Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

לפני שבועיים קניתי פיאט פונטו שנת 2001 דגם SX60.

בתחילה כשהייתי נוסע בדרך בין עירונית במהירות 75-80 קמ"ש לאורך זמן מסויים (הדרך העבודה לבית שלי שאותה אני עושה בכל ערב), מחשב הנסיעה הראה על צריכת דלק של ליטר ל17-19 ק"מ שזה מצוין

בכמה ימים האחרונים עלתה צריכת הדלק בלי שום סיבה נראית לעין, לדוגמא, אתמול כשנסעתי באותה הדרך המחשב הראה על לא יותר מ14 וחצי ק"מ לליטר, היום כשחזרתי לפני כחצי שעה הראה מחשב המנוע על 11.6 ק"מ וזאת לקראת סוף הנסיעה שהחלה ב10 ק"מ לליטר.

ניסיתי כל דבר, לכבות איוורור, לבדוק אם חסרים נוזלים, אפילו הוצאתי את הסאבים שביחד עם התיבה משקלם כ50 ק"ג ודבר לא השתנה..

חשבתי שאולי בגלל שמנוע קר אבל הוא מגיע במהלך הנסיעה לטמפ' המתאימה לפי המחוג ואני גם נותן לו דקה להתחמם קצת אחרי ההנעה עד שאני מתחיל ליסוע...

לחץ האוויר בצמיגים תקין ואפילו ניסיתי לכבות את ההגה החשמלי, המערכת כל דבר...

הרעיון היחיד שעליו חשבתי אבל נראה לי שהוא לא ממש נכון הוא שאולי במהלך התקנת המערכת (שארעה בערך לפני שקרה השינוי) נשרף אחד הפיוזים של מחשב המנוע למרות שהוא פועל כביכול (המספרים משתנים במהלך הנסיעה).

אני אובד עצות ודי בלחץ... קניתי אותו כדי לחסוך ופתאום הוא לא חוסך....

אשמח מאוד לתשובות ולעזרה

תודה מראש

אסף

פורסם

טוב קודם כל תוכל לבדוק אם השעון שלך תקין או לא תמלא פול טנק סע ואחרי כ 100 ק"מ תמלא מחדש עד הסוף ותחלק את המרחק על הליטרים שנכנסו ואז אתה יודיע אם המחוג תקין.

יש לבדוק ואקום מנוע צינורות משוחררים יתכן ומשהו יצא מהמקום :-P

גם יתכן שהשעון מזייף.

פורסם

הכי טוב שתבדוק את צריכת הדלק בעצמך.

כי המחשבי דרך בד"כ מראים צריכה רגעית וכל שינוי קל בלחיצה על הדוושה משנה את את הנתונים שהם נותנים.

אתה צריך לבדוק את הצריכה באופן כללי לאורך כל הזמן וכל התנאים שהרכב נוסע בהם.

יכול להיות שרק המחשב התחרפן, אל תשכח שמדובר בפיאט :wink: .

פורסם

יש לי את הדגם הנ"ל בשלושת השנים האחרונות.

פנה אלי בפרטי.

מה שמשנה זו הצריכה עצמה ולא הנתונים של המחשב, בכל אופן.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תודה לכל מי שענה אבל גם חשוב לי שהמחשב יראה נתונים נכונים...

אם הוא נדפק לאן אני צריך ללכת? ואם יש דרך לבדוק או שאני יסדר משהו? אולי פיוז?

• תוכן חדש...