Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרה מוזר עם שוטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן , בטח.

שיתחילו כבר 3 שניות לפני סוף הירוק.

מספיק לבלבל במוח. אם כ"א ישמור על החוקים ולא ינסה "לגנוב" אדום לא תהיה שום בעייה בצומת מרומזרת.

רק לידיעה.

בשטח עירוני - יש 3 שניות אור צהוב + שנייה עד שמצלמה נדרכת לפעולה (במקומות בהם יש מצלמה) .

מחוץ לעיר יש 3 שניות אור ירוק מהבהב + 3 שניות אור צהוב + שנייה.

סה"כ זה די והותר זמן למי שמרוכז בכביש ולא עובר את המהירות המותרת מעל 50 אחוז.

אין שום סיבה לעבור באדום בטענת "לא הספקתי".

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש סיבה הגיונית למה ברמזור עירוני הירוק לא מהבהב וישר עובר לצהוב?

אני יכול לחשוב על חיסכון בזמן בגלל שזה בתוך העיר, יש סיבה אחרת ?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אין שום סיבה לתת בשטח בו נוסעים 50 קמ"ש יותר מאשר 3 שניות לעצירה.

אם היו מתחילים להבהב זה היה יוצר בלגן. יש מספיק נהגים שנכנסים להיסטריה ועוצרים כבר בירוק מהבהב למרות שהוא ירוק לכל דבר.

פורסם

בתוך העיר אם אתה נוסע 50 קמ"ש צריך להיות לך מספיק זמן או להאט ולהיעצר או לפנות ת'צומת ב 3 שניות של הצהוב במידה ונכנסת אליו. (יש מקומות שיש גם ירוק מהבהב בתוך העיר)

הירוק המהבהב (שלעצמו נחשב לירוק לכל דבר ) רומז לך על סיום הגל הירוק ותחילת הצהוב .

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
ידידה שלי וחבר שלה נעצרו על ידי שוטר (בוחן) בטענה שהם עברו באדום.

הם הכחישו והוא לקח את התעודות של החבר, הסתכל בניירות בניידת, החזיר להם את הניידת ואמר להם לבוא למחרת לתחנת משטרה בנתניה ל"שימוע" ו - "שאולי ישללו לו את הרישון ל-30 יום". הוא לא נתן להם שום דו"ח ושום בטיח. אין צורך לומר שהוא התייחס אליהם בצורה מגעילה ובוטה.

לפי דעתי הוא סתם זיין להם את השכל (כי הוא יודע שהם באמת לא עברו באדום אלא בכתום) וטיפס עליהם מכיון ששניהם נהגים חדשים.

השאלה היא האם הם באמת צריכים לסור לתחנה המשטרה?

להזכירכם, הוא לא נתן להם שום דו"ח ביד.

תודה

מה היה להם ניידת משלהם :?::-)

פורסם

בימקום לתת להם דוח, הוא נתן להם את הניידת שיבואו לתחנה, כי אם לא אז הם גנבו ניידת.

לדעתי שיסעו על הבוקר עם הניידת לתחנה. זה מה שאני הייתי עושה.:loco:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה חבר'ה.

אגב - התכוונתי, מן הסתם, לניירת. לא לניידת.

ליצנים.... :bday:

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אם אני לא טועה, אז אם אחרי הצומת המרומזרת אין רמזור נוסף במרחק X מטרים (לא זוכר כמה 100,200,300) אז הרמזור כן יהבהב... ואם יש - אז יתחלף ישר לצהוב.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

הוא התבלבל , יש את הצהוב והאדום שדולקים ביחד לפני ירוק - אז שעוברים באדום צהוב(לא מחכים לירוק) זה נקרא לעבור באדום באמת.

פורסם
הוא התבלבל , יש את הצהוב והאדום שדולקים ביחד לפני ירוק - אז שעוברים באדום צהוב(לא מחכים לירוק) זה נקרא לעבור באדום באמת.
תגיד......... נסעת פעם על הכביש?

אדםו וצהוב ביחד זה רק בהתחלת נסיעה, אין אדום וצהוב בכיוון ההפוך., יש רק ירוק מהבהב, אחר כך כתום לבד, ואחר כך כתום כהה לבד.

פורסם

סתם חידוד....

הרמזור מתחלף ישר לצהוב מבלי להבהב בכל כביש עירוני שבו המהירות המותרת היא 50 קמ"ש!!

בלי שום קשר לכמה מטרים אחריו יש עוד רמזור.... כבישים עם הגבלה גבוהה יותר כמו 60 ו- 70 קמ"ש וכו' תמיד יהבהבו לפני החלפה לצהוב!

פורסם

שמר......

המצלמה העירונית שמצלמת את שורפי האדומים למיניהם מצלמת את הרכב רק 2 שניות לאחר שהאור כבר אדום!!!!!! כך שכשהיא כן מצלמת מי שנתפס הם באמת העבריינים ולא מי שלא הספיק לעבור.....

• תוכן חדש...