Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו מפסיקים לייצר מנועי 1600 סמ"ק...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול במוסף כלכלה בידיעות אחרונות היתה ידיעה שסובארו מפסיקה לייצר מנועים בנפח 1600 סמ"ק בתחילת שנת המודל 2007.

יבואן סובארו הזמין מראש כמות גדולה מאד של רכבים לפני הפסקת הייצור וההערכה שהם יספיקו עוד להכנס לשנת 2007.

הסיבה להפסקת היצור היא תקני זיהום אוויר יורו 4 שכנראה מחמירים הרבה יותר והיצרן לא עמד בקריטריונים המתאימים.

מה יהיה על סובארו בעוד שנתיים שלוש ? מה יהיה עם ציי רכב?שאלות לא פשוטות שהיבואן יצטרך למצוא להם פתרונות יצירתיים...:???: מה דעתכם?

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

המנוע 1.6 של סובארו אפילו שהוא 16V הוא מאד מיושן ומכיוון שהוא עובד רק בקצת מדינות ביניהן ישראל יצרן פוג'י אפילו לא דאג ודואג לחדש אותו ולשפר אותו עם השנים.

הנה, סובארו עשו שינוי מבורך במנועי ה2000 אולם במנועי 1600 לא השקיעו כי זהו מנוע נכחד. במקומות אחרים בעלם אין כזה דבר 1.6 וסובארו, רק במדינות כמו ישראל יש.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• אחראי פורום
פורסם

יאללה כולם ביחד : אוווווווווווווווויייייייייייי ללללללאאאאאאא !! :?

אחד המנועים הכי עתיקים בשוק.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מצד שני האימפרזה קיבלה את מנוע ה-2 ליטר עם ה-160 כ"ס ומחיר מאוד נוח יחסית לשאר המתחרות

מה שבודאי יסייע לה במכירות.

לגבי הפסקת ה-1600 אני שמח שעכשיו ציי הרכב לא ידחפו לכבישים עוד אימפרזות עם מנוע שכבר מיוצר מעל ל-10 שנים בלי שינוי.

והפתרון לדעתי שיפנאוטו צריכים לעשות זה להמשיך לתת ל-2 ליטר מחיר נוח ולהמשיך לעודד הסבה לגז כדי לחסוך בדלק.

בחו"ל כמעט כל אימפרזה זה אימפרזה טורבו.

ובארה"ב אם זה לא אימפרזה טורבו אז זה אימפרזה עם מנוע 2500 סמ"ק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מצד שני האימפרזה קיבלה את מנוע ה-2 ליטר עם ה-160 כ"ס ומחיר מאוד נוח יחסית לשאר המתחרות

מה שבודאי יסייע לה במכירות.

לגבי הפסקת ה-1600 אני שמח שעכשיו ציי הרכב לא ידחפו לכבישים עוד אימפרזות עם מנוע שכבר מיוצר מעל ל-10 שנים בלי שינוי.

והפתרון לדעתי שיפנאוטו צריכים לעשות זה להמשיך לתת ל-2 ליטר מחיר נוח ולהמשיך לעודד הסבה לגז כדי לחסוך בדלק.

בחו"ל כמעט כל אימפרזה זה אימפרזה טורבו.

ובארה"ב אם זה לא אימפרזה טורבו אז זה אימפרזה עם מנוע 2500 סמ"ק.

אם יבואני סובארו יצליחו להכניס אימפרזה 2 ליטר, ידנית, אטמוספרית, עם 2 חלונות חשמל מזגן מכאני ובלי רמקולים מאחורה בקבוצה 2 - שיחקו אותה בענק.

אבל לדעתי הם לא ינסו אפילו לקלוע לשוק הזה ברכב ידני כי יש מעט מאוד משוגעים שירצו (ויקבלו מהמעביד שלהם) דבר כזה.

להערכתי הסיכוי הוא שהם יוותרו על שוק הליסינג בסגמנט הזה, ואולי יתרכזו ב-B4 בסגמנט הגבוה יותר של הליסינג.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

האם השינוי ישפיע לטובה על השוק שלנו, די תלוי במחיר שיבואני סובארו ידחפו בארץ..

בכל מקרה אין שום דבר רע בכך. לפחות האויר שלנו יהיה נקי יותר.

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

ארה"ב זה לא פונקציה לעומתנו,אנחנו מקבלים רכבים שמקבלים תקינה אירופאית(לא את כולם לצערי),וכולם יודעים מה דעתם של האמריקאים על נפח מנוע.

אני מ-א-ו-ד שמח שהם מפסיקים לייצר את המנוע העתיק והחלש הזה,אולי עכשיו אפ הם יכניסו לדגמי מנוע 1.6 הוא יהיה חדש וחזק יותר.

my sweet home

www.sharks.co.il

פורסם

רוב נהגי ישראל רוצים סדאן 1600 אוטומטית.

הדגמים האחרים ייקנו ע"י מעטים יחסית.

נראה לי שסובארו ימכרו פחות, וחבל.

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תוכן חדש...