Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מדויק, בכל המושבים שראיתי שהסתמכו על חגורת הבטיחות צורף לכסא locking clip שאמורים לחבר לרצועה והופך אותה לבלתי קפיצית.

נסה לבדוק בהוראות שמצורפות לכסא.

[/right]

מכיר את הקליפ. ובכל זאת יש כסאות בלי קליפ ו/או קליפ חסר תועלת, כלומר כזה שעדיין לא תופס את החגורה מספיק חזק או שאינו יכול לתרום מספיק בכלל התקנה קשה. היה לי כזה סל-קל לילד הראשון. ודרך אגב, לקח לי זמן לגלות איפה החביאו את הקליפ בכיסא שהיה לנו אחר-כך, ואז התברר ששכנים שהשתמשו באותו דגם, והמליצו עליו, כלל לא ידעו על הקליפ. שוב, אני בעיקר מנסה להצביע על בעיה בשימוש בפועל, שלעתים דורש מיומנות וידיים טובות.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא סתם פותחו ה LATCH וה ISOFIX כדי לענות על בעיית ההתקנה, מנסויי ריסוק רואים שלא תמיד הם טובים יותר בריסון מול חגורה מותקנת היטב.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ציטוט מאתר אמריקאי

Child Booster Seats and Child Restraints

• Booster seats are required for children under the age of eight, weighing more than 18 kg but less than 36 kg (40-80 lbs) and who stand less than 145 cm (4 feet 9 inches) tall.
    A child can start using a seatbelt alone once any one of the following criteria is met:
    • the child turns eight years old;
    • the child weighs 36 kg (80 lbs); or,
    • the child is 145 cm (4 feet 9 inches) tall.

הרי ברור שחוקים בישראל האתיקו מארה"ב..... אבל שכחו להגיד שברגע שאחד התנאים מתקיים לא חייבים בוסתר. יפה להגיד שחייבים להיתקיים 3 תנאים אבל נהיה מעשיים.....אני מקיר אנשים מבוגרים שלפי קריטריונים של 36 קילו ו1.45 גובה חייבים בוסתר.....(טוב הגזמתי) ... אבל להגיד לילד ש עד בר מצווה נוסעים בבוסתר גם הגזמה....

חוץ מזה אנחנו יודעים שאמריקאים לפעמים מגזימים בקטע של בטיחות ( פחד תביעות)....

וכמובן כמו כולם אני בעד בטיחות.... בטיחות מעל הכל.....אבל בלי הגיון לא נגיע לבטיחות.

לפי דעתי היו צריכים להשאיר לשיקול הורים מתי עוזבים בוסתר ומשתמשים בחגורות של הרכב..

!!! FUCK THE FUEL CRISIS

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

באירופה...

ולעיתים גם בסוכנויות הרכב שמוכרים מכוניות עם חיבור איזופיקס (ובמחיר די גבוה).

ועם כל השרשורים בנושא אני עדיין לא הצלחתי להבין אם בוודאות כסא בתקן LATCH האמריקאי יכול להיות מותקן ברכב עם הכנה לאיזופיקס (והרי כסאות LATCH אפשר לרכוש בארץ).

אם יש לך רכב עם איזופיקס, אולי תבדוק עבור כולנו אם כסא LATCH מתאים?

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
אם יש לך רכב עם איזופיקס' date=' אולי תבדוק עבור כולנו אם כסא LATCH מתאים?[/quote']אני נוסע ככה בשני רכבים, בהונדה ג'אז מצוין בפירוש שהעוגן מתאים לשתי הצורות, במגאן אין ציון מפורש.

מעשית לא צריכה להיות בעיה- העוגן של איזופיקס הוא רבוע ברוחב 2 ס"מ בערך, LATCH משתמש בתפס פשוט שמתלבש מצוין על העוגנים. הבעיה היחידה שעשויים להתקל בה היא מיקום העוגנים מול הכסא שעשוי להפריע לחיבור- אני מניח שאיזופיקס מגדיר רוחב קבוע ואילו LATCH מאפשר גמישות.

אגב, ניתן לרכוש בארה"ב קיט לחיבור LATCH במחיר זול מאד, שווה לבדוק אם אפשר להזמין אותו לארץ.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

אני צריך עזרה בנושא סל קל.

בחנויות מציעים סל קלים שמתחברים גם לעגלות, ורציתי לדעת האם הם בטוחים מספיק?

הציעו לי של : פג, ד"ר בייבי, ו Inglesina.

תודה

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

תלוי בדגם הספציפי, בדרך כלל אלו סלקלים "נשלפים" שמתחברים לבסיס ברכב ואז (שוב, בדרך כלל צריך לבדוק ספציפית) הם פחות בטוחים.

פורסם

במה הם פחות בטוחים, בזה שהם נשלפים?

ואם לפי דגם ספציפי, אז מה לגבי פג?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...