Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעה20:45 על מוסכים , ועל האלמנט, משחילים לך אותו, או שזאת רק סטיגמה?!

צריך להיות מעניין!

ממליץ בחום!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

את המוסכניק שאמר שהתיקון שם זה בנד 6 שקל ומים 35 שקל אז לא אמרו איפה זה, אבל לפי המקום זה נראה כמו נס ציונה איפה שעזרו לי עם הבלמים כשהרכב נישכל(כיוון וניקוי סידרו את הבעיה), אם זה אותו המוסך מגיע להם! אנשים נחמדים ואמינים. אמרו איפה זה במיקרה?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
את המוסכניק שאמר שהתיקון שם זה בנד 6 שקל ומים 35 שקל אז לא אמרו איפה זה, אבל לפי המקום זה נראה כמו נס ציונה איפה שעזרו לי עם הבלמים כשהרכב נישכל(כיוון וניקוי סידרו את הבעיה), אם זה אותו המוסך מגיע להם! אנשים נחמדים ואמינים. אמרו איפה זה במיקרה?

המוסך בראשון, בהתחלה הראו את הכתובת ושם המוסך.

חוץ מזה שיש לו אתר (לא זוכר את הכתובת) ששם כתוב איזה עסקים "יצאו צדיקים", ופרטים עליהם.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

המוסך היה נדמה באזור חיוג 03,נדמה שעל שלט המוסך היה רשום הקידומת של 03( אזור חיוג תל אביב), וכמדומני שנס ציונה, לא כלול באיזור חיוג זה ,... או שאני טועה?!

בכל מקרה הקטע הפקנטי על המוסכים נגחה לשבוע הבא, חבל... חיכיתי בקוצר רוח לתכנית, משום שקבלתי מידע שהתוכנית תתרכז על מוסכים באזור נתניה!

טוב נמתין בסבלנות לשבוע הבא!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לפי מה שהצלחתי לראות המוסך נקרא "גלי"... ונראה לי שהוא בראשון לציון...

למרות שאני לא אוהב את חיים הכט בגלל אופן הגשת התוכנית מגיע לתוכנית שלו ח"ח.

באמת הגיע הזמן שיבדקו את המוסכים. לא מפתיע הנתונים שהוצגו בקשר למוסכים (אחוז האנשים שמעדיפים לעקור שן ורק לא ללכת למוסך).

חברים, התוכנית הזאת תועיל לרובנו (חלקינו מוסכניקים - מצוינים דרך אגב) ואולי תחסוך מאיתנו קומבינות בעתיד.

Veni Vidi Vici

פורסם

סוף סוף האמת תצא לאור וכולם יגלו איזה נוכל אתה, צביקה קרבורטור!

:wink::smile::smile:

למה לא מפרסמים מספרי טלפון של עסקים "שיצאו צדיקים"? מגיע להם!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

:roll:

חוץ מזה שיש לו אתר (לא זוכר את הכתובת) ששם כתוב איזה עסקים "יצאו צדיקים", ופרטים עליהם.

הבנת הנקרא זה 5 תווים ?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

ראיתי את הפרק הזה והקלטתי את כולו. אני מתכוון לשריין צי קלטות וידיאו להקלטה של כל סידרת התוכניות הקרובה של "יצאת צדיק".

העונה השנייה תתרכז בעיקר על מוסכים, יהיה מעניין.

תודה צביקה על התזכורת, אני במקרה ראיתי בעיתון של היום (מעריב) שיש עונה שנייה לתוכנית הנ"ל.

אתר הבית של "יצאת צדיק":

http://www.keshet-tv.com/dz_Program.asp?ProgID=1328

הייתי פעיל בפורום שלהם לפני כשנתיים דיי הרבה.

פורסם

ואני שואל מה בדיוק מעניין בתוכנית של חיים הכט? ניפנופי הידיים שלו והדיבורים ביידיש (ביידיש היו קוראים לתכנית שלו גורנישט מיט נישט)?

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

המוסך שפורסם הוא אכן "מוסך גלי", והא נמצא באזור התעשייה החדש ראשל"צ.

הייתי במוסך הזה בדיוק לפני 3 שבועות, כשקניתי משם ג'אנטים מגנזיום יד שנייה שהמוסך פירסם באינטרנט.

אהבתי את הקטע כשהוא נתן את המדליה לבחור המוגבל.

פורסם
מקווה שראית את הפרק על המעבדות לתיקון טלווזיות :twisted: :twisted:

ראיתי כמה שניות מהתוכנית במהלך אחד מפסקי הזמן במשחק של מכבי,

וראיתי את ה "מומחה" לטלויזיות . זה הלך ככה :

חיים הכט: הפכנו סוללה אחת בשלט ,והבאנו את המומחה שלנו שיסביר לנו כמה זמן לוקח לעלות על הבעיה.

מומחה (בקול סמכותי של מבין) : ייקח פחות מדקה למצוא שהסוללה נהפכה בשלט...

בשביל זה מביאים מומחה? :-D

גם סבתא שלי יודעת שזה לוקח כמה שניות למצוא בעיה כזאת....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...