Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להחליף את האלטרנטור המקורי של גולף שנת 2000/2001.

אני רוצה אלטרנטור שיספיק למערכת שלי.

נגזים ונגיד 2000W RMS. וזה לא כולל הצריכה של הרכב (כ 50A)

אז איזה אלטרנטור אני צריך?

אלטרנטור של 200A?

אפשרי להכניס כזה לגולף? איזה רכב רגיל מחזיק אלטרנטור כזה שאני יכול לחפש בפרוקיה.?

או שיספיק אלטרנטור חלש יותר של 140A או 160A או 180A? איזה יספיק?

ואיזה אני יכול להכניס לגולף!

ואיזה השפעה יש על הגדלה של האלטנטור (דלק/ חימום המנוע -בגלל מעמץ- / אורך חיים)?

ואיפה אני מוצא אחד?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בוקר,

אלטרנטור בגודל שאתה מחפש נמצא ברכבים מסחריים.

אל תשכח שתצטרך לשדרג עוד רכיבים במערכת החשמל, שתעמוד באספקת זרמים גבוהים יותר וכמובן מערכת בקרת טעינה מתוכננת למצב החדש.

חיווט חדש לאלטרנטור,תכנות המחשב.

איזה כייף לי :)

פורסם

קבל לא יעזור למערכת שדורשת לפחות 150 אמפר. כשיש היום כ 90.

אני חייב להגדיל את האלטרנטור.

אני מחפש את הנסיון שלכם בנושא.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

אמרו לי שיש אלטרנטורים של בוש מקורי של 192A

איפה אני מוצא אחד כזה.

מה ההבדל בין אלטרנטור רגיל לאלטרנטור מחוזק (לבעלי נסיון בלבד).

פורסם

לא להגזים 192 אמפר אני לא ראיתי על אוטו פרטי ומבטיח לך לא תמצא בארץ אבל 140 אולי אני יכול להשיג לך אם אתה מעוניין צור איתי קשר בפרטי אולי גם ניתן להכניס 2 אלטרנטורים אחד לרכב ואחד למערכת עם מצבר נפרד :wink:

• תוכן חדש...