Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי.כאשר הרכב במצב סרק ,ואני לוחץ על הגז,ישנו קירטוע ראשוני,ולאחר שניה זה מסתדר, ממה נובעת הבעיה רכב מסוג סובארו 93 ידני,הוחלפו הפרטים הנ'ל קבלי הצתה,פלגים,ראש הדיסטרבוטור,רוטור,נעשה טיפול,שמנים פילטרים, ניקוי קרבורטור,וכיוון של קרבורטור,הצתה,ופלטינה,שגם כן הוחלפה, יש לציין שהרכב נוסע טוב. תודה

פורסם

בדוק חוטי הצתה באם לא הוחלפו.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

פרוספר, בדוק את וואקום קידום ההצתה במפלג, כנראה הוא פגום (אם בכלל קיים ברכב מסוג זה)

מקווה שעזרתי

ישראל

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם

האם ניתקת את כל 4 החוטים בבת אחת ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
תודה לכם,1 לגבי סדר חוטי ההצתה,התוכל להסביר לי את סידורם. 2 איך אוכל ליבדוק אים יש בריחת וואקום מהדיסטרבוטור,תודה.
פשוט נתק את הצינורית ונסה לשאוב אויר אם אתה מצליח ואתה לא מרגיש וואקום, הדיאפרגמה בפנים קרועה

בהצלחה

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם
הי.כאשר הרכב במצב סרק ,ואני לוחץ על הגז,ישנו קירטוע ראשוני,ולאחר שניה זה מסתדר, ממה נובעת הבעיה רכב מסוג סובארו 93 ידני,הוחלפו הפרטים הנ'ל קבלי הצתה,פלגים,ראש הדיסטרבוטור,רוטור,נעשה טיפול,שמנים פילטרים, ניקוי קרבורטור,וכיוון של קרבורטור,הצתה,ופלטינה,שגם כן הוחלפה, יש לציין שהרכב נוסע טוב. תודה
פרוספר שלום רב!

לא ציינת עובדה חשובה מאד, ששיפוץ הקרבורטור הוא שיפוץ עצמי, כלומר למי שלא הבין ולא יודע, בוצע על ידך, ולא על ידי בעל מקצוע בענף הקרבורטורים, שזהו מיומנותו המקצועית, וזהו התוצאה של הבדל בין עבודה מקצועית לעבודה חובבנית(וזאת מבלי לפגוע בך חלילה!).

ציינת שהרכב נוסע טוב, מה זאת אומרת טוב, באם בתחילת נסיעה יש קירטוע, זה לא נחשב נוסע טוב, והדבר יתבטא בתצרוכת דלק גבוהה, בגלל ניסיון המשחק עם דוושת התאוצה, על מנת לעקוף את בעיית הקירטוע!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

למה אתה לא ניגש למקצוען לפתור את בעיית הקרבורטור?

כל ההתעסקות הזאת, ויתכן ביזבוז דלק, שווה?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דרך אגב, יש לך את צביקה שלנו מהפורום, אני בטוח שהוא ידאג לך כראוי!

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...