Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סבבה ויש לי עוד שאלה אחי....

יש לי טויוטה יאריס 2005, ומותקן בה הרדיו דיסק שבא כחלק מהרכב....

רציתי לדעת שני דברים :

א. האם אפשר לחבר מערכת נורמלית על חשבון המערכת הזו מבלי לחתוך את הפלסטיק ברכב ?

ב. האם תהיה בעייה לחבר את המגבר JBL הנ"ל לרדיו דיסק המקורי ?

תודה רבה מראש !!

פורסם
ולא יחול שום שינוי באיכות הסאונד בגלל שהמערכת היא מובנית ולא ברמה גבוהה ?
איכות הסאונד כבר תלויה ברמקולים ו/או סאב שיש לך...
פורסם

למנהלים - בבקשה למחוק את הפוסט. (טעות, עמכם הסליחה.)

פורסם

אז אתה אומר ששווה לי להשקיע את הכסף לפירוק של הרדיודיסק המקורי שבא עם הטויוטה ולקנות מערכת חדשה אחי ?

פורסם

אם יש לך כסף אז למה לא....אבל לדעתי אם אתה לא מטורף בנושא אז קודם תשמע עם המערכת הזאת ועם הזמן תחליט אם להשקיע במערכת או לא אל תמהר...מה שכן אם אתה קונה מגבר אז תשקיע ברמקולים מתאימים

פורסם
מאוד קשורה......

למשל מתח היציאה למגבר משפיע מאוד

מתח היציאה הוא לא עד כדי כך משמעותי אלא אם כן מדובר על טשטוש רעשים.

אם קיימים רעשים הם יהיו גם עם 12.5V פריאווט, אבל יטושטשו אולי אפילו עד גבול של כמעט לא מורגש.

לא כל מכשיר מגיע עם 8V פריאווט ..., ותמיד ניתן לכייל את מתח הכניסה של מהגבר ולכוון בהתאם על מנת להשוואת מתח היציאה של הHU למתח הכניסה של המגבר.

אלפיין 9853/9835 מגיעים עם "רק" 2V פריאווט והם נשמעים נהדר..

המכשירים היותר מתקדמים של אלפיין או קלריון מגיעים עם 4V...תקח בערבון מוגבל את כל המתחים המופלאים כמו 5-8V כמו ברוקפורד,פיוניר,פאנסוניק ,קנווד וכו'.

בד"כ מערכות מובנות ברכבים מגיעים עם משהו בסביבות ה2V וזה מספיק.

under construction..

פורסם
אז אתה אומר ששווה לי להשקיע את הכסף לפירוק של הרדיודיסק המקורי שבא עם הטויוטה ולקנות מערכת חדשה אחי ?

יעזור אם תשתף אותנו מה שאר הציוד שיש לך כעת ביד.

ככלל, לא הייתי ממהר להחליף את ה-HU.

בהנחה שאתה הולך על מע' ממוצעת של מוזיקה טובה ולא מתכוון להשתולל (אם אתה שואל על מגברי 200$ כנראה שזה המצב...).

אגב - איזו שנה הרכב?

פורסם
מתח היציאה הוא לא עד כדי כך משמעותי אלא אם כן מדובר על טשטוש רעשים.

אם קיימים רעשים הם יהיו גם עם 12.5V פריאווט, אבל יטושטשו אולי אפילו עד גבול של כמעט לא מורגש.

לא כל מכשיר מגיע עם 8V פריאווט ..., ותמיד ניתן לכייל את מתח הכניסה של מהגבר ולכוון בהתאם על מנת להשוואת מתח היציאה של הHU למתח הכניסה של המגבר.

אלפיין 9853/9835 מגיעים עם "רק" 2V פריאווט והם נשמעים נהדר..

המכשירים היותר מתקדמים של אלפיין או קלריון מגיעים עם 4V...תקח בערבון מוגבל את כל המתחים המופלאים כמו 5-8V כמו ברוקפורד,פיוניר,פאנסוניק ,קנווד וכו'.

בד"כ מערכות מובנות ברכבים מגיעים עם משהו בסביבות ה2V וזה מספיק.

9853 אכן מגיע עם 2V

9835 מגיע עם 4

וגם ה33 מגיע עם 4

כמובן גם ה55

• תוכן חדש...