Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב-הבעייה שהייתה עם השעון למי שזוכר?-נעלמה עם החלפת מצבר...

ולעניינינו:עלייה.התחלת נסיעה בהילוך שני.קשה לו.לוחץ טיפה על הקלאץ' ומשחרר.הטורים מזנקים לרמה של הילוך ראשון,ברגע הנכון מוריד טיפה את הרגל מהגז,הטורים מתייצבים בהילוך שני.אותו דבר בהילוך שלישי-במקום להוריד הילוך,לחיצה קלה על הקלאץ',ו...אוטומט!.

בעייה מוזרה שנייה:בקנגו הילוך אחורי דורש הרמה של צ'ופצ'יק מתחת לידית.אבל לפעמים מתבלבל לו הילוך ראשון עם הילוך רוורס,כולל אור רוורס!לא מובן בכלל...

תודה רבה לעוזרים,מעלי פיתרונות ולכלל בעלי הדעה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ה"בעיה" היחידה היא עם הנהג..... צר לי.

אתה גורם לבלאי מוגבר בעיקר של מערכת התמסורת. אין שום סיבה להתחיל נסיעה בשני,בטח לא בקנגו,אין שום סיבה לנסוע בהילוך לא מתאים.

מה שאתה עושה זה קיצור דרך שבו מועלה הספק ומומנט המנוע לשיא ואז "מגשר בפער בין ההילוכים ע"י שחיקת המצמד .

אחרי שתעביר הילוכים כמו שצריך תצליח גם שלא להתבלבל בין הראשון לרוורס..:wink:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אתה עורך באוטו ניסויים??

חבל שתגרום לנזקים מיותרים.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

1. בנוגע ל"אוטומט" -> קלאץ' מחליק או נזילה ממחזירי השמן ישירות לקלאץ'.

2. אם השילוב לרברס לא מדוייק, צריך לבדוק את השטאנגות/בוקסות למוט ידית ההילוכים ולהחליף/לכוון לפי הצורך. ייתכן והכפתור דורש כיוון/בדיקה (מופעל כבל ?).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בנוגע לבעיה של הראשון-רוורס, זה לא דמיון שלו, כבר עברתי 3 קנגואים ובשתיים מהם היה את הבעיה הזאת מדי פעם. משום מה שמשלבים לראשון בלי להרים את הצופציק הזה עדיין משתלב לרוורס. לא זכור לי שנמצע פתרון ,מצד שני זה לא קרה כבר די הרבה זמן אז אולי זה כן סודר במוסך.

פורסם

אני חושב שאתה אחד הנהגים הכי גרועים ששמעתי עליהם. גם אם אתה עושה זאת בכוונה ובמודע. וגם אם היה לך מושג מה אתה עושה.

פורסם

קצת הגזמת הייתי אומר..

לא מתחילים נסיעה בהילוך שני ולא משנה אם זו עלייה (במיוחד אם זו עלייה!) התחל נסיעה בהילוך ראשון והרכב ייזנק כמו שצריך ולא יהיה "קשה לו".

פורסם
אני חושב שאתה אחד הנהגים הכי גרועים ששמעתי עליהם. גם אם אתה עושה זאת בכוונה ובמודע. וגם אם היה לך מושג מה אתה עושה.

שלום לך מיכאל שומאכר...נו הבאת עוד תואר למדינת ישראל?

לבן אדם יש בעיה מכאנית באוטו אני לא מאמין שהוא בכוונה מכניס לרוורס ושאר הירקות שצויינו כאן , עם זאת קורה לפעמים שמתחילים נסיעה בשני , כן זה קורה!!!, ואז מחליפים חזרה לראשון כשמזהים נפילת טורים ורעידות ברכב אני מאמין שכך הוא עלה על הבעיה...או ע"י כך היא נגרמת לו, בקיצור יש לבן אדם בעיה במקום לעזור (כרגיל...) אתם משתלחים בו... יופי ממש מעולה.

• תוכן חדש...