Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפושית החדשה

TAL1111
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רציתי בבקשה מידע, חסרונות ויתרונות של החיפושית החדשה

כי אני אולי רוצה לקנות אבל לפי מה שראיתי אין הרבה על הכביש וגם הרבה אנשים שמוכרים אותה אחרי קצת קילומטרז.

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חוצפן. שאלה כזאת מפרסמים בפורום אחד, לא בשלושה.

החיפושית החדשה, אם עדיין מוכרים אותה בכלל, היא יקרה באופן מוגזם. זה מספיק בשביל לא לקנות אותה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שב"כ אוזבקי? לא הייתי מאחל את זה לאף אחד.

בכל אופן. אין תמורה לכסף. אין מקום, אין סחירות, בקיצור קניה לא כדאית.

אתה רוצה דווקא את החיפושית בגלל איזה סיבה?

מה הדרישות שלך? מה אתה מחפש? עם קצת פרטים ניתן יהיה להמליץ לך על רכב יותר מתאים לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על העזרה

הרצון שלי בלקנות את החיפושית החדשה:

1.כי ראיתי למכירה יד שניה שנת 2000 עם 60 אלף קילומטר, מנוע 1800 ב-78 אלף שקל

2.כי יש על המכונית הזו פוזה חבל על הזמן.

יש לי כמה שאלות:

1.השאלה שלי היא אם אוטו כזה שנת 2000 שווה את המחיר ולמה הרבה מוכרים אותו אחרי קצת קילומטרים?

2.ואם האחזקה והטיפולים שלו יקרים?(שזה י הכי חשוב לפי דעתי)

תודה לעוזרים :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. למיטב ידיעתי אין מנוע 1800 בארץ בייבוא סדיר, רק 2000 סמ"ק.

2. מכל הבחינות המכאניות זוהי גולף דור 4, לטוב ולרע. האמינות סבירה, אבל אל תצפה לביצועים ספורטיביים כלשהם.

3. אל תחשוב אפילו על נוסעים במושב האחורי או מטען בבגאז'. כמו כן, הרכב רגיש מאוד לפגיעות חניה (אין פגושים). מצד שני, הוא נראה נהדר, מיוחד ובכ"ז זו האיכות של פולקסוואגן.

4. גבר שנוהג בחיפושית החדשה כדאי שיכין בבית ארונית (קטנה מאוד, ככל הנראה) להניח את הביצים שלו לפני הנסיעה... "רכב כוסיות" אפילו יותר מה-206CC!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החברים כאן מיצו את הנושא,קצת פוזה בהמון כסף. גם האחזקה אינה זולה כמו כל VAG וחלקים יחודיים לחיפושית יקרים עוד יותר.

כתבת שאחזקה זולה הכי חשובה לך,בעיה במכוניות פוזה... אחרת הייתי מציע MGF או פיאט קופה שמציעות גם התנהגות והנאה מנהיגה.. קיימות מכוניות פוזה אמינות יותר ובעלות אחזקה שפויה כמו יונדאי קופה או MX-5 (מיאטה), החיפושית היא רכב חביב וגם אהוב ואם ליבך מושך לכיוון-קנה.. רק זכור כי התמורה לכסף היא לא הצד החזק של החיפושית.

בהצלחה

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיאט קופה ?

קצת קשה להשיג אחת במצב טוב או בינוני, וגם זה אוטו ספורט לכל דבר וזה לא מה שפותח השירשור ביקש.

בקיצור - פאג'ו 206CC מקסימום פוזה , כדי גם אוטומטית אם אתה רוצה אותה עגלה עד הסוף...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכולם

לי יש את החיפושית החדשה

רכשתי אותה לפני מספר חודשים יד שנייה שנת 2000 60 אלף ק"מ האוטו בבדיקה יצא ללא תקלות בכלל

ובסה"כ אני מאוד מאוד מרוצה מהאוטו חוץ מעלויות הדלק שהן דיי גבוהות

בגדול האוטו מדהים אני מאוד אהבתי!

אם יש לך שאלות שלח לי בפרטי.

ולכל האנשים שבעד הסיויק הצבאק אז אתה משווה פה שתי רמות שונות לחלוטין של מכוניות שזה הדבר הכי מצחיק ששמעתי אבל איש איש בדעת.

ולמה לו לקנות חיפושית כי חיים פעם אחת ונהנים מהחיים את אותה שאלה אתה יכול לשאול אדם שקנה אימפרזה טורבו . למה לך לקנות אותה שאתה יכול לקנות מזדה 3 כמו כולם? ככה כי יש אנשים שאוהבים את חויית הנהיגה או את האוטו הספציפי.

ולסיום הדבר הכי מצחיק ששמעתי זה הייה בנוגע לסחירות של החיפושית,

למיטב ידעתך חיפושית מוכרים מעל המחירון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב מאוד נוח יצא לי לנהוג על אחת כזאת בעיר, מרווח פנים ממש גדול, דש בורד ענק ואפילו פרח שלא נובל אף פעם :king: האוטו מאוד בולט על הכביש ותמיד מסובב מבטים, בטח שזה לא רכב ספורט, אבל רכב עם המון פוזה, איכות ואמינות של פולקסוואגן.

ואיך מישהו אמר לפני, כי חיים רק פעם אחת, הפירסומת של פולקוסוואגן.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואיך מישהו אמר לפני, כי חיים רק פעם אחת, הפירסומת של פולקוסוואגן.

הצחקת אותי, אם הייתי מקשיב לפרסומות של יבואנים כבר מזמן הייתה לי איזו קוריאנית.

מרווח פנים גדול זה לא חוכמה כשיושבים מלפנים. מאחור זו הבעיה. וכשהמכונית עולה כ-200000 ש"ח כחדשה (ל-1.6 אוטומט), אז היא הופכת לחסרת חשיבות לחלוטין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע רוני, זאת פירסומת שהולכת איתם כבר מספר שנים לא מבוטל...

ברור שלקנות כזו חדשה זה ביזבוז כסף ולא שווה, אבל עם יש לך אבא יהלומן ואתה כוסית אז למה לא?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...