Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רציתי לדעת אם משהו יודע מה צריך להיות כוון ההצתה בסובארו לגסי 92 קרבורטור??

אין לי מידע נקודתי בנוגע ללגאסי קרבורטור *אבל* באלו המוזרקות הספר אומר 20 מעלות לפני נקודה מתה עליונה. אם זה עוזר לך אז אחלה...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בני ל. האם בלאגסי 92 קרבורטור, יש גל שינים בחלק המתחבר למנוע, ואם כן האם יתכן וניתן לטעות בשן או שנים, כמו בסובארו DL, מה שיגרום לחוסר אפשרות לקדם הצתה, לקידום מקסימלי!

השאלה נשאלת בעקבות ניסיון לכוון הצתה בסובארו כזה , שהגיע אלי מחשמלאי, לאחר שהרכב נגרר אליו, בגלל קשיים בהתנעת בוקר, ואני גיליתי שההצתה לא מכוונת( מאוחרת) מה שגרם לירידה בהספק, ואפילו לכבוי הרכב בדרייב, ניסיון לקדם הצתה , שיפר את המצב בצורה משמעותית, אך המפלג, סובב לכוון הצתה מוקדמת עד סוף מהלכו!

מצפה לתשובה

ממי שמבין ומכיר את הלאגסי!

איציק בני, נתי דוד זמר רפי לין, דני זומרשטיין ועוד....!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום צביקה.

לא ניתן לקדם שן. האם החליפו לרכב טימינג ולמה כי יש לפעמים תופעה שהפחית של סימני הטימינג שמיסתובבת על גלגל השינים ואז טועים ומפספסים את הטימינג לי אישית היה סרט כזה .

אני מציעה לבדוק את מערכת הטימינג ואו אגזוז סתום זה המחלה בסוברו האלה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני שלום רב! האמת שזהו הדבר הראשון שעלה בדעתי, קפיצת שינים של חגורת הטיימינג, מתשאול של בעל הרכב,

שהוא כמעט יד ראשונה ברכב, לא זכור לו מתי בשנים האחרונות הוחלף שרשרת טיימינג, ולאחר שהבאתי את הרכב למכונאי שכן ,הוא שלל את האפשרות שחגורת הטיימינג לא במקומה וקפצה שן, ומזה שאלתי לגבי המפלג שלא ניתן לקדם אותו יותר ממה שכוונתי, ואני חש שהרכב זקוק לקדום הצתה נוסף, ואני לא מצליח לעשות זאת, יש לציין שהרכב סוחב הייטב, ולא נראה שהאגזוז סתום!

בברכה

ותודה

צביקה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
שלום.

הכיון הוא 4 מעלות לפני נקודה מתה עליונה.

בברכה בני ל.

לכל המומחים שלום!

מכיוון שהשרשור שב להיות אקטואלי, אני חוזר ושואל את המומחים ללגאסי:

המפלג בלאגסי המדוברת ( שנת יצור 92 או 93, איינני יודע בברור כעת), אוטומטית המפלג סובב עד לסוף מהלכו בכוון הצתה מוקדמת, הרכב אינו מצלצל, אך הרגשתי שחסר לו קידום נוסף, שלא ניתן

לבצע זאת, הטימניג נבדק והוא במקומו, יש נפילה רצינית בעת מעבר לדרייב ממצב פרקינג,

וירידה נוספת בעת הדלקת אורות!

השאלה שנשאלת האם יתכן והמפלג לא הורכב נכון , והאם קיים בו גלגל שינים, או הוא אקצטנרי, ולא ניתן לטעות בגלגלי השינים בעת ההרכבה??!!

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...