Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בקליאו rsi.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה התחיל מזה שהחלפתי צינור ברדיאטור ופתאום הנורה של החום נדלקה בלי קשר לכלום..ועכשיו לא רק שהיא דלוקה תמיד גם החום מנוע תמיד גבוה גם שאני מניע והמנוע עצמו קר קרח! עכשיו איפה הבעיה פה בדיוק בחיישן שהשתגע או בתרמוסטט?

עוד בעיה שגיליתי אתמול היא שפתאום ההגה קשה ואי אפשר להזיז אותו ,האם 100% מדובר במשאבה שהלכה ?(יש שמן הגה מלא)

אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח רק קניתי ת'אוטו ונחתו עליי כל המכות האלה(אל תקנו רנו)..והאם מישהו מכיר מוסך שמתמחה במכוניות האלה?

תודה ושבוע טוב.

8)
פורסם

ברנו חייבים להוציא אוויר ממערכת הקירור לאחר הוספת נוזל קירור

אם ההגה הולך קשה, סימן שהיח' החשמלית לא מתפקדת. בדוק נתיכים, יש גם ממסר או שניים, או שהפיקוד לממסר "השתגע" (וקרו לי מקרים כאלה אבל לא סתם)

נתק פלוס מצבר לכמה דקות ותחזיר.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

חיישן טמפ' חום מנוע דפוק !!

חברה תביני את התיאור מה קרה לכם הוא אומר האוטו קר קרח והשעון למעלה :) חיישן דפוק

בקשר להגה מה שאמר לך דני ,סמוך עליו

פורסם
אל תקנו רנו

אל תקנו רנו?! שתתיתפס לך הלשון ברצועת טיימינג! אתה חושב שסתם כולם מחפשים רכב שמור, קילומטראז' נמוך, יד ראשונה/ שניה? אתה חושב שסתם יש מכוני בדיקה? תלמד אחת ולתמיד: לא קונים רכב "אלעק ספורטיבי" בישראל, ואני לא אומר לך את זה סתם.

דימה.

בעליה המאושר של קליאו 92' RN יד שניה שמורה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

היתה לי RSI עם 0 תקלות במשך שנה וחצי.

אז מספיק עם השטויות של רנו זה ככה , סובארו זה ככה...

רק לפני שבוע שמעתי ש - "קשה למכור רכב בצבע אדום ..." :?

מה יהיה?

פורסם

דפקו אותך בקניה של רכב גמור ועכשיו אתה מאשים את רנו, לברוח מאחריות ולהאשים אחרים תמיד הכי קל , הרי ככה חיים בשלום עם עצמך.

פשוט קנית רכב "ספורט" ישן שכבר כולם טחנו אותו לפניך

פורסם

מה עכשיו הקשר לרנו,

מה במכוניות אחרות אין את התקלות האלה,

ממש ממש, לא אלה הסימפטומים הבעייתים של הרנו,

מילא היה הולך גיר אוטומט / מיילא היה הולך "מאריך הצתה" בעיברית כוייל פר צילנדר,

אז היית קופץ עליו, "כולה" לבדוק שעון חום ולמה הגה לא מתפקד.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...