Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כפי שחלקכם יודעים, פירקתי דשבורד לאחרונה.

בסוף השבוע אני רוצה לסדר את הכמות העצומה של הכבלים שזרוקים לי שם, בדגש על כך שחלקם צריכים להיות נתיקים (כדי לאפשר פירוק עתידי מבלי לחתוך את הכבלים).

אני מחפש מקום באזור הרצליה\רעננה\ת"א - שמוכר קונקטורים איכותיים זכר+נקבה.

עדיפות מוחלטת לקונקטורים עם מנגנון ביטחון כלשהו (נעילה או קליפס) ע"מ שלא יפתחו סתם כך.

אני צריך החל מקונקטורים קטנים (מגע אחד) ועד לכאלו גדולים (8 מגעים).

חשבתי להשתמש בקונקטורים Molex של מחשב (אלו שמחברים איתם הארדיסקים) - אבל אף חנות לא מוכרת.

יש המלצות?

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

בשביל מה ?

אתה מחפש צרות בכוח ?

הקונקטורים מתחת לדשבורד הם הכי פחות בעיתיים ומרוב שאתה מחפש להיות יותר צדיק מהאפיפיור זה יעלה לך בסוף ביוקר.

תעזוב את זה בשקט. הרמת דשבורד בשביל מטרה מסויימת ? תסיים ת'עבודה ותסגור הכל.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, זה דווקא בשביל ה"מערכת" שלי.

אני לא עושה קונקטור נתיק לסוויץ', אל תדאג.

אגב יש כמה דברים שאני חייב לסדר ללא שום קשר, ראיתי כמה חוטים חשופים במצב של כמעט נתק\קצר.

שום דבר שהלחמה ושרינקים לא תסדר.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

וגם אצל "גל-אור" ברח' שונצינו בת"א.

אתה צריך לקנות מחברים ממתכת(זכר ונקבה - קנה קופסאות של 100 , לפי איך שאני מכיר אותך - כבר תמצא למחברים שימוש) ואת מחברי הפלסטיק שלתוכם תכניס את מחברי המתכת.

שווה לקנות לוחץ ייעודי (בסביבות 150 שקל) אם אתה מתכנן עבודה גדולה - החסכון בזמן ובעצבים שווה את הכסף.

פורסם

אם אתה רוצה לקנות MOLEX יש בחנויות של מחשבים

יש לי כתובת ושם של כמה חנויות בארץ של מודינג אם אתה רוצה דבר איתי בפרטי

כי אסור לפרסם פה

• תוכן חדש...