Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איציק,אני מקווה שעכשיו התגובה שלי בשרשור זה,היתה נכונה ומוצדקת.

בגלל התגובה שלך אלי, לא הגבתי בפורום חודש ושלושה ימים לפי הספירה שלך.

בברכה

דוד

דוד שבוע טוב.

לא, התגובה שלך לא היתה מוצדקת. אתה הלנת על דבריו של אייל בטענה שהדברים נשמעים כמו פרסומת והמחיר (שלא הוסבר בצורה ברורה בהתחלה) נראה לך מוזר. על דברים כאלה אני חושב שעדיין אפשר קצת לפרגן, במיוחד לאור העובדה שהמחיר מול התמורה היו מצויינים באותה העת... לא כל יום שומעים מילים טובות על מוסכים.

מה שכן, אני מקבל את עמדתך ומבין את שורש הבעיה בעניין החוסר פרגון. בתור מי שנמצא בתחום - אני בהחלט מבין לליבך, אבל לא רואה שום סיבה לא לפרגן כאשר אפשר... אפילו קצת.

עכשיו הזמן לכתוב לך את מה שרציתי וחשבתי מזמן.

אם ספרת את הימים ,כנראה שהייתי חסר לך.:roll: :roll:

האמת ? עם כל "הקלפים על השולחן" ?

רציתי לראות תוך כמה זמן תישבר :smile:

(אני כבר רגיל לכאלה שמאיימים שיברחו ואח"כ חוזרים כמו ילדים טובים לכתוב בפורום... אתם לא יכולים שלא, זה ממכר :grin: ).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איפוס מצערת זה הדבר הראשון שעושים,

אח"כ צריך לבדוק את ההשפעה על בעיית הטורים הלא ייציבים.

אם זה לא עוזר אז היו צריכים לשנות את ההצתה,

אסור לבצע 10 פעולות ללא בקרה, כי אז לא ניתן לדעת מה תרם לפתרון הבעיה ומה גרם לתקלה החדשה.

פורסם

שלום לכולם, בד"כ אני לא מבקר בפורום הזה אלא בפורום אספנות, הכותרת מילה טובה על צ'מפייון מוטורס צדה את עיני. אז ככה כבעל חמש רכבים מסחריים מתוצרתVW כשהחדיש מיבינהם מודל 95 , והישן ביותר מודל 72 ,,, וכאחד שנוסע ברכבי VWמגיל ילדות ברכבים של אבי , ולאחר מיכן ברכבים שלי , אין לי ולו מילה טובה אחת שאני יכול לומר על החברה הזאת ,אים זה בשרות , אים במחיר החלפים ובאספקתם השוטפת ובעיקר לרכבים ממודל ישן , ואני לא מיתכוון למודל 72אלא 95 , 87 , 85 שלא לדבר על רכב ישן כמו ה72 שביכלל אין מה לדבר על חלקי חילוף . מיקצועייות ברמה שגובלת בחובבנות !! וחוסר לקיחת אחריות במיקרים של תקלות חוזרות או דיאגנוזה שגויה , שזו תופעה שניתקלתי בה לא פעם. על מוסך פליקס יש לי סיפורים מסמרי שיער עוד מהשנים 1984 והלאה . שלא ידעו ליפתור או לאתר תקלות ברכב פשוט כמו טרנספורטר 82 קירור אויר , שעשה 90000 ק"מ אצל נהג אחד , וטופל בקפדנות כפייתית רק במוסך מורשה.הרכב היה ניכבה באמצע נסיעה. בפליקס החליטו שיש להחליף משאבת דלק , כמובן שהבעיה לא ניפתרה, אז החליפו את המוט דחיף של משאבת הדלק, גם זה לא פתר את הבעיה,ורשימת החלקים שוחלפו עוד ארוכה מילפרט . כמובן שבנתיים כל חלק חוייב בתשלום וכן שעות העבודה.(הרכב היה של אבי כך שהסיפור ממקור ראשון) לאחר ביקורים חוזרים ונישנים הפסד ימי עבודה וויכוחים עים יועץ השרות , המליצו בפליקס לפרק מנוע לשיפוץ . כמובן שלא היסכמנו וגם ביטלנו את ההמחאות ששולמו בגין התיקונים שלא היו נחוצים כלל.בסופו של דבר ולא ארחיב כל הבעיה היתה דיזה חשמלית בקרבורטור ימין שהיתה מקצרת. אני אישית נימנע ככל האפשר מלהיכנס למוסכים של צ'מפיון מוטורס ואו ליקנות מהם חלקי חילוף.אני חושב שהיחס של החברה הזאת ללקוחותיה הוא שערוריתי ולא מכבד את הרכבים שהיא מוכרת , ואני יודע על מה אני מדבר . ביקרתי במוסכים של החברה בארופה ובדרום אפריקה ויש הבדל של שמיים וארץ ביחס , במיקצועיות, וכמובן במחיר. שעל זה אני ביכלל לא מדבר.בכל מיקרה אני אמשיך ליקנות רק VW וזה לא ביגלל או ביזכות צ'מפיון מוטורס.

פורסם
דוד שבוע טוב.

לא, התגובה שלך לא היתה מוצדקת. אתה הלנת על דבריו של אייל בטענה שהדברים נשמעים כמו פרסומת והמחיר (שלא הוסבר בצורה ברורה בהתחלה) נראה לך מוזר.

איציק

אני בטוח שעכשיו הוא לא חושב שזאת פרסומת, ובפעם הבאה הוא גם יבין שכדאי שיכיר את הנפשות הפועלות כאן (מאז הקמת הפורום , הרבה לפני שהוא הצטרף אליו) , לפני שהוא מסיק מסקנות שגויות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני בטוח שעכשיו הוא לא חושב שזאת פרסומת, ובפעם הבאה הוא גם יבין שכדאי שיכיר את הנפשות הפועלות כאן (מאז הקמת הפורום , הרבה לפני שהוא הצטרף אליו) , לפני שהוא מסיק מסקנות שגויות.

אני בטוח שדוד כבר מבין ויודע... סה"כ דוד הוא באמת בחור טוב (ולא משנה מה אומרים עליו :mm_tongue: ;-) ).

שבוע טוב

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
שלום לכולם, בד"כ אני לא מבקר בפורום הזה אלא בפורום אספנות, הכותרת מילה טובה על צ'מפייון מוטורס צדה את עיני. אז ככה כבעל חמש רכבים מסחריים מתוצרתVW כשהחדיש מיבינהם מודל 95 , והישן ביותר מודל 72 ,,, וכאחד שנוסע ברכבי VWמגיל ילדות ברכבים של אבי , ולאחר מיכן ברכבים שלי , אין לי ולו מילה טובה אחת שאני יכול לומר על החברה הזאת ,אים זה בשרות , אים במחיר החלפים ובאספקתם השוטפת ובעיקר לרכבים ממודל ישן , ואני לא מיתכוון למודל 72אלא 95 , 87 , 85 שלא לדבר על רכב ישן כמו ה72 שביכלל אין מה לדבר על חלקי חילוף . מיקצועייות ברמה שגובלת בחובבנות !! וחוסר לקיחת אחריות במיקרים של תקלות חוזרות או דיאגנוזה שגויה , שזו תופעה שניתקלתי בה לא פעם. על מוסך פליקס יש לי סיפורים מסמרי שיער עוד מהשנים 1984 והלאה . שלא ידעו ליפתור או לאתר תקלות ברכב פשוט כמו טרנספורטר 82 קירור אויר , שעשה 90000 ק"מ אצל נהג אחד , וטופל בקפדנות כפייתית רק במוסך מורשה.הרכב היה ניכבה באמצע נסיעה. בפליקס החליטו שיש להחליף משאבת דלק , כמובן שהבעיה לא ניפתרה, אז החליפו את המוט דחיף של משאבת הדלק, גם זה לא פתר את הבעיה,ורשימת החלקים שוחלפו עוד ארוכה מילפרט . כמובן שבנתיים כל חלק חוייב בתשלום וכן שעות העבודה.(הרכב היה של אבי כך שהסיפור ממקור ראשון) לאחר ביקורים חוזרים ונישנים הפסד ימי עבודה וויכוחים עים יועץ השרות , המליצו בפליקס לפרק מנוע לשיפוץ . כמובן שלא היסכמנו וגם ביטלנו את ההמחאות ששולמו בגין התיקונים שלא היו נחוצים כלל.בסופו של דבר ולא ארחיב כל הבעיה היתה דיזה חשמלית בקרבורטור ימין שהיתה מקצרת. אני אישית נימנע ככל האפשר מלהיכנס למוסכים של צ'מפיון מוטורס ואו ליקנות מהם חלקי חילוף.אני חושב שהיחס של החברה הזאת ללקוחותיה הוא שערוריתי ולא מכבד את הרכבים שהיא מוכרת , ואני יודע על מה אני מדבר . ביקרתי במוסכים של החברה בארופה ובדרום אפריקה ויש הבדל של שמיים וארץ ביחס , במיקצועיות, וכמובן במחיר. שעל זה אני ביכלל לא מדבר.בכל מיקרה אני אמשיך ליקנות רק VW וזה לא ביגלל או ביזכות צ'מפיון מוטורס.
יש מוסך שאתה כן היית ממליץ עליו?
פורסם

מצטרף לשאלה.

אני רשמית הרמתי ידיים בכל מה שנוגע לרשת צ'מפיון.

פליקס היה המעוז האחרון.

הייתי רוצה להמליץ על העוגן בנתניה, אבל קשה לי להמליץ על מקום שהרכיב פילטר דלק הפוך...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

היי.

אחרי 2 טיפולים בגולף ועוד 5 בA3 אני עצוב להגיד שעדיין לא מצאתי מוסך טוב של צ'מפיון.

כל מוסך והבעיות שלו:

אחד יקר, שני לא מקצועי, בשלישי שנראה מצויין נכנסים עם סגריה לרכב וכשאתה שואל אז אומרים לך שאין להם הפסקה אז אין ברירה, ברביעי מסדרים לך תאורה לפיקוד מזגן בגולף 97' וגובים 300 ש"ח + 5 שעות המתנה ואומרים לך שתגיד תודה.

...... אני שומע אבל מתקרב....

אבל...

אם אתה מכיר את האנשים הנכונים במוסך הנכון - צפויים לך חיים קלים מאוד בדבר שהכי חסר - אוזן קשבת.

בקיצור, לשמחתי יש לי עכשיו מישהו שמקשיב לי במוסך המרכזי של אודי בבני ברק.

יש רעש מוזר? הוא ישלח את מי שצריך יחד איתי לראות במה מדובר.

והמחיר?

עד עכשיו שילמתי באיזור ה300 ש"ח על טיפול קטן ו800 ש"ח על טיפול גדול

שוב - A3, דיזל, חדשה במוסך המרכזי.

השקט שווה את זה.

אני מקווה שאוכל לעשות משהו גם לרכבים אחרים בקונצרן (הוא עובד בחלק של אודי). בכל מקרה, למי שמעוניין - ה"פ.

פורסם

קראתי את התשבוחות והפירגון של אייל ואח"כ את התרעומת ופשוט חייכתי...פשוט צפוי.

אחרי 4 שנים עם פולו ותקופה דומה עם פאסאט למדתי דבר אחד או שנים על מוסך פליקס; השירות המקצועי של המוסך מכוון יותר לבורקסים מאשר למכונאות ואני טיפלתי במכוניתי שם כבר בשנת 1996 לפני הרה-אירגוניזציה עם המדביק וגם לאחריה. גם אם תדבר עם עמיר מנהל המוסך (אם הוא עדיין שם) או אפילו עם אילוז (מנהל טכני בכיר ומאוד נחמד) הם גם לא ימצאו מזור לבעיותיך מסיבה אחת פשוטה - ח ו ב ב נ י ם אבל בעלי יח"צ נפלאים, אני לא יכול לחשוב על מספר הפעמים שחזרתי למוסך אחרי טיפול כשהרכב מקרטע או מגמגם.

במקום להביא בעלי מקצוע מנוסים, מוסך פליקס מביא בורקסים ושוטף מכוניות ...... האמת חשבתי שהם ישתפרו אבל כפי העולה מהודעתך הכל נשאר אותו דבר.

מוסך מורשה אחר שאני יכול להמליץ לך הוא מוסך הירקון (בצמוד לאולם תצוגה של צ'מפיון) ואם לא מורשה אז תנסה את מוסך רון. אלו הם המוסכים האחרונים שהייתי בהם (שנת 2002).

פורסם

או ... או .... הכנסתם אותי לחרדה !!!

אני עכשיו לפני טיפול גדול + טיימינג (כנראה) ברכב די מסובך טכנית (לאון 20VT-4)

כנראה יהיה צורך בשמני דיפ' אחורי + אלדקס (טיפול 60,000)

אני מאיזור השרון, מאד מתלבט היכן לטפל:

1. האם ב ג.ג.ג רעננה מקצועי ? זול ?

2. האם יש מוסך אחר טוב מאד באיזור ?

3. האם שווה להתרחק ולהגיע במיוחד לאזור ת"א, מי מומלץ שם ?

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
יש מוסך שאתה כן היית ממליץ עליו?
לצערי הרב אין לי מוסך להמליץ עליו בלב שלם. יש מוסך בפ"ת הקר את מסלטון שלאחרונה עבר לבעלות חדשה של יוצא צ'מפיון , אני חושב שהוא היה מנהל השרות . בשנים האחרונות היתי מטפל שם בדברים שלא יכולתי לבצע לבד . בסך הכל הם היו די בסדר , למרות טעויות בדיאגנוזה ואין לי פשוט כוח לפרט . אבל ! גם שם הייתי ליפני שבוע על חשד להיתחממות של המנוע , והם לא גילו חוט מנותק של משאבת מים חשמלית וטענו שהכל בסדר. על הדרך ביקשתי שיחליפו אטם מיכסה שסתומים , החליפו וחייבו אותי ב400 שח לפי דעתי מוגזם ביותר , כך שאני באמת כבר לא יודע לגבי מוסכים שאכן שוים המלצה . אני מקווה שאולי מישהו בחברה המ..................... הזאת קורא את השירשור הזה ויקח לתשומת ליבו!!!! מה שאני עושה בנתיים ! אני מזמין חלקי חילוף מחו'ל באינטרנט ומתקן לבד.
פורסם

אם יורשה לי לשאול.

ההר הוליד עכבר? כלומר, הריי ידוע שזה המצב במוסך "מורשה", שהריי כותרת גדולה , "מורשה" מתנוססת לתפארת מדינת ישראל, מדוע אנשים עדיין כן הולכים וכן מבקרים שם , למרות שהם יודעים מלכתחילה לאן הם נכנסים?

זה משהו שאני לא מבין, היות והיחס+שירות+מחיר ידוע מראש, אז למה בכלל להתעסק איתם? מדוע ללכת למקומות שגובים 200 שקל לשעה כשיש לך מקומות שלא גובים לפי שעתון,אלה לפי תקלה? מדוע שאומרים יום עבודה שלם ייקח לתקן משהו, נשמע לכם הגיוני? מה, הם עובדים על הרכב שלכם מהבוקר עד הערב?

ועדיין, כלום לא משתנה,מחר יום חדש ונשכח הכל.

ובגלל זה בדיוק שום דבר לא משתנה, הכל נשאר כמו שהוא = דפוק מהיסוד.

ועוד משבחים את צמפיון .

פורסם

כבעלים ותיק של מכוניות מקבוצת פולקסווגן (שירוקו, גולף GTI וכעת איביזה) אני מכיר היטב את בעיית השירות ללקוחות הקבוצה. אחרי אכזבה מהמוסך המרכזי של צ'מפיון בבני ברק אני מטפל במוסך רון בתל-אביב, ברחוב המסגר ומאוד מרוצה. רון ואיאן הם אנשי מקצוע מצוינים, ולפי הצעות מחיר שביקשתי לפני טיפולים גדולים הם זולים מפליקס בכ-10-15 אחוז.

החיסרון: מדובר במוסך שמתמחה בפולקסווגנים אך הוא אינו מוסך מורשה, מה שמגביל את הטיפולים עד לאחר סיום אחריות היבואן (שנתיים כיום, סוף-סוף, גם בצ'מפיון).

קיבלתי גם פידבדקים טובים ומפתיעים לטובה על המוסך של צ'מפיון בירושלים, בתלפיות, שנחשב תמיד כאחד שאסור להתקרב אליו, אבל תחת הנהלה חדשה הוא השתפר מאוד.

פורסם

לכותב מעליי (MSDS) התשובה פשוטה:

1. למוסך מורשה ספרות טכנית ועידכונים מהיצרן.

2. במוסך מורשה אתה יודע שהחלק שירכיבו לך ברכב יתאים לרכב שלך.

3. במוסך מורשה מכירים את הרכב טוב יותר מאשר מוסך כלבויניק.

4. במוסך מורשה יש לך אחריות וגב של היצרן והיבואן.

5. מוסך מורשה חייב לעבוד לפי תקנים ISO וכו'.

הבעיה היא רמת המקצועיות של העובדים הלא גבוהה במיוחד וזוהי הבעיה העיקרית.

הודעתי זו לא ספציפית למוסכי צ'מפיון אלא גם ליבואנים אחרים.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל כיום מותר לבעל רכב לטפל בכל מוסך מורשה משרד התחבורה והדבר לא פוגע לו באחריות.

האם לא כך?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...