Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד מהירות מזייף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי איביזה שנת 93 1.5

אחד השעונים בלוח היה שבור לכן קניתי לוח במצב חדש מפירוק והחלפתי את השעון שהיה שבור (פרט מאוד חשוב החלפתי רק את הכיסוי פלסטיק שקיים על השעון ולא את החלק המכני עצמו ככה שנשארתי עם השעון המקורי שלי) הרכבתי הכל בחזרה ברכב וחוץ מזה שעכשיו הכל נשאר מושלם כי אין שום חלק שבור אז המנורות גם עובדות טוב מאוד והכל תקין

פרט לדבר אחד שמשגע אותי בטירוף...האוטו מזייף לי ב20-30 קמ"ש ככה שאין לי אפשרות לדעת את המהירות המדוייקת שלי

אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איך אני יכול לתקן את הבעיה הזו

(אני אוסיף פרט נוסף שבשביל להחליף את הכיסוי פלסטיק השקוף שהיה שבור הייתי אמור להוציא את המחוג של המד מהירות)

בתודה מראש

שי

פורסם

במכון ספידומטרים יכולים לבצע קודם כל בדיקת התאמה של מהירות שבה נוסע הרכב (על מתקן גלילים)

לבין קריאה בפועל של מד המהירות ואז לדעת אם יש סטיה ובכמה ולפי זה לבצע תקון ו/או איפוס.

אם לפני החלפת העדשה שבצעת לא היה הזיוף מהירות הזה, אז סביר שפגעת במנגנון המכני של מד המהירות או בציר המחוג.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

90 אחוז רפי צודק, ברגע שהוצאת את המחוג סביר להניח שהרסת את המנגנון/ציר.

הבאת לוח חדש, מדוע לא החלפת את כולו, מדוע להתעסק עם עבודת נמלים?

הלוח החדש היה בסדר אז היית מנקה ומחליף מנורות ונוסע לשלום, עכשיו אולי גם הספידומטר מזייף.

(כמובן שבהחלפת לוח צריך להתאים את הקילומטרג)

איזה שעון היה שבור?

לפני שאנחנו ממהרים להספיד את השעון יכול מאד להיות שלא הכנסת את הכבל ספידומטר עד הסוף והוא חצי עובד, זה מצב נדיר אבל אפשרי.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

לא החלפתי את כל הלוח עצמו כי המד דלק חום מנוע בלוח החדש לא היו טובים

את הכבל של הספידומטר הכנסתי טוב מבדיקה שעשיתי

השעון שהחלפתי הוא השעון של המד מהירות

אבל שוב לא החלפתי את כולו או משהו מכני בו

כדי לא לשבור כלום

פשוט נראה לי שלא הכנסתי את המחוג טוב כי שמכניסים את המחוג אז הוא יכול ללכת על ריק ואז אפשר לראות אם הוא חוזר לאפס

ואצלי הוא לא חוזר לאפס

ככה שנראה לי שזה רק מחוג שחיברתי לא טוב

תודה בכל מקרה

עוד מישהו עם רעיונות איך לסדר את זה?

פורסם

כשהאוטו עובד בסרק בלי נסיעה הוא מראה לך מהירות 20-30 קמ"ש?

אם כך אז תפרק את המחט ותחבר אותה שיראה לך בעצירה 0 במקום 20-30

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

כשהאוטו עובד בסרק בלי נסיעה הוא מראה לך מהירות 20-30 קמ"ש?

אם כך אז תפרק את המחט ותחבר אותה שיראה לך בעצירה 0 במקום 20-30

ניסיתי גם את זה אבל זה לא עוזר...יש לך אולי עוד רעיונות?

עוד מישהו שיכול לעזור לי?

• תוכן חדש...