Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספריי לניקוי מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי שם ספריי כשהמנוע היה חם אחרי עבודה ואז נתן לו להתקרר,אחר כך כשהמנוע התקרר הוא שתף מצינור מים והמנע יצא נקי

אני רוצה גם לעשות את זה והשאלה היא אם זה לא הורס שום דבר ואם זה לא מייבש גומיות (לפי מה שאבא שלי אומר)

תודה.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

זה לא הורס כלום, גה פשוט ממיס את כל הליכלוך שמצטבר עם השנים,לכלוך קשה שלא יירד עם מטלית.

אני ממליץ לך לקנות 2 מיכלים , אחד תמלא את תא המנוע (כסה את המפלג ומערכות חשמל עם שקית לפני שלא יירטבו), ועם המיכל השני תנקה את תחתית המנוע, תתכופף ותשפריץ את החומר מתחתית הרכב על כל המכלולים ואח"כ עם צינור מים הכל יורד.

לבסוף עוד המלצה, קנה ספריי סיליקון ותתיז על כל חלקי המנוע - זה ישמור לך וייתן שכבת הגנה.

יום טוב.

פורסם

תודה אני אעשה זאת,איזה ספריי סיליקון זה בדיוק?

לאותו שימוש? או שמשהו אחר בנוסף

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

שלום

אל תרסס ספריי סיליקון באזור המנוע !!!

רסיסי ספרי עלולים להשאף למערכות ניטור אוויר נכנס למערכת הדלק והספרי עלול להדבק למערכת.התוצאה המנוע יזייף לך.

כפי שכבר נכתב בעבר לא מומלץ לשטוף את המנוע בעזרת צינור מים ובמיוחד ברכבים חדשים.

מרק

איזה כייף לי :)

פורסם

או קיי תודה אני אעשה את רק עם ספרי להורדת לכלוך וזהו פעם ב15 שנה אפשר לדעתי

פורסם

לדעתי אל תעשה את זה... תתפלא לשמוע אבל לפעמים הליכלוך שומר על המנוע.. לפעמים יש "חורים" אם "סדקים" קטנים שנסתמו עם הלכלוך, מה גם שאם זה מפריע לך בעין , פשוט תחליף חלקים ..

פורסם

שטיפת מנוע 5 נקודות:

1. כל מסיר שומנים הוא חומר אגרסיבי שמזיק לצנרת גומי ואטמים...וגם מגבירקטרוזיה וחלודה

בברגים וחלקים חשופים.

2. מחברי חשמל ואלקטרוניקה, וחיישנים למנהם מתקצרים/ נשרפים משטיפה במים

3.שמן אבק רווי בגריז בתחתית המנוע מגינים עליו מפני קורוזיה וחלודה (שים לב עוד חודש שלוליות החורף)

4. תרסיסי סיליקון-אם ישאבו למערכת- יעשו יןתר נזק מתועלת

5. אם אתה מתעקש להיות יצירתי מרח חומר ניקוי עם סמרטוט או מברשת. נקה עם סמרטוט

טבול במיים.

לא קיטור לא מיים בלחץ לא מיים בלי לחץ

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

תודה רבה הערתם את עיני ואמה שאני אעשה זה עם מטלית כמו שציין jlavi2002

הסיבה ששאלתי פה זאת הסיבה שחשבתי שזה לא ממש בריא למנוע....

פורסם

תוספת קטנה..

ברכב הקודם שלי, פג'ו 106, לפני המכירה הלכתי ושטפתי אותו במוסך שלי תמורת 70 שקלים (ספריי אחרי זה קיטור ובסוף ספריי לחץ אוויר). התוצאה לא הייתה משהו...

בדרכי חזרה הביתה אני קולט שהחום מנוע עולה טיפונת מעל הנורמה..עצרתי, בדקתי כמובן מים\שמן וכו..ואז הבנתי שהוונטה לא נכנסת לפעולה כלל.

אז ניתקתי אותה מהיוניט חום (ככה בפג'ו היא עובדת כל הזמן) ונסעתי למוסך ששם החליפו לי את היוניט שנשרף. בדרך גיליתי שהפיוז של ההזעקה הלך גם כן...וכל זה כמה שעות לפני המכירה של הרכב..

בקיצור השטיפות האלו רק מזיקות (במקרה שלי) וכמו שכבר אמרו פה הדרך ההגיונית היחידה שנשארת פה זה לשטוף עם מטלית רטובה.

• תוכן חדש...