Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ודרך אגב , הקרבורטוריסט אמר ,שמנועי הלגאסי בנפח 1800 חסכוניים יותר ממנועי ה-1600 .מנועי ה1600 מתקשים בסחיבת הגוף הכבד של הרכב (במיוחד האוטומט) ,ועל כן יש צורך ברגל כבדה יותר על הדוושה.
אתה אכן צודק, מנועי ה1800 חסכוניים יותר, הנסיעה בהם קלה יותר, הסחיבה בהתאם, והשוק שלהם גבוה יותר מה1600 ובצדק, ה2000 משתלם הרבה יותר(ואת זה איציק יוכל לאשר)!

בנוגע להערתך שמשך פעולת הצוק היא כ7 דקות של נסיעה בסלד גבוה, אינה נכונה, ואינה תקינה,

ומחייבת אותך לחזור למכון קרבורטורים שביצע את שיפוץ הקרבורטור, לכוון וקיצור עבודת הצוק בסלד גבוה, לפחות משתי דקות!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה, עד כמה שאני יודע, מהשיחה האחרונה עם מקס, הוא עדיין לא ביצע ניקוי קרבורטור, אבל הרכב שלו בהחלט זקוק לזה (מגמגם בסרק, משהו שנראה לי כמו אטם גמור, מזכרונות על הלגאסי שלי)

צריכת דלק שלו יכולה להשתפר מעט לדעתי (אני הייתי עם רגל יותר כבדה על הגז, וצריכה כזאת).

לגבי ה1800, יש לחבר אחת, גיר רגיל, צריכת דלק לאילת: 1:15...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...