Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מפגש מועדון מאזדה ישראל 31/12/2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רציתי לצלם ולהראות לכם פעם אחת באזור תעשייה היכן שאני גר, עמדו במין קשת איזה 7 סובארו DL זהות.. זה היה נראה כאילו יש מפגש..(לא של יהודים)

בכל מקרה, צריך לכבד כל מועדון בשלו, ומה תגידו על מועדון STI? כמעט כל הרכבים זהים גם כן..

אז זה מועדון לא שווה? ;-)

עכשיו לגבי הרכבים במועדון(מאזדה), יש גם 2 מאזדה 6 אני חשוב וגם אחת 3..

לפי דעתי לא צריך לצחוק על אף מועדון רכב ..

כל פעילות כזאתי היא מבורכת , ולא משנה איזה מכוניות יש במפגש ואיזה לא.

תיזכרו גם שלא כולם מליונרים ויכולים להרשות לעצמם איזה טורבו sti זללנית ולכן זה לא משנה איזה סוג המכוניות, העיקר הכיף של המפגש והחברים.

יוגב

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עם כל הכבוד למועדון, חצי מבעלי הרכב במדינה שייכים אליו :) כל רכב שני זה מאזדה :)

ולך יש GOLF ?

זה מסביר הכל.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לא אין לי גולף למקרה ששאלת.

קצת חוש הומור לא היה מזיק לך.

אז זה עוד יותר גרוע, אתה קורא לעצמך GOLF.

וגם לך לא.

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

תיזכרו גם שלא כולם מליונרים ויכולים להרשות לעצמם איזה טורבו sti זללנית ולכן זה לא משנה איזה סוג המכוניות, העיקר הכיף של המפגש והחברים.

יוגב

אני שמח שיש עוד אנשים אכותיים בפורום הזה.

שמוליק

פורסם
stiffler, זה לא ההוא מהסרט אמריקן פאי ?

ההוא שז*** את האמא של החבר שלו ?

שמוליק

אם אני זוכר נכון אז זיינו את האמא של סטיפלר בסרט ולא סטיפלר זיין את האמא של החבר שלו.
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
עם כל הכבוד למועדון, חצי מבעלי הרכב במדינה שייכים אליו :) כל רכב שני זה מאזדה :)

נו ו...?

פורסם
אם אני זוכר נכון אז זיינו את האמא של סטיפלר בסרט ולא סטיפלר זיין את האמא של החבר שלו.
אז זה עוד יותר גרוע ! :-)

:-) :-) :-)

עוד דבר, מי שחושב שאנחנו התלבשנו על ה-MX5 שפורסמה כאן, טועה ובגדול. בעל ה-MX5 שייך למועדון הרודסטרים והוא הגיע מרצון. הוא אפילו נרשם לפורום שלנו באותו היום. רוצים עוד הפתעה ?

הגיעה אלינו גם פיג'ו 306 קבריולט שגם היא שייכת למועדון הרודסטרים. וגם בעל הרכב נרשם באותו היום לפורום שלנו.

תודה לעוז ולשחר על הגעתם.

שמוליק

פורסם

חבר'ה, אתם "קצת" סוטים מהעניין... מקווה שהיה מפגש מוצלח.

אז נכון שהשם מזדה מתחבר ישירות לרכב ליסינג, אבל זה לא אומר שצריך לעשות צחוק ממועדון מזדה מהחברים בו.

המועדון לא גדול במיוחד, אך האנשים שם (לפחות את אלה שיצא לי להכיר) נחמדים ומשעשעים.

נתראה במפגש הבא :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

חבל שהמועדון שלכם לא כולל גם מיצובישי (כמו לדוגמא PSI) בכייף הייתי מצטרף.

דרך הגב אחלה תמונות,אחלה רכבים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

רעיון מענין לעשות מועדון ליפניות

טויוטה הונדה מאסדה ומיצובישי

4 חברות מועדון אחד יכול להיות שילוב מענין (רק שחברות הליסינג לא יהיו מעורבות...)

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

יוגב

בחור.. מילים כדורבנות.

כל הכבוד, ישנו בן אדם צדיק ...

ראשית מפגשון חמוד מאוד היה לכם שמה חברי מועדון מאזדה.

עלו והצליחו ומאחל לכם שעוד ועוד רכבים מהקונצרן יכנסו למועדון הנ"ל.

לדעתי לא צריך להיות מועדון בארץ רק לרכב שהוא ספורטיבי.

ואני חייב לציין שעמרי העלה פה נקודה מעניינת לגבי מועדון STI (שנדמה לי ועכשיו יכולים לשנות את שמת ל-EVO ???).

מה רע בלאחד חבורה של חובבי רכב בעלי אהבה לאותו מותג ?

אז יש מועדון לפיג'ו וסיטרואן, כמו כן, ישנו גם מועדון לסובארו אימפרזה טורבו (ובמקרה הזה גם מאחד את בעלי הלאנסר איבו שהוא כרגע די גדול במועדון), ישנו מועדון סאאב, ישנו מועדון לסובארו, ועוד.

אז מאזדה זהו עוד מותג ישנם רבים בפורומים השונים שהם בעלי מאזדה, אז הנה קם לו מעדון המאחד את כולם ונותן איזה שהו מקום לעזרה לחברים בו להתיעצות וכו'.

ישנו גם מועדון לקונצרן הונדה, אז נכון שכרגע רוב המכוניות בו הם מדגם הסיוויק (בשלל דגמייה השונים) אך בכל זאת, כל החברים הם בעלי אותו רעון כמו חברים בכל מועדון אחר, אהבה לתחום המוטוריקה, אהבה לקונצרן הרכב שעל רכביהם רשום שמו, וכן בחלקם או רובם האהבה לשיפורי רכב כגון מכאני, קוסמטי וכו'.

אין פה שום רע להיפך רק זה מחזק על פני השטח, את התופעה לתחום המוטוריקה בארץ, לקח שעוד ועוד מועדונים בנושא קמים וכן יכול להראות לקהל הרחב וכן לממשלה שנושא זה תופס תאוצה בארץ.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם
רעיון מענין לעשות מועדון ליפניות

טויוטה הונדה מאסדה ומיצובישי

4 חברות מועדון אחד יכול להיות שילוב מענין (רק שחברות הליסינג לא יהיו מעורבות...)

מאזדה מיצובישי טויוטה הונדה סובארו סוזוקי איסוזו ניסאן ...

אחלה מועדון , המצבה במועדון : 4,000,000 איש :-)

ים long time no

פורסם

פול פינץ' (חבר של סטיפלר) זיין את אמא של סטיפלר.

בסרט הראשון.

בסרט השני.

ובסרט השלישי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...