Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נצפתה, מוסטאנג מאך1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ודאי שיש לי משהו להוסיף... רק תשאלו.

לגבי MACH1 ו - FASTBACK

מדובר בשני דגמים בעלי אותה תצורה - שתי דלתות הצ'בק עם חלון אלכסון מאחורה.

מ - 69 ואילך עד 73 יצאו שני הדגמים האלו כאשר המאך יותר יוקרתי ומקושט ביותר ניקלים על הבגאז ובצדדים. מ -68 ומטה נקראו הדגמים רק פאסטבק ובאו חוץ מהקופה הרגיל והפתוחות.

בשנת 70 בלבד היה גם דגם GRAND מוסטנג קופה יותר מפואר מהמוסטנג קופה הרגיל עם פנים יותר מפואר ותוספות.

לגבי פאסטבק 69 יש בארץ אחת אצל טינו והוא כרגע משפץ אותה אצלו בעבודה. כדאי ללכת לראות האיש עושה עבודה מדהימה. יש עוד אחת במושב אודים ליד נתניה.

לגבי 70 יש בארץ שלוש חתיכות. מאכ אצל צבי, פאסטבק ברעננה שהיתה של בני ועוד אחת שאני מקווה לשים עליה יד בקרוב.

מבחינת מנועים הפאסטבקים הגיעו עם שש או 8 צילינדר 302 המאכים הגיעו עם 351W או 351C כמוהו יש גם ב 70 הפתוחה שלי.

מה שהגיע לארץ בין 71 ל 73 זה בעיקר פאסטבק שרובם היו עם מנועי 6 צילינדר וקצתם עם מנועי 8 302

האדומה שבתמונה היא פאסטבק רגילה.

תודה על הסבר

• תוכן חדש...