Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך את היעוץ שלכם יש לי כמה שאלות...

1.על פי איזה מאפיינים אני מבין שרמקולים פשוטים או קומפוננט נחשבים לפי מה...למשל ואטים לםי עוצמה ...צלילות או RMS דברים כאלה

2.למה רמקולים קומפוננט אשר יותר טובים מרמקולים פשוטים עולים כמעט אותו המחיר כמו רמקולים פשוטים

3.כאשר כתוב ברדיו דיסק 4*53 זה אומר שיש לו 4 יציאות כלומר אם אני רוצה לחבר טויטרים מקדימה ורמקולים בדלתות מקדימה וגם רמקולים אחוריים ...אז זה לא אפשרי

אני מחכה לתשובות יכם ולתגובות כי אני חדש במקצוע ואני רוצה לקנות מערכת טובה שלא תיהרס כל חודש ושתיהיה נהמנה והכי חשוב שיהיה איכות צליל גבוה בסים חזקים(בלי סאב) תודה...

תודה...!!!!!!!!

העבודה שאתם עושים פה היא פשוט של מלאכים:smile:

DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!:twisted::scatter:

פורסם

1. המומחים הגדולים יסתכלו על הכל, לי מספיק להסתכל על ההספק (וואט) וואט RMS זה ספירה יותר מדוייקת של הוואט לדומגא ברדיו דיסק 50x4 וואט יהיה בין 18-22 וואט RMS

2. תראה לי על איזה קומפננט ורמקול מדובר, לא הגיוני (בדרך כלל זה הפוך שהקומפננט יותר יקר)

3. כאשר כתוב ברדיו דיסק 45x4 לדומא זה אומר 4 יציאות כל יציאה תקבל הספק של 45 וואט

לפי וואט RMS זה בין 18-22 וואט וזה אומר שאתה יכול לחבר 4 רמקולים/טוויטרים, כמובן כל אחד מהם יקבל 45 וואט

תחשוב על רכישת מגבר במידה ותרצה לחבר למשל 4 רמקולים + 2 טוויטרים

בברכה

רועי

Nothing But Music

למכירה מגבר 4 ערוצים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=99702

פורסם

שמדברים עם רמקולים בהשוואה כלשהיא, לא מדברים על וואטים, שאתה קונה רמקול אתה צריך לאהוב את הסאונד שלו.

"לי מספיק להסתכל על הוואטים", ---> אז זה אומר שגם אתה אוכל את השטויות של "פיוניר 400וואט"?

קיצר,לפותח התרד' תקרא טוב טוב את הFAQ, יש שם מידע מועיל לגבי הרבה תחומים.

לאחר מכן, אתה גם יכול להכנס לאתר של אוטוסאונד:

www.autosound.co.il

גם שם יש מידע מועיל.

כמוכן על נושא שאתה לא מעלה אפילו על דעתך, דיברנו כאן בעבר, ולכן אם יש לך תהיה לגבי משהו אתה גם יכול להריץ חיפוש בפורום, זה יספק לך תשובות.

ואם לאחר מכן יש לך שאלות, אתה מוזמן להציג אותם בפורום, אבל אז אתה תהיה פשוט יותר ממוקד.

בהצלחה, וברוך הבא.

under construction..

פורסם

ההספק של הרמקול זה דווקא הדבר האחרון שמעניין אותי כשאני מתעניין באחד

אני קודם כל בודק את תחום התדר - עד כמה הרמקול יורד נמוך, עד כמה הרמקול נחתך בגובה ומהי נקודת החיתוך בין הטוויטר למיד-באס

את המידבאסים אני חותך בכל מקרה בין 60 ל80 הרץ אבל ככל שהרמקול ירד יותר נמוך ככה הוא יעוות פחות בתחום שבו אני חותך אותו - הוא פשוט יותר עמיד.

בתחום הגבוהה אני לא אוהב לעבור 22 קילו הרץ - טוויטר שעובר את התחום הזה בדרך כלל נשמע מתכתי יותר ופחות מדוייק - אלא אם כן זה ממש טוויטר טוב אבל אני באופן אישי מעדיף רמקול רגוע יותר.

נקודת החיתוך - תלוי ביכולת של הטוויטר ואיך אתה רוצה להתקין את הסט...

הדבר הבא שחשוב - גודל הרמקול - הקוטר שלו והעומק שלו - האם הוא בכלל מתאים להתקנה? יספק מספיק באס? מספיק מיד? (בשביל זה גם מאוד חשוב לשמוע את הרמקול לפני הקניה)

הדבר השלישי - איכות הרכבה - למשל הספיידרים (כלוב המתכת) של מוראל תמיד מצופים בחומר משתיק רעשים דומה מאוד לדיינאשילד של דיינאמאט והמחברים הם מזהב... מאיזה חומר הטוויטר עשוי? פלסטיק? משי? קוולאר?

יש קרוסים שהחוטים כבר מולחמים בתוכם - פחות מקצועי מקרוס עם הברגות...

אחרי זה הנצילות של הרמקול - אם אני מתכוון לחבר אותו על מגבר חלש רצוי שהנצילות תהיה גבוהה

ובסוף ההספק - ככל שהרמקול יותר חזק ככה גם רצוי שהמגבר יהיה יותר חזק ובכלל רצוי שהמגבר יהיה יותר חזק מהרמקול - בגלל שאני לא אוהב להעמיס על האלטרנטור ועל המגברים אני דווקא מעדיף לקנות סט עם RMS נמוך - גם ככה SPL בכלל לא מעניין אותי...

כל אחד והתורה שלו בדברים האלה בסופו של דבר - אבל ככה אני בוחן רמקול ועוד לא דיברתי על עקומת היענות וכאלה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בנוסף לכך - אתה צריך להתחשב בתיבה או בשטח בו אתה מתקין את הרמקול

במיקום בו אתה מתקין את הרמקול, איטום ובידוד וכל מיני דברים אחרים

ובסוף תמיד יהיה מישהו שיאמר לך: "אחי, אתה מדבר שטויות..."

כבר התרגלתי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...