Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפושית החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוגע למשפט הראשון שלך - אז מה? זה אומר שזה נכון? במיוחד ביחס לפולקסווגן זה לא נכון, הרי רוב המכוניות שהם מייצרים הן מרובעות, מיינסטרימיות ומשעממות.

בנוגע למשפט השני - אני יכול לחשוב על עשר מכוניות אחרות שאעדיף לקנות ב-200000 ש"ח (או 280000 ש"ח לגרסת הקבריולה) על פני החיפושית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שוב פעם, בתור רכב חדש לא שווה לקנות בכלל, גם אם אין לך מה לעשות עם הכסף.

בתור רכב שני במשפחה שנת 2000 זה אופציה מעניינת, אבל שוב, לאוהבי הנוסטלגיה והפוזה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

ולכל האנשים שבעד הסיויק הצבאק אז אתה משווה פה שתי רמות שונות לחלוטין של מכוניות שזה הדבר הכי מצחיק ששמעתי אבל איש איש בדעת.

ולמה לו לקנות חיפושית כי חיים פעם אחת ונהנים מהחיים את אותה שאלה אתה יכול לשאול אדם שקנה אימפרזה טורבו . למה לך לקנות אותה שאתה יכול לקנות מזדה 3 כמו כולם? ככה כי יש אנשים שאוהבים את חויית הנהיגה או את האוטו הספציפי.

ולסיום הדבר הכי מצחיק ששמעתי זה הייה בנוגע לסחירות של החיפושית,

למיטב ידעתך חיפושית מוכרים מעל המחירון.

תסלח לי אבל זאת ממש לא אותה השוואה. אימפרזה טורבו נותנת המון ספורט לשקל,יכולת ספורטיבית שמעט מאוד מכוניות יכולות לספק (בטח שבמחיר הזה).

ואיזו חוויה נותנת בדיוק החיפושית החדשה? פוזה? לדעתי יש מכוניות בחצי מחיר עם יותר פוזה ועם יותר יכולת מלחיפושית.

ככה שההשוואה שלך,לדעתי,מוטעת מהיסוד.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

וואלה אז מעניין אותי כי אני קניתי את החיפושית שלי ב 70 אלף איזה מכונית ב 35 אלף נותנת יותר פוזה?

וזה לא אקטואלי בכלל כי לפי מה שאתה אומר למה למישהו עשיר לקות פורש שהוא יכול לקנות איבו?

שמע אני חושב שאתה ננס פה לוויכוח שלא תוכל לצאת ממנו אבל כמו שאמרתי של אחד והדעה שלו.

יום טוב.

פורסם

מצטער שהבנת אותי ככה,התכוונתי למחיר של חיפושית חדשה. אבל גם ברמות המחירים האלה (~70) יש מכוניות שנותנות גם פוזה וגם יכולת עדיפה (למשל מיאטה,לא יודע מה המחירון של מיני אבל אם היא גם כן בטווח המחירים הזה אז היא מנצחת בנוקאוט).מה גם שעניין הפוזה הוא עניין של טעם וריח.

ומאיפה בדיוק הבנת שאמרתי שלמישהו עשיר עדיף לקנות איבו במקום פורש?!

תקרא שוב ותנסה להבין,אתה השוואת אימפרזה טורבו למאזדה 3 (?!) וזאת ממש לא אותה השוואה כמו חיפושית וסיויק (לא שאני אומר שזאת השוואה טובה במיוחד,אבל גם אני כנראה הייתי מעדיף "פוזה" של סיויק "מפוזה" של חיפושית).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
שוב פעם, בתור רכב חדש לא שווה לקנות בכלל, גם אם אין לך מה לעשות עם הכסף.

בתור רכב שני במשפחה שנת 2000 זה אופציה מעניינת, אבל שוב, לאוהבי הנוסטלגיה והפוזה.

מה בדיוק פוזה בלינסוע באוטו עם צבע מזעזע וצורה של לימון במקרה הטוב?

• תוכן חדש...