Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשירשור שנפתח ב"כללי" - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=87208

גנבו/ הורידו לי מהאוטו מאין גומיה שמכסה את מנעול הרכב, למי שמכיר באסקורטים (מכל דור) ובפיאסטות, ישנה גומיה מעל המנעול וכך חשוף רק החלק עליו מכניסים את המפתח.

נכון לכרגע חשוף כל האיזור מסביב כך שגם קל יותר לפרוץ (מנגנון המנעול לפחות בחלקיו החיצוניים) וגם בסופו של דבר יכנס לכלוך.

מהיכן אני יכול להשיג מכסה זה (מאין גומי או פלסטיק די קשיח) היות ולא ניתן לפרקו בלי לקרוא אותו?

נזקים קטנים כאלה משגעים אותי והייתי רוצה לתקן זאת בהקדם.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

לדעתי זה חלק שבא עם המנעול ולא גומיה לבד שניתן להרכיב.

לדעתי תברר אצל פחח אם יש לו גומיה כזו והוא יכול להרכיב, או שתצטרך ללכת למנעולן ולהחליף מנעול, וזה סתם באסה עוד מפתח שלא שייך בצרור.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לתשומת לבך...

"מהיכן אני יכול להשיג מכסה זה (מאין (=מעין) גומי או פלסטיק די קשיח) היות ולא ניתן לפרקו בלי לקרוא (=לקרוע) אותו?

עוד 1 מהדברים הקטנים והמעצבנים בחיים

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם
לתשומת לבך...

"מהיכן אני יכול להשיג מכסה זה (מאין (=מעין) גומי או פלסטיק די קשיח) היות ולא ניתן לפרקו בלי לקרוא (=לקרוע) אותו?

עוד 1 מהדברים הקטנים והמעצבנים בחיים

אין ספק! (אלא אם כן, הכותב לוקה בדיסלקציה - מה שסתם עלול לפגוע ברגשותיו...)

פורסם

1. הכותב אכן לוקה בדיסלקציה, אבל אמרו לו כבר דברים יותר גרועים מזה, כך שרגושתיו של הכותב נשארו יד ראשונה מצב מכני מעולה.

2.ביקרתי אצל שני פחחים.

הראשון אמר לי שזה חלק שמגיע עם המנעול והשני שלפי דעתו ניתן להזמין את הכיסוי במוסך מורשה וזה מה שאני יעשה.

אטרקציות לאירועים

פורסם

עזבו אותכם דיסלקציה.

המוסך המרכזי נמצא איפושהו בחולון ואני חייל ככה שזמן לחפש אותו לא ממש יש לי.

למישהו יש הצעה טובה יותר, למשל כיצד להוריד את הגומיה מבלי שתיקרע או כיצד לקנות אותה במקום אחר ( האם המוסך שלי יכול להזמין מפורד ?).

אטרקציות לאירועים

פורסם
עזבו אותכם דיסלקציה.

המוסך המרכזי נמצא איפושהו בחולון ואני חייל ככה שזמן לחפש אותו לא ממש יש לי.

למישהו יש הצעה טובה יותר, למשל כיצד להוריד את הגומיה מבלי שתיקרע או כיצד לקנות אותה במקום אחר ( האם המוסך שלי יכול להזמין מפורד ?).

כן, תפרק את כל הדלת.

ככה הגומיה לא תקרע.

גש לפירוקיה, תוריד את הגומיה בזהירות, הם לא ייקחו ממך כסף אני דיי בטוח.

באזור אזור/חולון יש המון, וגם אסקורטים/פיאסטות.

חוץ מזה יש אחת פה ליד הבית שלי, מפורקת לגמריי, אולי יש לה את הגומיה, אני אבדוק לך.

פורסם
כן, תפרק את כל הדלת.

ככה הגומיה לא תקרע.

גש לפירוקיה, תוריד את הגומיה בזהירות, הם לא ייקחו ממך כסף אני דיי בטוח.

באזור אזור/חולון יש המון, וגם אסקורטים/פיאסטות.

חוץ מזה יש אחת פה ליד הבית שלי, מפורקת לגמריי, אולי יש לה את הגומיה, אני אבדוק לך.

גם אם היא מפורקת לגמרי- אל תיגע. הרכב לא שלך ואתה עלול להסתבך בגלל גומיה קטנה.

• תוכן חדש...