.

זה כמו לקנות ZX AURA ולנסות לעשות ממנה וולקן... :-D

רק שכאן אני לא נוסע ברכב מתפרק... :wink:

אוייי חודשים שלא צחקתי ככה, בואנה אתה חיי בפלאנטה אחרת האא ?

תקשיב באבאג'ים ותפנים את זה טוב מאוד, הרכב שלך לעולם אבל לעולם לא יהיה משהו שקרוב לGTI מכל הבחינות, המתלים של הGTI מכוונים אחרת - (וזה וודאי כי עבדתי במוסך VW 8 חודשים...) יש לה מוט מייצב קידמי מעובה, הגיר שלה שונה לחלוטין, המחשב שונה לחלוטין, יש כמה וכמה חיישנים שאצלך לא קיימים,....

בקיצור להשתיל 20VT ברכב כמו שלך (במידה ותחליט להיות לא כלכלי לחלוטין ולהשקיע סכומים אסטרונומיים) זה כמו לשים מנוע חזק על גולף 1600...אההה בעצם זאת גולף 1600

אוקי אז בקיצור זה כמו לשים מנוע 2 ליטר על ג'אסטי, הרכב שלך יחפור לא ידע להוריד כח לכביש ואתה תמצא את עצמך לא מצליח לעשות פרסה ליד הבית בלי לעזוב את הגז לחלוטין...ולא כי הרכב כזה חזק,....

בקיצור : זה שהתייאשת מלמצוא GTI (במצב מדהים...) זה אני יכול להבין...אני אחרי שבוע וחצי של חיפושים התייאשתי וקניתי אחת במצב קצת פחות ממדהים.....ועוד שילמתי מתחת למחירון

אבל מפה ועד לפלוט שטויות - לא מתאים לך....

פורסם
אוייי חודשים שלא צחקתי ככה, בואנה אתה חיי בפלאנטה אחרת האא ?

תקשיב באבאג'ים ותפנים את זה טוב מאוד, הרכב שלך לעולם אבל לעולם לא יהיה משהו שקרוב לGTI מכל הבחינות, המתלים של הGTI מכוונים אחרת - (וזה וודאי כי עבדתי במוסך VW 8 חודשים...) יש לה מוט מייצב קידמי מעובה, הגיר שלה שונה לחלוטין, המחשב שונה לחלוטין, יש....

איך אמרו חכמינו זצ"ל - מי ישמע, למה מה זה גולף GTI.... עגלה עם מנוע חזק והתנהגות של שני קורקינטים מחוברים...

יש לה סטבילייזר יותר עבה? גם למשאית של איווקו יש חתיכת סטבילייזר :)

כולה בא בחור ושפך את אשר על ליבו, אין צורך להכותו שוק על ירך, שכן הוא גם ככה נוסע בפולק'-סבא-גולף

ולליאור - חבל שלא השקעת את כל ההשקעה הזו לפני חצי שנה, היית חוסך לי את כל כאב הראש שאני עברתי עד שמצאתי מקום לייצבע לי מעט מהאוטו שלי.

על פניו ומהתמונות באמת ניתן לראות שנעשתה עבודה מאוד מקצועית, עברתי על כל מליון ושלוש התמונות באתר שלך ובאמת ההשקעה ניכרת.

אשמח, במידה וזה יתאפשר, לראות את האוטו מקרוב, לבחון את ההשתקפויות ואת מרקם הצבע כדי לקבל מושג קצת יותר עמוק לגבי טיב העבודה.

וכמה שאלות : אני מניח שהצבע עבר בסוף התהליך שלייף סבון, אני טועה?

האם השתמשו בצבע מטאלי לצביעה של האוטו?

האם עבודת הצבע כללה שתי שכבות של צבע נטו, או שהצבע צופה בסוף התהליך בלכה? ואם צופה, אז בכמה שכבות של לכה?

האם יש אחריות לעבודה? נאמר ואתה מגלה התנפחויות \ סדקים \ שינויים במרקם בעוד כמה חודשים?

בכל מקרה, כל הכבוד על ההשקעה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
כמה שאלות : אני מניח שהצבע עבר בסוף התהליך שלייף סבון, אני טועה?

האם השתמשו בצבע מטאלי לצביעה של האוטו?

האם עבודת הצבע כללה שתי שכבות של צבע נטו, או שהצבע צופה בסוף התהליך בלכה? ואם צופה, אז בכמה שכבות של לכה?

האם יש אחריות לעבודה? נאמר ואתה מגלה התנפחויות \ סדקים \ שינויים במרקם בעוד כמה חודשים?

נכון. עבר שלייף סבון בסיום כל תהליך הצביעה.

הצבע אינו מטאלי. הצבע הינו הצבע המקורי של הרכב שלי (כחול אינדיגו).

עבודת הצבע עצמה כללה:

- 3 שכבות של צבע.

- 2 שכבות של לכה (אחת דקה יותר והשניה עבה יותר).

לא סוכם על אחריות לגבי הצביעה, אני משער שאם מדובר בדברים קטנים לא תהיה בעיה לסדרם.

אגב, אם אתה (או אחרים) הולכים לאבי בר, תגידו שליאור שלח אתכם. הוא יודע שאני חולה נפש, ולפיכך הוא ישער שגם אתם :twisted:

הנה סרט שצולם לאחר שכבת הלכה הראשונה, בזמן צביעת הלכה השניה.

סלחו לי על העריכה החובבנית, פעם ראשונה שלי ב-Premiere.

אם אתה מעוניין לראות את האוטו בעיניים, צור קשר. חלק נרחב מחברי המועדון שלי ראו את הרכב בעיניים (הייתה לנו ג'ימקאנה בשישי) - אם לא יוצא לך לבוא, אתה יכול לשאול את דעתם.

הנה תמונה שדין צילם:

2f067cb8e9.jpg

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

טוב, בואו באמת נפסיק ללכלך את השרשור של ליאור.

שמר פתח תיבת פנדורה מיותרת , וחבל שעניתי לו.

בכל מקרה, יש כאלה שמוצאים אחרי שבוע וחצי, אני לא מצאתי אחרי יותר משנה.

(היה לי תקציב מוגבל ל99 שככל שהתארך החיפוש התאים יותר לשנת 2000 אבל עדיין לא נמצאה כלה מתאימה)

ברור שכדאיות הפרוייקט תיבחן לכשיגיע יומו תוך ייעוץ בגורמים קצת יותר מוסמכים מ :"עבדתי 8 חודש במוסך"

בכל מקרה, אני לא חושב שאני צריך להתנצל או חייב דין וחשבון למישהו על זה שקניתי גולף ידנית אך לא ספורטיבית.

הרכב גם רחוק מאוד מלהראות רכב של סבא בתשובה לנסיכנו.

בינתיים לצרכי היום יום שלי, אני יותר ממרוצה מהקנייה הזו.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...