Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת - גולף 1600, 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט לגבי רכישת גולף 1600 שנת 2001, יד ראשונה - 50000 קילומטר. אשמח אם אוכל לקבל אינפורמציה על הנושאים הבאים:

האם עלות האחזקה השוטפת של רכב זה גבוה ביחס לרכבים לא אירופאים (מאזדה, סובארו) ?

תקלות נפוצות או דברים שכדאי לשים אליהם לב בזמן בדיקת הרכב.

המלצות בעד ונגד.

תודה מראש

אמיר

פורסם

האוטו ליגה :-D מנוע 1600 לא :-(

אם כבר אתה קונה גולף לך על 1800 לפחות, אין מה להשוות לסובארו ומזדה.אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

ב-01' אין כבר גולף 1.8 (פרט לGTI) אלא גולף 2.0.

ד"א, לפי מה שידוע לי הסיבה שהפסיקו את ייצור ה-1.8 אוטו' והחליפו אותו ב-2.0 הוא אי התאמה לגיר האוטומטי של ה-1.8.

בכל מקרה לדעתי אין שום סיבה לפסול גולף 1.6 על הסף. הרכב נעים מאוד לנהיגה וגם אם אין בו כוח עצום לא חסר לו כול שימוש יום-יומי - אני באמת לא הייתי צריך יותר.

דברים שכדאי לשים לב? פרט לכל הדברים שיש לשים לב בכל רכב (היסטוריית טיפולים, האם הרכב עבר תאונות, שימוש בנוזל קירור ייעודי - אדום במקרה הזה וכו') יש לבדוק גם את מצב הגיר טוב טוב והאם הוחלפו המנגנונים של החלונות בדלתות.

פורסם

אין לי מושג למה הפסיקו להביא את ה1.8, אבל זה לא בגלל הגיר. השילוב של 1.8 + אוטומטי (אגב היה גם ידני) היה גם בפאסאט, A3, A4.

הגולף 1.6 קצת עגלתית, אם אפילו לאבא שלי שלא בדיוק מוגדר כטייס על הפריע העדר הכוח, ולכן הוא רכש לבסוף גולף 1.8 (נמכרה בשנת 99 בלבד). קח סיבוב ברכב לפני הרכישה, שלא תתאכזב מהכוח. אם הכוח לא מפריע לך, אין בעיה. כמו כל רכב לבדוק היסטוריית טיפולים ועוד כמה דברים שמופיעים בשירשור של ייעוץ ברכישה. הייתי גם מנסה למצוא את דגם הגנוריישן המאובזר יותר.

גיא

• תוכן חדש...