Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איטום רמקול 6/9 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום חבר שלי שעובד בחנות של מערכות לרכב ראה את הרמקולים האחוריים שלי ואמר לי שאני לא מנצל את הרמקול מכיוון שכל הצליל בורח לי לחלל של הרכב,זאת כתוצאה מחיבור הרמקולים במקום הצדדי של המגש זאת אומרת לא על המגש אלה מתחת לפלסטיקים בצד (הרכב הוא הונדה הצ'בק למי שמכיר תעיניין).

הוא טען שאם הרמקול יהיה על המגש יהיו הבדלים משמעותיים בצליל, והוא אמר שאני יכול לאטום את חלל הרמקול לדוגמא בצמר סלעים כך שכל הצליל יעלה למעלה... בכול אופן אני לא מוכן להניח אותם על המגש כי זה מושך גנבים(ככה בוקשי רואים את הרמקול)

השאלה שלי היא אם זה טוב לאטום את סביבת הרמקול,כמו בסאב למשל ואם יהיו הבדלים בשמיעה?

תודה לעונים

פורסם

אולי לא ניסחתי את השאלה נכון:

האם רמקול שמונח בתוך חלל עמוק-האם צמר סלעים יכול לעזור כך שלא כל הצליל יברח למטה?

פורסם

תשמע, לרוב בני האדם יש רמקולים על המגש ובלי שום איטום ולא בורח להם שום דבר.

לפי דעתי שטויות

עדיף להשקיע את הכסף בהוספת מגבר וסאב

פורסם

וואו הצלחת להכניס שמה רמקולים?

מה נכנס שם?

זה שטויות מה שהחבר אמר לך...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני כבר שאלתי את השאלה הזו...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=79509&highlight=6%2F9

בסופו של דבר בניתי לבד את התיבות האלו לא עלה לי שקל בגלל שאת כול החומרים לקחתי מחנות של חבר שלי (עץ,בד סלעים מסמרים ולבד לכסות מהצדדים)

כמו שענו לי שם,אין לי בס בכלל מהרמקולים.לפי שמעתי יש ממש שיפור הצליל שלי יותר נקי/חלק או איך שתקראו לזה.

שורה תחתונה עם זה יוצא לך להשקיע בזה הרבה מאד כסף עזוב אבל עם לא עולה לך כסף לך על זה.

רז

פורסם
אני כבר שאלתי את השאלה הזו...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=79509&highlight=6%2F9

בסופו של דבר בניתי לבד את התיבות האלו לא עלה לי שקל בגלל שאת כול החומרים לקחתי מחנות של חבר שלי (עץ,בד סלעים מסמרים ולבד לכסות מהצדדים)

כמו שענו לי שם,אין לי בס בכלל מהרמקולים.לפי שמעתי יש ממש שיפור הצליל שלי יותר נקי/חלק או איך שתקראו לזה.

שורה תחתונה עם זה יוצא לך להשקיע בזה הרבה מאד כסף עזוב אבל עם לא עולה לך כסף לך על זה.

גבר אתה אומר את זה כי אתה יודע במה מדובר בהונדה הצ'בק מאחור?

חוץ מזה יש לי כבר צמר סלעים -השאלה אם זה לא מזיק לרמקול לאטום אותו,ואם יהיה הבדלים בסאונד.

פורסם

תשמעו מי שיודע מה המצב בהונדה הצ'בק מאחור יודע על מה אני מדבר,מי שלא זה באמת קצת קשה להסביר במילים אני ישתדל לארגן מצלמה דיגיטלית ולעלות תמונה,

בהונדה מאחור יש בצד מקום לרמקול 6/9 כאשר הוא מוצב מעל חלל פלסטיק בנפח של איזה 50 ליטר והרמקול עצמו (שבאמת יקר לרמקול 6/9 לא מפיק את כל היכולת שלו) יושב אבל לא אטום, הכוונה היא שלא רק כל הסאונד בורח למטה אלה שגם יש בפלסטיק חורים כאלו קטנים שבורח משם אוויר וסאונד.

יש לי כבר צמר סלעים-זה יכול להזיק לרמקול אם אני יסגור את החלל הזה מתחתיו?

פורסם

צמר סלעים לא אוטם !

המטרה של צמר סלעים הוא בתוך תיבה של סאב, שם הוא "אמור" לרכך את סוף המהלך

של הסאב ולדמות לו כאילו יש לו יותר נפח בתיבה.

ההבדלים בד"כ לא מורגשים..

בכל אופן, אם יש לך חלל של 50 ליטר זה לא מעט, אני מאוד אהיה מופתע אם בזה המדובר, בכל אופן

צמר סלעים זה לא מה שיעשה לך את השיפור.

השיפור האמיתי יבוא מלסגור את החלל הנ"ל, אבל למען האמת אני בכלל לא חושב שאתה צריך את זה.

בהנחה שאתה נוסע גם עם קומפוננט מקדימה, למה לך להשקיע ב6*9 האחוריים?

מלבד זאת, 6*9 לדעתי אין להם ממש בעייה של לשבת כFREE AIR,

כך שההבדל לא באמת חייב לדרוש התעסקות.

חשבת על זה שאולי המגבר שלך חזק ולא מנצל אותם כמו שצריך?

Race Smart

פורסם

עזוב בוא לא ניכנס לבעיות של מגברים וקומפוננט.

שורה תחתונה אני מניח כ-5עד 10 ס"מ מתחת לרמקול צמר סלעים או לא משנה מה וכך סוגר את כל החלל הזה מ-50 ליטר לליטר שניים . האם הרמקול צריך אוויר /יכול להינזק מזה?

פורסם

צמר סלעים לא אוטם !

עכשיו אתה מבין?

לא אוטם ! צמר סלעים מבודד, צמר סלעים משכך מהלך,סופג חום וכולי.

לא זה לא יזיק, אבל זה גם לא יעזור!

אם באת לפה לקבל יעוץ, למה אתה מתעקש לעשות הפוך?

יש כל כך הרבה דברים שאפשר לעשות במקום להאמין בוודו ובשטויות כמו אטימה עם צמר סלעים.

Race Smart

• תוכן חדש...