Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה סיפור קטן שיבהיר לכם למה אני, לאוטופיקס, לעולם לא אלך:

יום שני שעבר - הלכתי לאוטופיקס בבוקר במיוחד ע"מ לקבל הצעת מחיר לצביעה.

כמובן שבאתי רק לאחר שתיאמתי טלפונית עם דניאליס להגיע לשם כדי לקבל הצעת מחיר.

דניאליס בחן את הרכב מכל הכיוונים, אך בקושי היה מוכן לענות על שאלותי. לאחר כשעה - הוא אמר שאינו יכול לתת לי הצעת מחיר במקום, היות ויש לו כמה בירורים טלפונים לעשות. הוא הבטיח לחזור אלי עם הצעת מחיר. אמרתי - בסדר. חיכיתי, ולא היה טלפון.

יום שלישי - שקט ושלווה. שום טלפון.

יום רביעי - דניאליס עוד לא התקשר. הרמתי אליו טלפון. דניאליס הבטיח לי שיתן לי הצעת מחיר עד יום חמישי (למחרת). אמרתי - נו בסדר.

יום חמישי - סוף היום. דניאליס שוב לא התקשר (למרות שהבטיח). הרמתי אליו טלפון, ושאלתי מה קורה. דניאליס מתעצבן עלי (!) ואומר שהוא לא הספיק לברר כמה דברים, והוא יחזור אלי ביום ראשון עם הצעה.

יום ראשון - לא דובים ולא יער. דניאליס לא מתקשר. ומשום מה אני לא מופתע. אני אפילו לא טורח להתקשר אליו, כדי לראות אם יתקשר אלי בכלל.

יום שני - שבוע אחרי שהייתי אצלו. דניאליס עדיין לא התקשר. התקשרתי אליו ודניאליס כאילו שכח מי אני בכלל, ואומר בנונשלנט "ליאור, תקבל הצעה עד סוף היום". אבל, הפתעה, שוב פעם הוא לא חזר אלי.

יום שלישי (היום) - התקשרתי שוב כדי לתת לבחור צ'אנס אחרון. הזלזול שלו באמת מתחיל לעלות על העצבים. אז אני מתקשר, ומה הוא אומר לי? "אני לא יכול לעשות לך את העבודה, לא רוצה לטפל לך ברכב, אתה לא נותן לי לעבוד".

אתם קולטים? מעל שבוע אני צריך לרדוף אחריו כדי לקבל הצעת מחיר!

פעם אחר פעם הוא מבטיח שיתקשר, שימו לב שהוא לא התקשר אף פעם אחת.

ההתייחסות שלו מזלזלת לחלוטין, שלא נדבר על זה שכל פעם שאני מתקשר נדמה שהוא שכח מי אני בכלל.

ובמקום להתנצל על כך שהוא לא חוזר אלי, ועל השירות המחפיר שלו, הוא בוחר לתקוף אותי בחזרה.

אני יכול לסכם את זה ב-2 מילים: גועל נפש!

כמו שאמר לי מישהו: זה מה שקורה שחונים לך רכבים שעולים חצי מיליון במוסך.

רכבי לא ידרוך באוטופיקס.

-----

ובניגוד מוחלט אליו - עלי לציין לטובה את 2 המקומות האחרים שהלכתי אליהם. בשני המקרים הגעתי בזמן רע עם הרבה לחץ ובלאגן. ולמרות זאת - שניהם היו אדיבים, התפנו אלי, ענו על שאלותי, ייעצו והגדילו ראש. ואף נתנו לי הצעת מחיר במקום.

- - -------[Fireball]------ - -

• תגובות 172
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני עדיין ממתין לדניאליס שיחזור אלי טלפונית כפי שהוא הבטיח, אך אצלי זה כבר יותר מחודש.

נותני השרות לרכב צריכים תמיד לזכור שהם מטפלים ברכב אך יש אדם שנוהג בו ומביאו אליהם והוא גם, בדרך כלל זה שמשלם וכמובן שיש להתייחס אליו כראוי.

העבודה הטובה ביותר אינה מחפה על זלזול בלקוח.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

מחר אני הולך שוב לראשל"צ כדי לנסות להיסגר על פחח סופית!

בנוסף לאלו שביקרתי ("מרום-טל" ו"דלתא"), אני הולך גם למוסך "אבי בר", גם עליו הומלץ לי.

ואז ההתלבטות היא בין שלושתם.

יש שם עוד כמה וכמה פחחים באזה"ת הישן בראשון. יש לכם עוד המלצות של הרגע האחרון לפני שאני הולך מחר?

(נ.ב. המליצו לי גם על "גולי" שהוא רחוב ליד - אבל הם לא מבצעים צביעה ופחחות כוללים, אלא רק תיקונים)

פורסם

לא המלצה למקום לטיפול אלא המלצה להתרחק:

אני לא זוכר איך קוראים למקום אך הוא ממוקם בסמוך ל"טאבון" (מאפייה) ופונדק השובבים (שווארמייה).

ממנו הייתי מתרחק.

שמעתי מספר ביקורות לא טובות על המקום.

הרבה רכבים שמגיעים אליו זוכים להיות מטופלים על המדרכה, עבודות פיניש ברמה נמוכה ועוד.

דיי חאפרי.

שוב - זאת שמעתי מאחרים ולא יצא לי לטפל אותו.

וייאללה כבר - תסגור כבר.

רוצים תמונות שלבי העבודה!

פורסם

תודה.

החיפזון מהשטן :twisted:

או כמו ששמר היה אומר - "תסגור כבר את הדשבורד!"

אני דואג כרגע לסידורים אחרונים (מנגנון פתיחה חשמלי לבגאז', פינוי המחשב וכל הדברים החשובים מהרכב) ואז שולח את הרכב לצביעה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בשעה טובה הרכב נכנס היום לצביעה ופחחות!

המקום הנבחר - מוסך "אבי בר" באזה"ת הישן של ראשון.

http://www.classicar.co.il/services/service.asp?SER_ID=73

עושה רושם מעולה, עבודה יסודית ומקצועיות, בחור לעניין.

מה נעשה לפני?

פירוק כל ה-CarPC, כולל קונסולה מרכזית, כל הבניה בבגאז' כולל פלטות, רכיבי אודיו, חיווטים וכו'. פירוק הקורות, פירוק הדיבורית, רכישה של כנפון, קליפסים גומיות ודיסקיות לכנפונים, פח חזית מקורי, מכסה תא דלק מפירוק.

אז מה יעשה?

פירוק שמשות, חלונות, כל הגומיות, טמבונים, פנסים, לוחיות רישוי, ופח חזית וכל מה שכרוך בכך (וונטות, רדיאטור וכו').

החלפת פח החזית לאחד חדש, מקורי מהחברה (הקודם לא ישב אצלי 100%) וכיוון כך שהפח חזית, מכסה מנוע, פנסים וכנפי הרכב - ישבו כראוי.

קיבוע של החצאיות והכנפונים לבודי באמצעות ברגים וכו' (ללא בונדו), החלקת הברגים.

פחחות כוללת לרכב, כולל החלקת האנטנה בגג, החלקת מנעול וסמל בבגאז', והחלקת סמל אריה במכסה המנוע + שקע בטמבון.

צביעה כוללת לרכב, כולל מראות, ידיות, פח חזית, תא מטען מבפנים, מוט מייצב עליון - צביעה בתנור, בצבע הרכב, דו שכבתי כמובן.

רשימת נזקים לעת עתה:

צביעה ופחחות: 9500 ש"ח + מע"מ

זגג: 550 ש"ח? + מע"מ

עלות כנפון חדש: 475 ש"ח + מע"מ

עלות פח חזית חדש: 365 ש"ח + מע"מ

עלות מכסה תא דלק מקורי: 50 ש"ח.

שונות: 120 ש"ח

----------------------------

סה"כ - 12,850 ש"ח.

יהיו תמונות של התהליך, וכמובן תמונות של התוצאה.

חכו בסבלנות איזה שבועיים שלושה :wink:

פורסם

בשעה טובה ומזל טוב!

תתחדש!

מקווה מאוד שיעמדו בציפיותייך.

אם לא תוכל, אשמח אם תאמר כמה דרשו ממך דלתא ראשון על עבודה כזו (בפורום,ה"פ - איכן שנוח לך).

ושוב - בשעה טובה, מזל טוב ותתחדש!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הבטחתי ולכן אקיים, תמונות!

בעקבות החגים שבאו עלינו לטובה - העבודה תסתיים בערך בתחילת חודש הבא smile23.gif

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אומנם קצת באיחור....

ליאור, איפה התמונות שאחרי הצביעה שהאוטו במצב מושלם ולא מפורק???

או חוץ מליאור? מישהו יודע?

חיפשתי באתר ולא מצאתי

Polo 2012

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הממממ....

של מי הרכב הזה?

תגידו לי מזל טוב! :twisted::twisted: :twisted:

אמנם היה ארוך, אבל היה שווה כל יום שחיכיתי.

בקרוב פירוט על כל תהליך הפחחות והצביעה.

Resized%202006-05-30%2011-39-33.JPG

Resized%202006-05-30%2011-38-39.JPG

Resized%202006-05-30%2011-39-59.JPG

Resized%202006-05-30%2011-40-10.JPG

Resized%202006-05-30%2011-47-30.JPG

Resized%202006-05-30%2011-40-59.JPG

Resized%202006-05-30%2011-43-36.JPG

Resized%202006-05-30%2011-40-44.JPG

Resized%202006-05-30%2011-43-36.JPG

פורסם

זה הרי כל כך ברור שאין אצלך בלקסיקון פחות ממושלם!!!

איזו עבודה יפה!! למה צבעת את הג'אנטים? לחץ חברתי?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה :wink:

האוטו כ"כ מבריק שהג'אנטים האפורים (מאט) היו עושים לו עוול.

אני מרוצה מאוד שצבעתי אותם בלבן. הם אמנם מתלכלכים מהר בטירוף, אבל זה כ"כ הולם את הרכב!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...