Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהירות קונים מסוכנים ! ! !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאייל כל הכבוד לך ! זה גם מה שאני הייתי עושה מה גם שהבחור במקרה של גיסי אובססיבי לרכב בצורה נוראית ולא מפסיק לבלבל לו את המוח ואפילו כבר שולח אחרים בשמו עכשיו הוא מוכן לעשות הכל כדי שגיסי ימכור לו את הרכב כולל לשלם 2 % העלאה עקב ק"מ נמוך דבר שגיסי לא דרש בכלל אך אני התערבתי לקחתי את הטלפון ושילחתי את הבחור אתם יודעים לאן, לא לפני שהבהרתי לו שעפ"י שאיני פסיכיאטר הצלחתי להבין עד כמה הוא פרנואיד אך הבנאדם לא יודע גבולות ואחרי חצי שעה התקשר שוב, לאור זאת מחק גיסי את המודעה ואמר לו די הרכב נמכר די תפסיק להתקשר ! ! ! אך לאחר שעתיים התקשר אדם שנשמע רציני ולאחר חקירה קצרה אמר שרשם את המספר אתמול וכמה חבל שלא הספיק לתפוס בזמן והוא כ"כ רציני גיסי נשבר ואמר לו שמע האמת שהרכב לא נמכר ואם אתה רוצה תהיה בקשר מחר בבוקר, מיד השתנה הקול מעבר לקו ומסתבר שלידו ישב הפרנואיד שהתחיל להתלונן בפני גיסי שאינו מבין למה דווקא לו הוא לא מוכן למכור את הרכב ועוד איים על גיסי שמבחינה משפטית הוא לא יכול להחליט שהוא מוכר את הרכב רק לאדם זה ולא לאדם אחר ואמר לו כי לפי ",החוק יש סעיף שנקרא דרך שרות לכל" והוא חייב למכור לו את הרכב, גיסי מיואש מהאדם הנודניק הזה שלא מרפה ממנו עד כדי כך שהוא שוקל לנתק את הטלפון מה אתם הייתם עושים ?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סתם עצה לכולם :

קנו מכשיר טוקמן יד שניה / SIMCARD נפרד, בעלות של עד 100 ש"ח (לדוגמא: נוקיה 5120).

מכשיר זה יהיה מיועד למכירת הרכב לצורך העניין, או מכירת כל דבר אחר דרך לוחות כלשהם,

כך , כאשר תרצו פרטיות, תוכלו לכבות אותו ולא תצטרכו לפרסם את מספר הסלולרי הפרטי והמרכזי שלכם.

פעם פרסמתי מיקרוגל למכירה, התקשר אליי מישהו ב4 לפנות בוקר, הציע לי 50 שקל... :-D

מאז למדתי את הלקח

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חחח אייל אתה רציני?

שעבדתי בחנות מחשבים של אבא של חברה שלי היה איזה אחד שהתקשר כול יום והציע לנו לקנות מימנו חלקי מחשב משומשים,אז שהיה לנו משעמם היינו מריצים עליו דאחקות,וכמה שאמרנו לו הוא לא הפסיק להתקשר.

פורסם
חחח אייל אתה רציני?

שעבדתי בחנות מחשבים של אבא של חברה שלי היה איזה אחד שהתקשר כול יום והציע לנו לקנות מימנו חלקי מחשב משומשים,אז שהיה לנו משעמם היינו מריצים עליו דאחקות,וכמה שאמרנו לו הוא לא הפסיק להתקשר.

יש לך בעיה עם המקש "ח" במקלדת, אני מציע לפנות להוא עם החלקים המשומשים... :wink:

בכל מקרה, אני רציני לחלוטין. אין שום סיבה שאני אהיה מוטרד רק בגלל רצוני למכור משהו / להשכיר דירה (מה שהיה לאחרונה).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
סתם עצה לכולם :

קנו מכשיר טוקמן יד שניה / SIMCARD נפרד, בעלות של עד 100 ש"ח (לדוגמא: נוקיה 5120).

מכשיר זה יהיה מיועד למכירת הרכב לצורך העניין, או מכירת כל דבר אחר דרך לוחות כלשהם,

כך , כאשר תרצו פרטיות, תוכלו לכבות אותו ולא תצטרכו לפרסם את מספר הסלולרי הפרטי והמרכזי שלכם.

פעם פרסמתי מיקרוגל למכירה, התקשר אליי מישהו ב4 לפנות בוקר, הציע לי 50 שקל... :-D

מאז למדתי את הלקח

אחלה רעיון :-D

צריך לשים את זה פה בדביק ..

פורסם

תאמינו או לא ישנם עוד אנשים לא מחוברים למציאות בלשון המעטה !, אני החלטתי לתפוס יוזמה ולפרסם את רכבו של גיסי כאן ב - קניה מכירה תית הכותר 406 במצב נדיר ביותר ! ! !, זאת בתקווה כי מרבית האנשים כאן בפורום מביני עניין ועפ"י רוב אכן זה המצב, אך תאמינו או לא כי אני עדיין קצת בשוק, התקשר אדם די מבוגר מיד עם פרסום המודעה וביקש להבין מה לא סביר בדרישותיו הדרקוניות של הקונה המהולל ? ושגם הוא מן הסתם היה עומד על דרישות מסוג זה שכן ככלות הכל הוא ",משלם על הרכב ולא גונב אותו", אזי בקשות מסוג זה הן לדעתו סבירות בהחלט גיסי הקשיב לו בסבלנות ובאריכות ע"מ להבין עד לאן אפשר עוד להגיע ואז הוא הסביר שהוא מחפש רכב כזה כבר כמעט שנה ושכל מה שהוא מצא עד היום זה זבל ! ואנשים שלא מבינים שום דבר ואגב הוא ציין, "אני מגיע מהצפון במיוחד ככה שאם הרכב לא נראה לי אני מצפה שתשלם לי עבור הדלק ואני לא פרייאר ולא אשלם מחירון וגם לא קרוב לזה" ואני בא עם מזומן ואם נראה לי אני לא עושה העברת בעלות אלא משלם ולוקח כנגד לקיחת ת.ז שלך, ואח"כ, אני אשלח לך אותה בדואר, לאור כל האמור לעיל והנסיון עם הקונה הקודם והמאמץ הלא קל שהשקיע גיסי בעצמו עד שמצא את הרכב הספציפי במצבו הכ"כ מיוחד ומאחר והגיע למסקנה הגיונית לאחר היוועצות עמי, כי הסיבה בגינה החליט למכור את הרב קרי נסיבות בהן באם לא ימכור את הרכב אזי, יווצר מצב בו הרכב ייאלץ לעמוד במהלך ששת החודשים הקרובים גמלה החלטה שפויה בליבו, וכפי הנראה הוא לא ימכור את הרכב ואני כ"כ שמח ומאושר מכך שאין לכם מושג עד כמה, ובהקשר זה ראוי לציין את הפרסומת של לובינסקי טרייד תיזהרו מנחשים ולתת משמעות כפולה גם לגבי ה ק ו נ ים ! ! ! אז לתשומת לבכם שימו לב למי אתם מוכרים.

פורסם
וואלה לא ולראיה ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,עכשיו טוב ?
זה בדיוק מס' הפסיקים שהיו חסרים בהודעתך הקודמת.
פורסם
זה בדיוק מס' הפסיקים שהיו חסרים בהודעתך הקודמת.
אם אתה באמת רוצה לעזור לבחור, ולא סתם להביך אותו, תעיר לו בהודעה פרטית - ולא ע"ג הפורום.

פורסם

דחילאק תן לו לבעל האוהב, והמשועמם שייהנה קצת אם זה מה שבא לו לעשות, כי מבין גדול במוטוריקה הוא לא ? אולי בפסיקים כן ! מעיר על פסיקים וכתיב נכון אבל נותן תשובות שגויות ו או חלקיות לשאלות שנשאלות בפורום אז להבא, בעל אוהב כאשר אתה כותב תשתדל לדייק, או לא לענות בכלל " 3 סוגים של כריות אוויר" ?,וכן הלאה.

פורסם
עכשיו הוא רוצה לשלם מעל המחירון??? יאללה שימכור...:roll:

קונה כזה, יתקשר למחרת המכירה ויגיד שעבדו עליו מאיזושהיא סיבה ויבקש להחזיר את הרכב, עדיף לא להתעסק עם מבלבלי מוח כאלה, גם אם למראית עין הם מוכנים לשלם יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...