Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ ראש- מונדאו 95

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אחת בשילת כנראה התחממה (רתחה) גם הטיימינג זז...הערכת מוסך מקומי יש לשפץ ראש מנוע

השאלה כמה יעלה שיפוץ ראש מנוע??

(כן אני יודע שעד שלא יפתחו מנוע קשה להעריך- אבל אם אני רוצה לקנות ולגרור למוסך אני זקוק להערכה)

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

לא ממליץ על המונדאו בשנתונים הנ"ל, רכב בעייתי ביותר , במיוחד כל החשמל ברכב והבידוד הגרוע של החוטים, החוטים מתחממים ולרוב נשרפים, צמות שלמות, בקיצור להתרחק.

פורסם

בK2500 ישנה אפשרות לקנות מנוע של פורד מונדאו:-)

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
מר בחור, אם תפרק ותחזיר לבד את הראש, השיפוץ יעלה לך 400-600 שקלים בלבד לתוצאות טובות.
שיפוץ ראש מנוע לא בדיוק שווה להצעת המחיר שנתת.

אולי יישור שטח.

בכל אופן, גם עבודת הפ"וה לא מומלצת למי שלא מקצועי: מספיק עודף מומנט, או אי הקפדה על סדר סגירה ע"מ לסדוק את הראש.

אני בכל אופן יכול לשער מחיר רק אחרי פירוק ובחינה מעמיקה של הראש. אולי יש צורך רק בליטוש (אז המחיר בהתאם), ואולי הראש כבר עייף, השסתומים שרופים, הקאמשאפט חלק, קפיצי ההחזרה חלשים וכו', כך שעדיף להחליף לראש משופץ.

בברכה,

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

**נערכה הדגשה של ההודעה כולה**

אם יש באפשרותך לפרק את ראש המנוע תעשה זאת, אני מבטיח לך שזה יכול לחסוך המון עליות.

עם הראש מנוע אתה יכול לגשת למכון לשיפוץ ראשי מנוע, במכון כבר יאבחנו את הבעיות שיש.

העלות תלויה בנזק, בלי לפתוח מנוע אפשר רק לנחש.

בהצלחה

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

שמע,

אני מהאזור ומכיר את המוסכים שבאזור-

רובם, בלשון המעטה- על הפנים!

כך שלדעתי קח את האבחנה שלהם בערבון מוגבל.

גם אם אתה מחליט לעשות משהו- אני אישית לא ממליץ לך לעשות זאת באזור.

בהצלחה!

• תוכן חדש...