Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תדלוק ב98 אוקטן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

התוסף שדיברתם עליו והצטברות פיח

איך הצטברות פיח משפיעה על אוטו ואיך אני כנהג ארגיש את זה?

האם זה רלוונטי לרכב בעל קרבורטור או שזה לא קשור?

והאם ברכב שלי (סובארו 87) מומלץ להשתמש בתוסף ואם כן אז איך?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאנקס שלום רב!

תוסף 44K נועד להסיר פיח מרכבים מוזרקים, שבשל תקלה במערכת ההזרקה, נוצרה תערובת עשירה, ובגלל לחץ הדחיסה הגבוהה, הדבר גרם לצלצולים של המנוע בעומס, ולדוטנציה , התלקחות של הדלק לפני הזמן מה שגורם לנקישות, ולנזק מיידי בלתי הפיך למנוע, התוסף ממיס את הפיח, הפיח נמס וחודר לשמן, אשר זקוק להחלפה מיידית לאחר הטיפול בתוסף, או אינו מיועד בעיקרון לרכבי קרבורטור, והוא לא בא במקום ניקוי ושיפוץ קרבורטור,להפך שימוש בתוסף זה יגרום לסתימות בקרבורטור, וחיתוכים קרטועים בנסיעה , ולכבוי הרכב בעת עצירה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בתדלוק 98 אתה כן תרגיש בהבדל בביצועי המנוע כמו כן ניתן לכוון את הרכב על 4 גאזים כשהו מתודלק רק ב 98 ואז ניתן לקדם את ההצתה כמה מעלות ולקבל ביצועים טובים יותר.

העניין בדוק!

פורסם

החלפתי מיכל דלק, תידלקתי אותו ב 98, הרכב כוון שבוע אחד בלבד לפני, ל 96 על המחשב, שבוע אחרי ששמתי 98 הרכב כוון שוב על המחשב והיה מה לכוון.....קידום הצתה+CO.

כעת הרכב נוסע על 98 ואני חייב לומר, הוא מעולם לא נסע כך.

לדברי המוסך, ברגע שאחזור למלא 96, הרכב יצטרך לעבור כיוון שוב ל 96.

יום טוב.

פורסם

חזור לתדלק אוקטן 96, ותיווכח שאין לך שום ירידה בבצועים, הרכב לא יצלצל, ויתפקד היטב, עם אותו כוון הצתה ו-CO שמכוון עכשו!

זה לא בדוק , זה בטוח!

בתמורה תחסוך כשקל לליטר דלק!

בברכה

צביקה

פורסם
החלפתי מיכל דלק, תידלקתי אותו ב 98, הרכב כוון שבוע אחד בלבד לפני, ל 96 על המחשב, שבוע אחרי ששמתי 98 הרכב כוון שוב על המחשב והיה מה לכוון.....קידום הצתה+CO.

יום טוב.

בביטחון מלא,השיפור הוא רק בהרגשה...

שמע לאנשים שדואגים לכיס שלך(רמז?לא המכונאי שעשה לך כיוונים...).

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

גורג ידידי ברגע זה פגעת במכירות אוקטן 98 בתחנתך, ופגעת במתח הרווחים שלך!

בברכה

ידידך

צביקה

פורסם

יאללה לא נורא , העיקר שאנשים יבינו מה נכון ומה לא...:wink:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אני חייב להבין, דלק 98 כידוע לי הוא דלק נטול עופרת כמו ה-95, נכון ?

אם כך איך אדם שמתדלק ב-96 שמכיל עופרת יכול לתדלק ב-98 ללא שום נזק לטווח הארוך ?

אם שאלתי שאלה מפגרת, סילחו לי, אני רק רוצה לדעת.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

דלק בעל אוקטן גבוה בוער במהירות נמוכה מעט מדלק באוקטן נמוך כך שלמעשה שימוש בדלק בעל אוקטן גבוה יותר מאשר המנוע זקוק לו, לא יעזור אלא אפילו יכול לגרום לירידה קלה בביצועי המנוע.

האוקטן הגבוה נחוץ למעשה כדי למנוע pre ignition ו detonation במנועים מתקדמים / משופרים בעלי יחס דחיסה גבוה

דלק מרוצים Racing fuel

הוא למעשה דלק באוקטן גבוה (שמתאים לטמפ' וללחצים הקיימים במנועים אלו) שעבר זיקוק ברמה גבוה יותר מה שגורם לו להיות נדיף יותר (הדלק חייב להיות בצורת גז כדי לבעור) וכך למעשה נוצרת בעירה אחידה, רציפה ויעילה יותר.

כמוכן הדלק נקי יותר מחומרים שעלולים לייצור שאריות פסולת במנוע.

כל זה כמובן מספק עוד כמה סוסונים למנוע.

Omnia mea mecum porto

פורסם

..בתגובה לשאלתו של DAMN , השואל שאל עם מעבר לאוקטן 98 במקום אוקטן 98( שניהם נטולי עופרת)ישפר את ביצועי הרכב לאחר שכוון בהתאם, וטענתי שהשפור יהיה פסיכולוגית, וומיותר בגלל עלותו הגבוהה הוא גם לא כלכלי, אלא לתחנות הדלק בלבד!

בברכה

צביקה

[ נ.ב- אוקטן 96 לא הוזכר בכלל בשרשור זה!]

פורסם

"ויחד עם השימוש בתוסף יש להכנס למוסך ולחבר את הרכב למחשב , ולבדוק את הסזיבות להצטברות הפיח, ולצמצם את התערובת העשירה, שימוש באוקטן 98, שתכונתיו להתלקחות עצמית גבוהה יותר, מאוקטן נמוך יותר( 95) אך היא לא תפתור את הבעייה אלא תחפה עליה ,בעלות של דלק יקר יותר!!"

תיקון טעות-

לדלק עם מספר אוקטן 99 יש התנגדות גבוהה יותר להתלקחות עצמית ולא כפי שנכתב למעלה.

דרך אגב, מה שמוכר בארץ כ"אוקטן 99" או "סופר 98" הם כולם בעלי מספר אוקטן 99. ההבדלים בשמות המוצר הם משיקולי שיווק.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
..בתגובה לשאלתו של DAMN , השואל שאל עם מעבר לאוקטן 98 במקום אוקטן 98( שניהם נטולי עופרת)ישפר את ביצועי הרכב לאחר שכוון בהתאם, וטענתי שהשפור יהיה פסיכולוגית, וומיותר בגלל עלותו הגבוהה הוא גם לא כלכלי, אלא לתחנות הדלק בלבד!

בברכה

צביקה

[ נ.ב- אוקטן 96 לא הוזכר בכלל בשרשור זה!]

צביקה, כן הוזכר אוקטן 96:

יום טוב.

השאלה שלי עדיין תקפה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...