Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לילה של עצבים, והרבה........

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משטר דיקטטורי או לא, זה לא העניין, הסיפור כאן הוא :

מצאת איפה ה-ENTER

ואתה משתמש בו כ"כ הרבה, כמו ילד קטן שקנו לו צעצוע.... :twisted::lol:

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואף אחד לא מוכן שילמדו אותו דברים.

במיוחד בגיל 17-18 לדעת הכל זה יפה מאוד.

הלוואי עליי, אחרי 34 ועדיין לומד... :? כנראה שנולדתי קצת פחות מוצלח מאחרים...

).

יסלח לי אדוני המבוגר הילד אנוכי כמעט בן 20 חודש הבא..ויש לי לא פחות ניסיון ממך,(אומנם 3 שנים על הכביש)אבל אני רוכב ואוכל נהיגה ורכיבה מגיל 11,אז שככה אומנם אני לא יודע הכל אבלאני יודע הרבה הרבה בישביל להיות נהג טוב.

את השאר לא קראתי או שאני לא זוכר בזמן שאני עכשיו כותב.

פורסם

כמעט בן 20!!!!

אכן,רב נסיון וחוכמת חיים אתה.

סליחה,קטונתי,אדוני המלומד... :oops:

למדני נא מורי ורבי,כי רב ידע ונאדר כשרון אתה. :?

את המשפט העיקרי מדבריי לא הפנמת - גם בגיל 100 , תמיד יש לבן אדם מה ללמוד(חוץ מנהגי אלפא 75 כנראה).

פורסם

אחת הפכה לנהגת פורמלה ביומים והשנייה פתאום הייתה בקורס ראלי בהונלולו מה שמסתבר שהבנות הם לא פחות חרטטניות מהבנים,ואני לוקח הכל בהומור ולאמיצה שהציעה לי להתחרות חבל על הדלק וגם על האלפא כל דקה שהאלפא עובדת זה כסף מה לא ידעתם התכונן לבעיה הבאה,ורועי אכן צודק ההודעה שם לא נראת חצי ממנה כי אין כמו פה זה מסדר את השורות שם לא,ואותי מעניין לכל הרוחות איפה KITT שאמור לנהל את הפורום.

ול RadarJedi לפחות תגיד מזל טוב חודש הבא ב 18 אני בן 20

:wink:

פורסם
ולאמיצה שהציעה לי להתחרות חבל על הדלק וגם על האלפא כל דקה שהאלפא עובדת זה כסף

מישהו פה מתנהג כשפן סלעים.

לא יודע מי, אבל זה לא הבחורה.

פורסם
ולאמיצה שהציעה לי להתחרות חבל על הדלק וגם על האלפא כל דקה שהאלפא עובדת זה כסף

מישהו פה מתנהג כשפן סלעים.

לא יודע מי, אבל זה לא הבחורה.

שלחתי לנהגת שלנו מסר אישי להזמנה להתחרות בי במה שתרצה ברכיבה,בנהיגה,ברכיה על סוסים ,גמלים,חמורים,והיא ביכלל ברחה על ארבע ולא ענתה כלל וכלל והצעתי לה אפילו אתמול בלילה לבוא להתחרות בי איפה שהיא רוצה עם כמה אנשים שבא לה ועם כל "הקהילה שלה" והיא לא ענתה,אז אתה מאלה שמאמינים לכזה דבר? ואם אתה רוצה העתק של ההודעה אתה מוזמן לבקש.

לא פלא שהיא בפורום לנשים בלבד..הרי היא באה לעשות רק רעש וצילצולים ורואים את זה לפי העדפה המינית שלה.

יום טוב.

פורסם

לרועי306 :!:

למה

נראה

לך

שאני

אפסיק

להשתמש

באינטר........

הא?!

אני רוצה להתוודות....( למי שלא הבין עד עכשיו ) רק לפני שבועיים הבנתי שאם לוחצים על האינטר אז יורדים שורה..........

מה אני אשם שיש לי מנת משכל נמוכה...... ( ואני עוד רושם מהאוניברסיטה.... :roll: )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
ול RadarJedi לפחות תגיד מזל טוב חודש הבא ב 18 אני בן 20

:wink:

תהיה רגוע חביבי,שמתי אותך ב-CALENDAR , תקבל ברכה ביומולדת... :wink:

ואני באמת שמח שהבנת שפחים אפשר להחליף ,גם אם מישהו אוהב את האוטו יותר מבת הזוג.

חבל להתעצבן על זה .

• תוכן חדש...