Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה, ההבדל בין 1700 ל-1400 הוא גדול מאוד (ולהזכירך גם הרמן וגם הבחור השני קבעו את הסכום הזה כגבול העליון שלהם) וזה על מחיר שהוא כבר יחסית די זול (ושלא נדבר על המחירים של שאר המידות שעולים פי אחד וחצי כמעט).

כשתהיה לך הצעה סופית תעדכן אותי ואני אבדוק אם יש מצב למשהו.

בכל מקרה, מאיפה ההצעה שאתם בודקים ? (ומי האנשים ? כי פה בפורום ראיתי רק אותך, את הרמן ואת orenking123)

ושוב, מבחינת טריות הצמיגים, אני לא מתקרב לצמיגים שאינם דנדשים.

ניר

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תראה, ההבדל בין 1700 ל-1400 הוא גדול מאוד (ולהזכירך גם הרמן וגם הבחור השני קבעו את הסכום הזה כגבול העליון שלהם) וזה על מחיר שהוא כבר יחסית די זול (ושלא נדבר על המחירים של שאר המידות שעולים פי אחד וחצי כמעט).

כשתהיה לך הצעה סופית תעדכן אותי ואני אבדוק אם יש מצב למשהו.

בכל מקרה, מאיפה ההצעה שאתם בודקים ? (ומי האנשים ? כי פה בפורום ראיתי רק אותך, את הרמן ואת orenking123)

ושוב, מבחינת טריות הצמיגים, אני לא מתקרב לצמיגים שאינם דנדשים.

ניר

ההבדל בין 1.4K ל 1.7K הוא גדול מאוד. אבל ההצעה (לא סופית) שאמרו לי עליה דיברה על 1.55K. כמובן שאני אבדוק גם את גיל הצמיגים, ואז אחזור עם הצעה סופית. האנשים הנוספים, רוני (SRONIS), והגלוז. סה"כ 5 סטים.

אני מקווה לעדכן בימים הקרובים.

גיא

פורסם
אוזי וניר, סתם הערת אגב, אל תשכחו לציין את שם הדגם המלא של הגודייר שהוא כמובן F1GS-D3 ולא רק F1, F1 הוא דגם אחר.

מוטי.

כמובן.

כל ההצעות הם ל-D3 למעט מידה אחת שקיימת רק ב-D2.

פורסם

יש לי עדכון לא משהו:

כרגע אין במלאי כמעט כלום (שוב, מדובר רק על ה-F1GS-D3).

205/55/16 דורש הזמנה מיוחדת ואז זה לוקח שלושה שבועות.

כנ"ל 195/45/15

שאר המידות צריכות להגיע. אני עדיין לא יודע מתי בדיוק.

לגבי 185/55/14 (D2)

אם אתם מעוניינים אז יש רק מ-2004. אני לא התעניינתי מתי בדיוק ואם זה סוף 04 (ואז זה עדיין פחות משנה) או רחוק יותר כי אישית זה לא נראה לי לעניין.

אני מאמין שאם לא כזה אכפת לכם אז אפשר אולי להוריד קצת מהמחיר המקורי (לא ניסיתי).

באופן קצת חשוד היה בדיוק סט אחרון של המידה שלי (how convenient :wink:) אז כמובן ששיריינתי לעצמי :twisted:

עכשיו זה תלוי בזמן ההגעה של המשלוח כי לא אכפת לי לחכות קצת בשביל צמיגים טריים יותר וקניה קבוצתית אבל אני לא בטוח שאני יכול לחכות הרבה זמן.

ניר

פורסם

משהו מוזר מאוד קורה בארץ הזאת כשמדברים על צמיגי F1 הספורטיביים...

כזכור לך, כמו שכתבתי לך בה"פ אני חושב הייתי במקום אחר, בפנצ'ריה אחרת, בעיר אחרת.... לאחר בירורים קדחתניים בעל המקום אומר שנשארו סט רביעייה אחרון במידה שלך (ניר).

כנראה זה אותו הסט המדובר שהעלת בחכתך היום בבוקר.

יכול להיות בעצם שכל הפנצ'ריות נסמכות רק ע"י יבואן אחד?! להשיג סט נוסף זה יהיה מקרי (רק אם למשל לפנצ'ריה אחרת נשאר במלאי מלפני שנה).

פורסם

זה מה שחשבתי קודם ולרגע היו לי ספקות (כשמקום אחד טען שיש ומקום אחר שאין) אבל זה מחזק את זה.

ברוב המקרים הפנצ'ריות לא מחזיקות מלאי של הצמיגים האלה וכשתרצה לברר הם יתקשרו לספק שלהם (שברוב המקרים יהיה היבואן) ויבדקו.

ברגע שממש תרצה לקנות הם גם יבקשו לקבל ואז יראו אם יש באמת.

כנראה שבשני המקרים הם הסתכלו בדיוק על אותם צמיגים אצל אותו ספק.

פורסם

ואני לא חשבתי אחרת...

ברור לי שיש רק יבואן אחד...וברור לי שאי אפשר לקנות ישירות ממנו,לכן חשבתי ש"נתלבש" על סוחר אחד,אמין מספיק בשביל לסדר לנו הזמנה יפה והנחה נחמדה.

הרי כבר מלפני חודש שהתר'ד הזה נפתח היה ידוע לי שלא קיימים צמיגים בארץ,לפחות לא לרוב המידות

והתשובה אז היתה "חכה חודש חודשיים",לכן אני לא מתפלא.

אני מציע שנגיע עם הזמנה מראש,ונראה כמה זמן זה ייקח,אני בינתיים אנסה לתפוס את היבואן

ולהסביר לו שיוצא לו שם של חאפר.

גם אני בקרוב אשבר והתחיל לחפש חלופות,וזה לא מה שרציתי.

אם מגיע,או הגיע קונטיינר לארץ עם צמיגי F1,אני רוצה להיות ברשימת המקבלים,לפי רמת הביקוש

ליבואן לא תהיה בעיה לפרק את הקונטיינר הזה תוך מספר ימים,נראה כאילו כל העולם ואחותו רוצים כאלו צמיגים.

לא איכפת לחכות אבל אני אנסה לברר כמה זמן,כמו כן אני בטוח שאם אצליח לדבר עם היבואן ישירות

הוא ישמח להמליץ לי על מקומות "אמינים" יותר.

עמית.

עידכון: אני לא מצליח למצוא מי היבואן (goodyear) לפחות מחיפושים באינטרנט.דפי זהב וכו",.

לעומת זאת יש לי קשרים ב TIRECLUB והם מחזיקים מלאי של TOYO,ואולי גם מייבאים.פרטים בהמשך....

• תוכן חדש...