Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלונות כהים ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מיכיון שסוף סוף יש אישור להתקין חלונות כהים ברכב אני מעונין לקבל שם, או כתובת, או טל' של מישהוא שהוא תותח בתחום.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה באמת מקצועי תעשה לבד אבל להזכירך זה מאד לא קל? ולמי שרוצה טלפון של חיים ציפויים שכולם מכירים0523690012 מ.1 בציפויים תתחדשו .

אני מאמין ואתם

פורסם
אם אתה באמת מקצועי תעשה לבד אבל להזכירך זה מאד לא קל? ולמי שרוצה טלפון של חיים ציפויים שכולם מכירים0523690012 מ.1 בציפויים תתחדשו .

שלום.

קודם תודה לכולם.

מי שהוא יכול להמליץ על חיים מהיכן הוא ואיך הוא עובד?

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

חיים הזה עושה חלונות כהים עם מדבקה?

כמה הא לוקח על 4 חלונות?

כי פשוט השבוע אני נוסע לבאקה לעשות חלונות ושם זה עולה 130 ש"ח כולל הכל...ועבודה מצויינת בלי שום פגמים.

פורסם

אתם פסיכים?!

30 שקל נייר ציפוי, +3 שעות עבודה.

מפרקים ריפוד, מוציאים חלון, מנקים אותו,חותכים חתיכה בגודל של החלון ( בערך) מדביקים עם איזולירבנד קצוות, גוזרים בדיוק לפי הקו של החלון,שמים מעט סבון על החלון ונוזל ניקוי שמשות כדי "להחליק את הנייר למקומות על החלון, מורידים את הציפוי ניילון, מדביקים על החלון, עוברים עם השפכטל מפלסטיק, מניחים את החלון להתבייש, ומרכיבים בחזרה.

130 שקל?!

על מה?

פורסם

אם אני ישחיר את כל האוטו יעשו לי ממש בעיות

או שרק בטסט?

אם זה רק בטסט אפשר להוריד לפני

זה לא השקעה של מליונים סה"כ מדבקה של 40 שקל

BMW

• תוכן חדש...