Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

407, C5, מונדיאו וסונטה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני עוזר לקרוב משפחה לבחור רכב מהעבודה.

האפשרויות המוצעות הינם:

פג'ו 407 SR.

סיטרואן C5 RSX.

פורד מונדיאו.

יונדאי סונטה Executive.

כל הרכבים משנת 2006.

אני מחפש דעות על כל אחד מהרכבים הללו (להזכירכם, דלק, תיקונים וכד' אינם משחקים תפקיד).,

מחיפוש בפורום לא מצאתי מידע רב על הסונטה, C5 והמונדיאו ולא הצלחתי לגבש דעה לגביהם.

על ה407 הבנתי שיש לו תיבת הילוכים בעייתית, האם זה נכון?

האם ישנם חסרונות / יתרונות משמעותיים לכל אחד מהרכבים האלה לשאר המוצעים?

תודה!

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסונטה היא הדגם הכי חדש, רק לאחרונה הגיע לארץ - אין הרבה מידע לגביו.

המונדיאו היא הוותיקה מכולן - רכב מצויין מאוד בזמנו ואני אישית מאוד אוהב אותו אבל דגם חדש צפוי בקרוב.

לדעתי ה"מלחמה" האמיתית היא בין ה-C5 ל-407.

ה-C5 ידועה בנוחות שלה.

אני ממליץ לך ללכת לעשות נסיעות מבחן על הרכבים כי רק ככה אתה תוכל לדעת איזה רכב מתאים לך יןתר מלאחרים.

פורסם

אני בטוח הייתי לוקח את המונדאו...זהו רכב המנהלים הכי טוב "לנהג", כלומר הכי מהנה לנהיגה,ועם הגה מצויין!!! פשוט הגה מדוייק שמתקשר עם הנהג והמתלים בצורה מדהימה.(ישנה השוואה בין המונדאו לסי 5 ולפאסאט בYNET, המונדאו ניצחה וקיבלה המון תשבוחות על צורת נהיגה שלה)

יש למונדאו חיסרון בתיבת הילוכים, אומנם היא לא תיבה "מוזרה" כמו של הפיג'ו אבל היא בהחלט מסרסרת את המנוע שלה.

אבל יש אנשים שחווית הנהיגה לא מעניינת אותם ולהם יותר חשוב הנוחות-אם כך אז בהחלט עדיפה הסי-5 מכונית כזאת נוחה לא תמצא בשום מקום, המתלים ההידרו פנומאטים שלה פשוט "בולעים" את כל שיבושי הכביש בארץ(ויש המון כאלה בארצנו). מבחינת מרווח כולם מרווחת במושב הנהג והמושב האחורי של המונדאו הוא הכי מרווח.

פורסם

תודה. :-)

D.G תוכל להביא קישור להשוואה ב YENT, לא מצאתי אותה.

שאלה נוספת.

ה VW פאסאט הנמכרת כיום, נחשבת פאסאט החדשה או הישנה? (2005, 2006?!)

באתר של VW אין כלל פרטים על הפאסאט, רק טיזר על הפאסאט החדשה.

פורסם

לצורך הדיון - נהגתי במונדיאו, בסונטה וב-407. לצערי עדיין לא נהגתי על C5 (באמת מחדל) ולכן אכתוב עליה רק מתוך התרשמות של אלו אשר כן נהגו עליה ואשר על דעתם אני סומך.

מהסוף להתחלה: סונטה - הכי פחות מרשימה כאן, למרות אבזור ואווירה מכובדים ומנוע חזק יותר "על הנייר". במציאות היא רועשת למדי, המנוע חסר מחץ, הנוחות בינונית, ההתנהגות גרועה וכל החבילה באמת לא מרשימה מספיק. היא לא מכונית רעה כלל, פשוט מחווירה ליד היריבות מאירופה ומיפן.

407 - גם היא חדשה, כמו הסונטה, והושקה רק לפני כשנתיים. היא נראית נהדר, נוסעת מצוין מבחינת התנהגות וטוב מבחינת נוחות. המנוע בצירוף עם תיבת ההילוכים הוא עצל למדי. האבזור טוב והאיכות גם, אבל המרווח צפוף מאחור והבגאז' קטן מדי.

וזה מביא אותנו לשתי המתחרות ה"זקנות": מונדיאו מכונית טובה מאוד, אך סימני הגיל כבר ניכרים עליה, למרות המתיחה. עדיין היא מהמתחרות החזקות בקטגוריה, עם התנהגות ונוחות טובים מאוד, ביצועי מנוע טובים (אם כי תיבת 4 ההילוכים מסרסת אותו), מרווח מצוין ואיבזור טוב. בהחלט בחירה מעניינת.

ה-C5 לעומתה מציגה חבילה מיוחדת יותר. אבזור מעולה, נוחות ללא תחרות, ביצועים טובים למדי עם המנוע המשופר, מרווח טוב מאוד, רק איכות החומרים מעט נופלת במספר מקרים.

אם כך, ההצעה שלי היא שיסע במונדיאו וב-C5 (ושווה לבדוק גם 407 אם מרווח מאחור לא קריטי עבורו).

זהו בינתיים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

sronis, תודה :-)

שאלה נוספת, ב407 ישנה תיבת הילוכים רציפה? או שאני מתבלבל... :|

והאם בפאסאט הנמכרת כיום קיימת תיבת ה DSG? או רק בדגמים הבאים.

תודה רבה!

פורסם

אני מציץ ברגע זה בגיליון אוטו יש שם מבחן עם הפאסאט, בנתונים הטכניים רשום שלפאסאט יש תיבת טיפ' בעלת 6 יחסי העברה (לא יודע אם זה DSG).

פורסם

השאלה היא מה הוא מחפש ? תראה העניין הוא כזה, ה - C5, מעניקה נוחות נינוחות ושלווה ללא פשרות ז"א לאדם מבוגר שרוצה להתפנק להתענג ולהנות מנוחות עילאית זו הבחירה האפטימלית.

המונדאו נהדרת ומצוינת מבחינת הנאה מנהיגה, ומזכירה יותר את הפיג'ו שלא נופלת ממנה אלא עולה עליה ממספר בחינות,, ז"א הפיג'ו מודרנית יותר ממש לידה מחדש, ואילו המונדיאו מזדקנת ומתיישנת אך אין זה אומר שהיא אינה טובה, או נחותה בסיס הגלגלים של המונדאו גדול יותר מבפיג'ו והדבר בא ליידי ביטוי היטב ירגישו בזאת הנוסעים מאחור.

לסכום : כמו שנאמר אם אין נוסעים מאחור במרבית הזמן אני הייתי נוטה יותר לכיוון ה - 407, ליונדאי איני מתייחס כלל משום שאיני חושב שהיא ברת השוואה כלל מול האחרות שציינת, בהצלחה.

פורסם

הרכב ישמש גם לאדם מבוגר וגם לנער בן 17, ככה שהרכב אמור להיות בעל נוחות ורמת אבזור גבוהה, אך גם לא ליפול באזור הביצועים.

ממה שהבנתי, ה C5 וה407 סובלות מבעיית גיר דומה אך עם רמת אבזור ונוחות מהגבוהות, הסונטה סובלת מיחסי העברה גבוהים מאוד ורמת אבזור לוקה בחסר, אז נשארה רק המונדאו אשר מציעה פשרה בין כולם, אני צודק?

• תוכן חדש...