Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אולי במקרה ראיתם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום ראשון האחרון גנבו לי את הקורטינה סטיישן 76 ,צבע לבן

סימני היכר : 398980

מכה חזקה בצידו האחורי ימני של הרכב

פנס קדמי שמאלי שבור

הרכב ניזוק בתאונת פגע וברח לפני שבועיים וכל ענין גנבתו

במצבו הנוכחי הוא מוזר ותמוה

פורסם

כנראה שנגנב ע"י סוחרי ברזל...

גונבים הכל היום: תחנות אוטובוס, שלטים, מכסי ביוב וגם מכוניות שנראות זנוחות...

נתקווה שתמצא אותה !

אגב, יעזור מאוד אם תכתוב איפה היא היתה...

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

אוי ואבוי!!!

אל תגיד לי שזו הקורטינה סטיישן מרחוב רהב בבת-ים! :cry: :cry:

אתה יודע כמה פתקים השארתי לך עליה?!! עשרות!

היא עברה תאונה?

איך? מתי? איפה? גם העמדת אותה במיקום בעייתי, בדיוק בסיבוב שאפשר לצבור שם מהירות...

ת.נ.צ.ב.ה :cry:

IMAG0012.jpg

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

תבדוק גם ביפו, במיגרשי החלפים, אבל הכי סביר באמת, תתקשר לעריה! נקווה רק, שלא לקחו אותה עם השופל ישר למיגרש המיחזור בכביש האזור- משם כבר אין לך מה לקחת......:? לא רוצה לבאס אותך, אבל סיכוי סביר, שלא תראה אותה יותר- לי זה קרה עם אחת מהאסקורטים לפני כמה שנים: פשוט, באו באמצע היום, ולקחו אותה מחניון של הבסיס בראשון, עם מנוף, כולם ראו, ולאף אחד לא הזיז, וכל החיפושים לא העלו דבר, כולל חיפוש עצמי, שעשיתי באיזור (ואני מכיר "כמה" מקומות!)....

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אוי ואבוי!!!

חשוד עיקרי כבר יש לך מר בורגמן.

מיסטר ווטסון.

פורסם
אוי ואבוי!!!

היא עברה תאונה?

איך? מתי? איפה? גם העמדת אותה במיקום בעייתי, בדיוק בסיבוב שאפשר לצבור שם מהירות...

ת.נ.צ.ב.ה :cry:

אממ... משהו פה מסריח

הוא התחיל בלמכור במהירות את האסקורט שלו.... במחיר זנות... כנראה כדי לשלם לגרר ולמקום מסתור...

הוא שם לך פתקים על האוטו, ואפילו אומר שהסיבוב הוא מקום שניתן לצבור בו מהירות עם האוטו שלך (מעניין איך הוא יודע את זה)

השערות שלי?? שבר את החלון, הוריד בלם יד, התדרדר בסיבוב ישירות אל הגרר וברח למקום המיסתור עם האוטו, לדעתי ל- "בורה בורה" מי יחפש את האוטו שם ?

פורסם

יופי עולל!

תגיד, יש לך משהו שם בראש או שנשאר שם רק קש מהימים שהתנדבת בקיבוץ?!

השארתי לו פתקים עוד מהתקופה שחיפשתי פורד ישנה, ובבת-ים לא חסר כאלו (ומי שמכיר את האיזור יודע)

ועוד דבר אחד, חכם חנוכה.

התכוונתי ב"לצבור מהירות" התכוונתי לעובדה שיש שם עיקול ללא תמרור עצור, ובעצמי ניתקלתי באחד מהפעמים שבאתי לשים פתק במיצובישי סופר לאנסר ירוקה שלקחה את הפנייה במינימום חמישים קמ"ש.

אם משהו מסריח פה, זה הפה שלך.

עברתי לכתובת חדשה

פורסם

הצביעות פה זה משהו...

אחרי שכולכם עודדתם את עידן לא למכור את האסקורט ולוותר על החלום שלו עכשיו פתאום אתם מפנים עליו אצבע מאשימה על הקורטינה שניגנבה?! ראבעק, שתהיו בריאים...

לפותח השרשור- אני מקווה שתמצא את האוטו ובמקומך הייתי מתחיל מהשכנים שלך- יפו.

בני- בזמנך החופשי...

מאוכזב מהצביעות שחוגגת פה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

ל-subaru-man ול-v8וחצי:

מה הלחץ? אתם לא רואים ש-starck ומוטי בסה"כ מתלוצצים?

מי מאשים?

ווהוווו אנחנו טיפה רגישים היום, ההא?

אז אולי במקום להפוך את הטופיק הזה, של אדם שצריך עזרה במציאת הרכב שלו שכנראה נגנב/נגרר, תנסו לעזור לו - ואם לא זה אז לפחות לא לקלקל לו את הטופיק?

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
מה הלחץ? אתם לא רואים ש-starck ומוטי בסה"כ מתלוצצים?
אודי, יש דברים שלא צוחקים עליהם.

לבחור גנבו את האוטו, אני לא יודע אם הוא קשור אליו או לא - אבל אתה לא יכול לדעת איך הצד השני שכרגע לא כ"כ בא לו לצחוק על האבדה שלו, ושבנוסף, לא מכיר את ההומור המשובח של אדון אסף היקר, יפרש את דבריו!

אין לי כוח להתעסק עם החוק.

גם ככה אני על תנאי...:wink:

ובוא נסגור את הנושא הזה כאן.

נ.ב

תביא את הספרים ביום שישי הבא.

עברתי לכתובת חדשה

• תוכן חדש...