Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לו הבנתי מה הקשר "לפירגון"

למי אני אמור לפרגן

לאייל העשיר שביזבז כפול כסף

או לבורקסים של פליקס]

עכשיו שאייל מודה בטעותו יש לפרגן לו,על האומץ להודות.

חברי הפורום, היכונו לעוד סיפור דומה בקרוב,על פירגון למוסך ברחובות של אחד מחברי הפורום מאשדוד

שמסר את האוטו לשיפוץ מנוע.נראה אם גם לו יהיה האומץ להודות, שהפירגון למוסך היה מוקדם מידי.

במקרה או לא, הייתי נוכח בעת סגירת המנוע.

איציק,דעתך האם מותר להכניס למנוע מיד לאחר הסגירה 400 גרם דבש STP(ועוד לעיני הלקוח)

שכנראה לא מבין.לדעתי לא.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דוד שלום,

כן מותר להכניס דבש דבורים...נו באמת מנוע אחרי שיפוץ למה להכניס שמן כול כך סמיך למערכת.

איזה כייף לי :)

פורסם
לו הבנתי מה הקשר "לפירגון"

למי אני אמור לפרגן

לאייל העשיר שביזבז כפול כסף

או לבורקסים של פליקס]

עכשיו שאייל מודה בטעותו יש לפרגן לו,על האומץ להודות.

חברי הפורום, היכונו לעוד סיפור דומה בקרוב,על פירגון למוסך ברחובות של אחד מחברי הפורום מאשדוד

שמסר את האוטו לשיפוץ מנוע.נראה אם גם לו יהיה האומץ להודות, שהפירגון למוסך היה מוקדם מידי.

במקרה או לא, הייתי נוכח בעת סגירת המנוע.

איציק,דעתך האם מותר להכניס למנוע מיד לאחר הסגירה 400 גרם דבש STP(ועוד לעיני הלקוח)

שכנראה לא מבין.לדעתי לא.

לתגובה הראשונה " אייל העשיר שבזבז כפול כסף"

950 ש"ח זה לא כפול כסף. הם עשו עבודה מצויינת על הטיימינג ואי אפשר לקחת את זה מהם.

במוסך חאפר , טיימינג יעלה 700-800 ש"ח ולא בטוח שהם מכירים את המנוע הספציפי ויודעים את העבודה. (הטיימינג הספציפי הזה לא כזה פשוט, צפיתי מהצד לאורך כל הדרך)

לתגובה של davidmzr ,

כפי שאני יודע לשבח אני גם יודע להעביר ביקורת.

אולי מחלקת החשמל פחות מקצועית מהמכונאות ואולי סתם נפלתי על איזה חאפר.

בשורה התחתונה : הבעיה שלי נפתרה ללא תשלום, ככל הנראה איפוס/כיוון וניקוי המצערת סגר את הפינה.

אפשר.

סיפור מעניין.

תעשה , ספר לי איך יצא.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מצטרף לח"ד שלילית על המוסך הנ"ל..אחרי הצפה של צד נוסע ברכב עבור פירוק כסא נוסע(5 דקות עבודה)+הוצאת שטיחים +ייבוש(לי לקח יותר זמן למצוא מייבש)רצו קרוב ל2000 שקל(לא כולל מע"מ)

סכום שערורייתי לדעתי,למזלי ניסיתי בעצמי והצלחתי

לגבי טיימינג,כשרכשתי את הרכב עשיתי טיימינג אצל אבי מ"מרום חן"..מחיר סביר והכול תקין(טפו טפו)

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

אייל, זה בסה"כ פקינג טיימינג! רצועת שיניים! מפרקים, מורידים ושמים חדש. אתה חושב שאצלך זה קשה? עוד ראית כלום.

בקיצר אין חתימה

פורסם

אוקיי. אז תעשה טיימינג בחצר האחורית.

אני מעדיף שאנשי מקצוע שראו מנוע אחד או שניים מהסוג הזה יעשו את העבודה,

מה עוד שבחצר האחורית אין ליפט , ואין תמיד כלים מתאימים.

הנזק שעלול להגרם מעבודה לא נכונה עלול לעלות הרבה יותר יקר מההפרש שתחסוך.

לגבי טיפולים אני בהחלט מסכים, אבל כל מה שקשור לטיימינג ובטיחות (ברקסים, חלקי פרונט וכו') אני משאיר למוסך.

דבר אחד בטוח, מכיוון שאני לא סומך יותר על אף מוסך , כל הטיפולים הבאים ברכב הזה (או הבא) יבוצעו אצל בני ל..

לא הצלחתי לשמוע עליו מלה רעה (מלבד זה שהוא אוהב לקלל, אבל זה לא בהכרח רע) ואני אנסה זאת בטיפול / תיקון (בלי עין) הבא.

**עריכה : מנהלים, אודה לכם אם תערכו את הכותרת ל: "שירות צ'מפיון - מוסך פליקס ת"א"

[מלה טובה] כבר לא רלוונטי לדעתי כי הדיון מכיל גם מלה רעה...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...