Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אינני טועה המשולש בצד הצמיג אמור לעזור לך בניפוח נכון של הצמיג...

בפעם האחרונה שטיפלו לי בבלמים החלפתי את הצדדים בגלגלים ולא שמתי לב לשום הבדל כבר כ500 ק"מ.

נ.ב

תן חוות דעת על הצמיגים...

פורסם

לא לא על מהמשולשים האלה אני מדבר....

יש אחד גדול שלא קשור לניפוח והוא לא מכווון כלפי מעלה אלה הצידה....אז רציתי לדעת אם הוא מראה את כיוון הנסיעה....ואם כן אז יוצא שאסור להחליף צדדים

חוות דעת...הצמיגים אצלי שנה וקצת אני חושב ש בערך 10-15 ק"מ והם אחלה צמיגים אני מרוצה אבל הם לא ממש נישחקים אני חושב שהדגם SP יותר טוב לפי מה שהבנתי הם כמעט באותו מחיר..יצא לי לנסוע על הדנלופ SP והם היו הרבה יותר רכים...

בגדול אני מרוצה מהצמיגים אין תלונות.

פורסם
מה מישלין גיל ?

אתה רוצה להגיד משהו ? תגיד.

ליביו , שנוסע על דאנלופים :) אבל קצת שונים

אני צריך להוסיף משהו?

מישלין יותר טוב מדאנלופ.

פורסם

ברוך הבא לפורום פרופסור.

תואר 3 בצמיגים עשית כבר אה?

מישלין יותר טוב מדאנלופ במה?

ישנם צמיגים טובים יותר וטובים פחות.

כמו-כן צמיגי מישלין הם צמיגים יקרים יחסית.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתה יכול להוכיח אחרת? לא.

ברור שיש כל מיני סוגים של צמיגים, מן הסתם.

אני מדבר על החברות.

זה כמו שתשווה בין שתי חברות של מכוניות... ברור שיש כל מיני דגמים אבל בכלליות אפשר להגיד איזה חברה יותר טובה.

מישלין נחשבים לצמיגים טובים יותר.

פורסם

בוקסר- החץ מראה את כיוון הנסיעה D = DRIVE

אסור לך להפוך בין גלגלים על אותו סרן אלא אם אתה הופך את כיוון החץ לכייון הנסיעה אם תיסע עם כיוון הפוך תשחק מהר מדיי את הצמיגים כי הם בנויים בצורה מסודרת לפי כיוון מסויים אם אתה נוסיע הפוך את קורע את הבליטת שבצמיג :-)

פורסם
אתה יכול להוכיח אחרת? לא.

ברור שיש כל מיני סוגים של צמיגים, מן הסתם.

אני מדבר על החברות.

זה כמו שתשווה בין שתי חברות של מכוניות... ברור שיש כל מיני דגמים אבל בכלליות אפשר להגיד איזה חברה יותר טובה.

מישלין נחשבים לצמיגים טובים יותר.

נחשבים.

מי חושב?

אתה גם בטח חושב שאוסם יותר טובה מעלית ,ושטראוס יותר טובה מנטבה וכך אתה קונה בסופר...:?

פורסם

אסור לך להפוך בין גלגלים על אותו סרן אלא אם אתה הופך את כיוון החץ לכייון הנסיעה אם תיסע עם כיוון הפוך תשחק מהר מדיי את הצמיגים כי הם בנויים בצורה מסודרת לפי כיוון מסויים אם אתה נוסיע הפוך את קורע את הבליטת שבצמיג :-)

לפי מה שראית גם באתר שלהם המשולש עם האות D הוא הוא הסמל שלהם של דנלופ כי הוא מופיע בכל מקום

גם שמתי לב שלא משנה איך מסתכלים על הצמיג אם הופכים אותו החריצים עדיין באותה צורה...

וגם בגלגלים בצד אחד המשולש כן מופנה לכיוון הנסיע ובצד שני בצמיגים הוא פונה אחורה.

אני מבולבל.....אם באמת אסור להחליף צדדים אז מה הביאו לי בפנצריה סט לא תואם!???

יש מישהו שיכול להגיד לי בוודאות מה אפשר ומה אסור לעשות בצמיגים האלה?

וזה שכתב מישלין מה זה קשור לשאלה בכלל!!

פורסם

אתה בטוח??? כי לי אישית ואולי אני טועה הD בתמונה נראה כמו סמל של דאנלופ...
  • תוכן חדש...