Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

volvo 144

yo-hr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הזדמנות לקנות וולוו 144 שנת 69 הרכב אמור להיות במצב נסיעה בסך הכל במצב טוב לא חלוד מדי

מנוע 2000 אוטומטית . כמה לדעתכם כדי לשלם לכזה רכב?

פורסם

יש לי הזדמנות לקנות וולוו 144 שנת 69 הרכב אמור להיות במצב נסיעה בסך הכל במצב טוב לא חלוד מדי

מנוע 2000 אוטומטית . כמה לדעתכם כדי לשלם לכזה רכב?

כמה שפחות.....צחוק בצד, הערכת מחיר לרכב תלויה בגורמים רבים ובמשתנים נוספים פרט לשנת יצור ונפח מנוע...תמונה של הרכב, פנים, חוץ ומנוע, פרטים על עברו ומצבו הנוכחי, יתנו לחברים אפשרות להערכה.... ולמרות זאת הייתי ניזהר מאוד ולוקח בחשבון הוצאות גדולות מהמתכנן... ואם נחזור למה שכתבתי בהתחלה, ככל שתשלם פחות על הרכב יהיה לך יותר כסף לשיפוץ ותיקונים -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אתה צריך להחליט מה מטרת הקנייה, חובב וולוואים? סתם רכב שנוסע עם פריוולגיות אספנות?רצון ומוטיבציה לשפץ?

אין מחירון לדבר כזה עם הרכב משופץ למשעי ומדהים מכל הבחינות הוא עשוי להגיע אף ל-20000 שקל, ואולי אף יותר.

במצב של גרוטאה+ שנוסעת לא הייתי משלם יותר מ-1000 שקל.

ואני מחזק את דברי קודמי בקשר לעיניין העלויות.

בכל מקרה יש קסם מסוים בנסיעה ברכב כזה שרק המורעלים לעיניין יבינו מהו.

• תוכן חדש...