Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה מספק אותך זה העיקר..

אם תאטום את תא המטען אתה תוכל לשמוע את הסאב כמו שצריך, כמו שראיתי יש לך תא מטען גדול אתה לא שומע עכשיו חירחורים של הפח מתא המטען עם הסאב?

פורסם

בוא אני אגיד לך את הדילמה שלי , זה לא רק האוטו שלי , אני בקרוב הולך לקבל אוטו (בקרוב זה יכול להיות תוך חודש ויכול להיות

רק עוד שנתיים וחצי כשאני אשתחרר) ואם זה לא ישפיע כל כך אז אני מוכן לא לאטום ולהישאר ככה , אבל אם יהיה הבדל של

ממש אז אני כן אשקיע עכשיו באיטום .

השאלה שוב שאף אחד לא נתן לי תשובה של ממש במה זה משפר בדיוק את הסאונד ?

וכמה זה באמת משפר, כמו באיטום בדלתות או פחות מורגש ?

(עוצמה , איכות וכו ....)

פורסם

אני אישית לא הייתי משקיע סכום של בערך 1000 שקל באיטום של הבגאז - כל עוד אין לך רעשים שאתה שומע אותם מתוך הרכב. אם זה המצב , האיטום יתרום , אבל מעט מאוד , ולדעתי זה לא שווה את זה.

איטום בדלתות מאחורה אני בכלל לא הייתי שוקל לשים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תראה אם ככה זאת החלטה שלך אם אתה יכול להסתדר בלי זה ולחכות לאוטו החדש זה לשיקולך בלבד.

ואני מאמין שעניתי לך כבר על השאלה. זה משפר הכל, זה יהיה מורגש כמו שאמרתי אם לא כמו בדלתות אז יותר כי אתה רוצה אקסטרים. יכול להיות שבאוטו החדש כן יהיו חירחורים ואז זה יהיה באמת רלוונטי.

פורסם
השאלה שוב שאף אחד לא נתן לי תשובה של ממש במה זה משפר בדיוק את הסאונד ?וכמה זה באמת משפר, כמו באיטום בדלתות או פחות מורגש ?

(עוצמה , איכות וכו ....)

האטום בבאגאז' באופן גורף הרבה פחות מורגש ומשפר את הסאונד מאיטום

בדלתות.

איטום באגאז' יכול למנוע רעשים ולשפר את "איכות" הצליל של הבאס,גם תלוי כמה

רעשים יש לך משם שאתה מרגיש בתוך הרכב,אצלי בדייהטסו זה היה מאוד משמעותי,

אך עדיין שולי יחסית לשינוי מהאיטום בדלתות.

פורסם

אצלי יש איטום בדלתות אבל הביעה שלי היא לא הפח אלה הכיסוי, כל הפלסטיקים רועדים ו אפילו אי אפשר לזהות מאיפה זה. מה עושים אז? אותו דבר מאחורה אני לא שומע חירחורים של הפח כי הדלת האחורית (בגאז') שלי היא מפלסטיק ו לא ממתכת, אני שומע את הפלסטיקים ברכב ,את הפנסים רועדים מספר רישוי ו הכל ביקצור.

מה לעשות?

• תוכן חדש...