Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלונות כהים ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתור אחד שעשה את זה לפחות 4 פעמים תאמין לי זה כלכך קשה לעשות! ואתה כלכך מזיע! ובסוף זה לא יוצא יפה אף פעם!! גם 300 שקל שקל שווה בשביל 4 חלונות!

ואל תתוכח אפילו אני אומר את זה מניסיון...וכל מי שניסה יודע..אז קודם תנסה ואז תספר איך היה..

ואם כבר אז הרכב היחד שעולה לי בראש שאולי קל לעשות את זה בו זה סובארו כי אצלו אין מסגרת לחלון.

ואני 3 פעמים.

אולי לי יש ידיים נורמאליות לא כמו לך.

להוציא חלון ולחתוך לפי הגודלאין יותר קל מזה.

אם אתה רוצה לשלם למישהו כסף שיעשה את זה, בהצלחה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואני 3 פעמים.

אולי לי יש ידיים נורמאליות לא כמו לך.

להוציא חלון ולחתוך לפי הגודלאין יותר קל מזה.

אם אתה רוצה לשלם למישהו כסף שיעשה את זה, בהצלחה.

קשה לי מאוד להאמין שיצא לך ממש חלק בלי קמטים בפינותץ ובלי אפילו בועה אחת בפינה....כי איפה שעושים לי את זה, זה יוצא חלק לגמרי כמו מקורי.

תאמין לי לא רק אני עשיתי את זה אלה עוד אנשים שאני מכיר ועד היום לא ניתקלתי שמישהו שיצא לו חלק..גם מכוניות שאני רואה נוסעות בעיר לא ראיתי שלמישהו זה חלק...אבל מי שעשה במקום שאני מדבר עליו זה ניראה פשוט חלק לגמרי.

פורסם

1. איך אני מדביק בעצמי על החלון הקטן האחורי שלא מתפרק (תמונה בסמלון)?

2. רפי יש המלצה בצפון? מצת אור עושים גם את זה?

3. איזה רמת כהות כדאי 100% או פחות?

4. BOXER איפה המקום?

פורסם

BOXER 19

כשמפרקים את החלון ומוציאים אותו ממש לא בעייה לגזור בדיוק לפי הקו ותתפלא זה יוצא חלק בלי החלקים שלא נדבקים טוב בפינות או שהגומיה מפרידה אותם כשאתה מעלה את החלון, בועות קיימות אבל בעיקר עקב ליכלוך על החלון שפשוט אי אפשר להוציא בדרך נורמאלית חוץ מפשוט לשייף תחלון, ועל כל הון יצא לי שני בועות ככה שלא קריטי.

ואצלי הציפוי הוא כסוף, כלומר את הפגמים רואים יותר טוב מבשחור ואין פגמים ( מצורפת תמונה, שים לב שנוצרה לי שמה שריטה קטנה כיוון שהחלון החליק ופגע במחזיק מסילה של החלון חשמל).

LEATHAL ACID

החלון הקטן, אצלי באוטו מפתרק ע"י ברגים שנמצאים על המסילות של החלון ( ניתן לראות בבירור ע"י פירוק הריפוד).

לאר שתוציא אותם החלון פשוט יגלוש החוצה, במידה ואצלך החלון מקובע בגומי עם סיליקון, אתה לוקח נייר כסף וחותך אתו בדיוק לפי הגודל של החלון ואז חותך לפי זה את הפילים השחרה.

מצת אור לא מתעסקים בזה, ישנם הרבה חנויות לאביזרי רכב שיעשו לך את זה בתשלום ( רק אל תקנה את הפילים באוטודיפו).

פילים כזה עולה בין 30-50 שקל בחנויות קטנות.

ובפילים לא מצויינת רמת כהות, לפחות לא מהחברה שאני קונה.

פורסם

שלום.

לאחר המלצתו של רפי נסעתי ללאיתן לאחר תאום מראש ואני מוכרך לציין.

בחור 10 בעל מיקצוע מעולה יודע את המלאכה כמו שצריך ,והכי חשוב בן-אדם נחמד מאוד.

ציפה לי את השמשות בצורה יוצאת מהכלל בסבלנות וכמו שצריך וגם המחיר הגון ביותר.

אז קודם כול תודה לרפי :-D . שנית ממליץ בחום לאחר ניסיון אישי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

יצא לי לראות הרבה רכבים עם ציפוי עליון לשמשה הקדמית בצבע הרכב (לאו דווקא בשחור + כיתוב)

מישהו יודע איך/איפה עושים את זה?

לאחר המלצתו של רפי נסעתי ללאיתן לאחר תאום מראש ואני מוכרך לציין.

בחור 10 בעל מיקצוע מעולה יודע את המלאכה כמו שצריך ,והכי חשוב בן-אדם נחמד מאוד.

הבחור הזה עושה גם דברים כאלה?
פורסם

אני עשיתי כזה דבר ע"י גזירת נייר ציפוי כסוף והדבקתי מבפנים מבפנים, וקניתי מדבקה שאותה הדבקתי מבחוץ.

אני יודע על מה אתה מדבר, אבל עד היום לא ניתקלתי בחנות שמוכרת את ה"מדבקה" הזאתי.

צריך להזמין אותה , צריך גם מידות מדוייקות.

יהיה יותר זול לעשות מפילים בצבע שחור וכיתוב לבן.

• תוכן חדש...