Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היית מקל עלי אם היתה לי לבנת חבלה ונפץ חשמלי יום יום מתחת לשטיח.

כיוון שאין לי, אני מאלתר :-)

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

גם בזה אני יכול להקל עליך

דבר איתי בפרטי

סתאםםם סתאםםם עוד יחשבו אני סוחר נשק :D

בעקרון לא בעיה למצוא שאינטרנט תרשים ליצור פצצה...., מישהו פה במקרה קרוב של יחייעייש ?

פורסם
גם בזה אני יכול להקל עליך

דבר איתי בפרטי

סתאםםם סתאםםם עוד יחשבו אני סוחר נשק :D

בעקרון לא בעיה למצוא שאינטרנט תרשים ליצור פצצה...., מישהו פה במקרה קרוב של יחייעייש ?

אני!!!! (מהצד השני :twisted: )

בחייאת, סעו נורמאלי, כדי שלא ניתנגש :wink: (ועוד עם זה שיש לו לבנה מיתחת לשטיח...)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

נראה לי שאת הדיון על ונדליזם פלילי בעליל כדאי לעצור פה.

זה לא שאני נגד הרעיון הכללי של שיבוש פעולתן של המצלמות האלו, אבל עצות מעשיות, חלקן מעשיות יותר וחלקן פחות, הכוללות שימוש בלבנות חבלה ועוד אמצעים שונים ומשונים מקומן לא בפורום הזה.

ננעל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...